Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bihari Színkör"
1234Következő >>

veroniq - 2017.05.05. 15:12

 

A Bihari Színkör darabja ezúttal egy négy szereplős bohózat, középpontjában két házaspárral, amelynek tagjai egy sértett, féltékeny autószerelő (Knerczer Ákos), egy túlontúl precíz tanár (Jandácsik Pál), egy álmodozó üzletvezetőnő (Fajka Zsanett) és egy unatkozó háziasszony (Bálint-Bóta Júlia).

 

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.02. 19:16

A Halloween egy ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg október 31-én. A boszorkányoké, vámpíroké, démonoké és egyéb rémes teremtményeké ez az éjszaka, ami egyre népszerűbb az egész világon,...

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.31. 21:04

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.20. 11:33

Augusztus 19-én este megtelt Abony Város főtere az István a király című színdarab nézőivel, akik a már örök klasszikusnak számító darabot tekinthették meg a templom tövében. Remek rendezés, kiváló díszlet és már profivá értett csapat. Ezzel lehet jellemezni a Bihari Színkör mostani előadását. Polyák Attila a helyszínen járt és az alábbi linken látható képeket küldi Olvasóinknak sok szeretettel:

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.23. 19:31

Az Abonyi Lajos Művelődési Ház zenés-táncos szakköreként működő Bihari Gyerekszínháza 2012-ben mutatta be A dzsungel könyve című musicalt, amely óriási sikerrel debütált Abony színpadán. A lelkesedés nem hagyott alább. 2013-ban még több gyermek, és a Bihari Színkör felnőtt színészeinek közreműködésével újabb csoda született meg Charles Dickens világhírű regényén alapuló Oliver!-ével. A mérce megemelkedett. A kérdés az volt, hogy mivel lehetne túlszárnyalni a teljesítményt.

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.16. 17:27

Az elmúlt hét vége sem telhetett el remek abonyi színielőadás nélkül. Ezúttal a Kulturális Központ és a Bihari Színkör az ALADDIN és JAFAR című művet prezentálta, mely hatalmas közönségsikert aratott, és teltházat eredményezett. A képeket az ABOPOL-tól kaptuk, a fényképek megjelenését a CULTURE CAFE támogatja, képgaléria IDE kattintva a kávézó facebook-os oldalán látható!

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.09. 10:22

Cikkünket a Culture Cafe támogatásával olvashatják.- A Bihari Színkör február első hétvégéjén kétszer, majd a hónap 9. és 10. napján is előadta a csodálatosan szép új abonyi Kultúra Házában, az Indul a Bakterház című színdarabot. A második két alkalom volt a ráadás, mert a telt házas programok miatt sokan nem jutottak be a rendezvényre. Én magam a harmadik előadásra mentem el nyolcéves pici fiammal, aki a darab alatt sokszor kérdezte: „ Ugye, nincs még vége? „. A nem válasz után megnyugodott és tágra nyílt szemekkel, nevetve nézte a színpadi helyi csodát. Ugyanis a Barta Károly és Bakos Melinda által színpadra vitt komédia alatt olyan érzése volt az embernek, mintha Budapest valamelyik színházában múlatná az időt.  úgy, hogy a színészek java részét az abonyiak személyesen is ismerik. Minden szereplő nagyot alkotott, én mégis kiemelném „ Banyát „, azaz Bóta Júliát.

Fényképek a Culture CAFE facebook-os oldalán IDE kattintva!

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.07. 20:50

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.04. 20:47

 

A Bihari Színkör számos sikert elkönyvelhet, azonban ami február 1-2-án történt, az példa nélküli volt nem csak a társulat, hanem Abony városának kulturális életben is. Rideg Sándor Indul a bakterház című komédiájának színpadra vitelét a színkör már 2013 nyarán a tervébe vette, azonban a próbák és egyéb technikai előkészületek a közkívánatra újra bemutatott gyerekszínházas Dzsungel könyve miatt elcsúsztak, holott a hír már korábban szárnyra kapott. Sok kép Polyák Attilától IDE kattintva

 

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.26. 21:15

Programok:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok