Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Újszilvás"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.05.29. 18:05

Légi parádé, csúcsfogyasztás, Fergeteg Party, lovagrendi felvonulás és egy kis vihar.- Újabb rekordot hozott az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál. Az elmúlt hétvégén, a kétnapos pálinka ünnepen a látogatók 20 ezer pohár pálinkát ittak meg. De volt más újdonság is. Most mutatkozott be az új Bolyhos pálinkacsalád – 40 fok, ágy nélkül -, és először láthatott pálinkafesztiválon légi bemutatót a nagyérdemű.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.26. 10:30

A legenda újra éled! 

Neked is ott a helyed!

A film alatt az Aktív Rádió spotja hallható!

Ők is ott lesznek!

Hát Te?

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.24. 21:14

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati osztálya nyomozást folytatott szabálysértési értékre jogtalan behatolással elkövetett lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt F. Sándor 35 éves újszilvási lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a 35 éves gyanúsított 2013. március 29-én megjelent egy újszilvás területén található telephely hátsó udvarán, ahová lopási szándékkal ment be.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.18. 17:39

Olvasáshoz kattints a címre!

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.18. 10:45

Nádas Tamás műrepülő világbajnok mindenre képes a pálinka népszerűsítéséért. A 8. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál szombati szenzációja a műrepülő világbajnok, Nádas Tamás légi bemutatója lesz. A nap másik kiemelt programja az este 8 órától éjjel 2 óráig tartó Fergeteg Party. A fellépők: DJ. Dominique, Fenyő Miklós, Kiki, Radics Gigi, Gyurcsik Tibor és DJ Hudák.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.16. 21:22

Tökéletesen tiszta lappal indul a település, mely mintafalunak is nevezhető. Ugyanis a teljes adósságállományát átvállalta az állam. Erről számolt be Földi László Cegléd polgármestere is, aki kistérségi társulási elnökként fejezte ki örömét a jó hírrel kapcsolatban. Újszilvás számos nagy volumenű fejlesztést hajtott végre az utóbbi években. 14 olyan település volt a közelmúltig, melynek adósságátvállalásáról még nem döntött a kormány. 

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.16. 13:07

Józsa Tibor, 30 éves fiatalember, Újszilvásról április 9-én 13.30 perckor szülei házából kerékpárral távozott, azóta nem tudnak róla! Személyleírás: 185 cm magas, közepes testalkatú Eltűnésekor kék farmer nadrágot és szürke pólót viselt! Telefon nem volt nála, viszont iratai minden bizonnyal nála vannak! Kérjük ha bármilyen információval szolgál vagy bármit tud a fiatalemberről hívja a 30/550-12-15 vagy a 30/9-278-203-as telefonszámot!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.01. 12:25

Olvasáshoz kattints a címre!

Újszilvás téged is vár! Gőzerővel folynak már az előkészítő munkálatok, a  terepfelmérés és minden, ami ennek a nagyszabású rendezvénynek a lebonyolításához szükségeltetik. fantasztikus koncertekkel várjáka  rendezők a nagyközönséget és persze számos izgalmas, érdekes kísérőrendezvénnyel! 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.20. 18:49

Előzetes letartóztatás- A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat 2 rendbeli, dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének, valamint 4 rendbeli, dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt G. Alex 22 éves újszilvási lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. március 11-én megjelent Cegléd, Szent Imre herceg úton lévő parkolóban és ott kifeszítette az egyik parkoló, lezárt állapotú személygépkocsi ajtaját. A járműből rádiós magnó előlapot, valamint pendrive-ot tulajdonított el. A lopással 25 000 forint, a rongálással 28 000 forint kárt okozott.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.20. 10:12

Ez a  program nem az lesz, ami a képen látható!- Bár Abony lényegesen nagyobb település, mint Újszilvás, mégis ugyanannyi közfoglalkoztatottat alkalmaznak majd mindkét helyen. összesen 35- 35-öt, ez derül ki abból az interjúból, melyet Dr. Petrányi Csaba, Újszilvás polgármestere adott a www.szoljon.hu-nak. " Amint Petrányi Csabától, Újszilvás polgármesterétől megtudtuk, Abonnyal és Jászkarajenővel „karöltve" nyújtanak munkalehetőséget azok számára, akik hosszabb ideje hiába keresnek munkát a térségben. " Ez a program más lesz, mint a korábbi, többek között energianövényeket is termesztenek, csirketartás is lesz.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok