Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Újszilvás"
Első<< Előző45678910Következő >>

veroniq - 2012.05.13. 11:16

Jól „megágyaztak” Bolyhosék az ide Újszilvási Ágyaspálinka Fesztiválnak. Nem csak azzal, hogy idén először kétnapos lesz a rendezvény, azzal is , hogy szinte mindent vittek Gyulán a pálinkaversenyen. Soha senki nem nyert még 4 Champion díjat, emellett kaptak még 28 érmet, és ők lettek a „Legeredményesebb kereskedelmi főzde”.
 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.03. 15:43

120

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.09. 17:42

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Új Széchenyi terv készített egy riportot a 2011-es évben községünkben megépült fotovoltaikus napelemparkról. Az Európai Úniós és hazai forrásból, saját erőből felépült korszerű beruházás vezérelhető paneljei automatikusan követk a Nap útját az égbolton, így maximalizálva az energiatermelést. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a rendszer jó hatásfokkal termel, mindezt környezetbarát módon, a zöld energia előállításának jegyében. Ha nagyban néznéd, katt a címre!


Közélet:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.29. 19:43

Mint lapunk arról már beszámolt Önöknek, Újszilvás rangos elismerésben részesült. Most következzék minderről a www.szoljon.hu cikke is. A Magyarországi Falumegújítási Díj első helyezettje — a falufejlesztés legkiemelkedőbb minőségű megvalósításáért — Újszilvás lett. Az Abonyhoz és Szolnokhoz is közel fekvő település hosszú évek szívós munkájával érdemelte ki az elismerést.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.15. 18:00

Nem is csodálom.... Újszilvás idén mindent vitt. Rangos kitüntetésben részesült a szomszédos település, annak a hatalmas fejlődésnek köszönhetően, melynek az elmúlt években lehettek részesei. Dr. Petrányi Csaba polgármester, az abonyi Penczi Ildikó jegyző példaértékű munkát végeztek, melyről minden település csak álmodni mer.... Íme az országos sajtó híre minderről: 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.23. 12:48

November 23-a mérföldkő volt az alföldi település életében, hiszen egy csaknem félmilliárd forintból megvalósuló beruházás átadójára érkeztek a meghívottak. Ünnepélyes keretek között vágták át a szalagot az újszilvási naperőműnél, mely nem csak a kistérségben, hanem az országban is páratlan, tekintettel arra, hogy ez a legnagyobb jelenlegi magyarországi működő naperőmű. Galéria: ITT

Gazdaság:
 16 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.17. 16:45

Vannak települések, melyek rendre szépítik és építik környezetüket, monstre gigaberuházásokkal örvendeztetik meg a falvak és városok lakosságát. Ehhez nem egy esetben hatalmas hitel felvételére is szükség van, vagy mint Abony is, kötvényt volt kénytelen kibocsátani a nehézségek áthidalására. Például a napjainkban borzasztóan divatos Főtér programok- lásd Nagykőrös és Abony- átrajzolják a településképet, ám ezek nem úgynevezett termelő beruházások.

Gazdaság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.02. 13:14

Kész az újszilvási napelem park, az áramszolgáltató munkatársi ma kezdték el rákötni az erőművet az elektromos hálózatra. Ezzel elkezdődhet az áramtermelés, és a próbaüzem. Magyarország legnagyobb naperőművének ünnepélyes avatását novemberben tartják.

Közélet:
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.02. 18:08

A Bihari Színkör Újszilváson is bemutatja: PINOKKIÓ - Október 07., péntek, Művelődési Ház -15.00 kezdettel

Programok:
Abony   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.08.30. 17:35

Megkötötték Magyarország első fotovoltaikus naperőművének építési szerződését. A projekt uniós támogatással, több mint hatszáz millió forintból, hetven százalékos támogatással valósul meg Újszilváson.

 

Több mint 430 millió forint uniós támogatást nyert a Pest megyei Újszilvás naperőmű építésére. A beruházás megvalósítására a település tavaly augusztusban kötött támogatási szerződést az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-magyarországi Operatív Programjának "Megújuló energiahordozó felhasználás növelése" címet viselő pályázatán. A projekt összköltsége meghaladja a hatszázmillió forintot, ennek hetven százalékát tudják a támogatási pénzből fedezni.

 

Forrás és további részletek: Új Magyarország Vidékfejlesztési Program

Gazdaság:
 11 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok