Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Újszilvás"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.10.12. 12:47

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.10. 13:02

2014. szeptember 24-én végleg befejeződött a napelemek felszerelése az Általános Iskola, az Óvoda és a Faluház tetőszerkezetére, melyre Újszilvás Község Önkormányzata nyújtott be pályázatot az Új  Széchenyi Terv keretében a Megújuló energiahordozó-felhasználás növelése című, KMOP-3.3.3-13  kódszámú pályázati kiírásra.  A projekt bruttó összköltsége meghaladta 99.300.000 Ft-ot, támogatási intenzitása a megvalósítási  helyszínre és a projektgazdára (helyi önkormányzat) való tekintettel 100%, a támogatás összege így  megegyezik a bruttó összköltséggel.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.09. 12:26

TERRE projekttalálkozó – Székelyudvarhely, Románia (2014. szeptember 11-12.) A székely anyaváros, Székelyudvarhely adott otthont az EU megújuló energiaforrások hasznosításához, területfejlesztéshez és  munkahelyteremtéshez kapcsolódó TERRE projekt negyedik munkaértekezletének. A találkozó első napján a szakmai munkacsoportok vezetői általános áttekintést adtak a  projekt helyzetéről, az eddigi tapasztalatokról, majd ezt követően ismertették a projekt  zárásáig terjedő időszak feladatait és azok ütemezését.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.06. 11:32

Európában a legkorszerűbbnek számító, német gyártmányú műtrágyakeverő gépet, valamint a hozzá tartozó komplett technológiát adott át az Altoterra Kft. kedden, Újszilváson. A 150 millió forintot meghaladó beruházáshoz, munkahelyteremtő támogatás jogcímen 8,5 millió forint európai uniós támogatást kaptunk – mondta Patyi Roland, a teljesen magyar tulajdonban lévő gazdasági társaság ügyvezetője.

 

A beruházás 9 új munkahelyet teremtett a gazdasági társaságnál, így 35 főre nőtt a foglalkoztatottak létszáma – tette hozzá az ügyvezető. A gép 8 óra alatt 200 tonna kevert műtrágya előállítására képes.

Gazdaság:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.03. 21:38

Sajnos ez a héten már a harmadik sajnálatos esemény! - Olvasónk elmondása szerint egy kerékpárost gázoltak el ma este 21 óra után nem sokkal az Abony- Újszilvás úton, az Abonyt elkerülő út után. A beleset részleteit egyelőre nem ismerjük, azonban teljes útzár van érvényben, nem lehet Újszilvás felé menni Abonyból és értelemszerűen visszafelé sem. Ha tehetik kerüljék el ezt az utat!

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.26. 19:17

Egy 49 éves férfi lopta a szárnyasokat Újszilváson. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. István 49 éves újszilvási lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves férfi 2014. július 12-én a hajnali órákban átvágta egy ház hátsó udvarának kerítését és az udvarból 2 tyúkot tulajdonított el. F. István menekülés közben több ingatlan kerítését is megrongálta, mellyel további kárt okozott.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.19. 09:35

Sajtóközlemény - Befejeződött az uniós támogatásból finanszírozott Bolyhos és Fia Bt. energiahatékonysági projektje A Bolyhos és Fia Bt. 13 850 000 Ft uniós és hazai támogatást nyert a Megújuló energiahordozó - felhasználás növelése című pályázati konstrukción az Új Széchenyi Terv keretén belül. A projekt összköltségvetése bruttó 27 700 000 Ft. A támogatási intenzitás 50%. A Bolyhos és Fia Bt. napelemes (villamosenergia-termelő) rendszerének kiépítése saját elektromos fogyasztása céljából 2014. június 13-án befejeződött.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.27. 23:28

A hivatalos termékleírás is tartalmazza a választ, hogy miért hungarikum a pálinka, hiszen előállításakor minden egyes munkafázist Magyarországon kell végezni - mondta Czerván György, a Vidékfejlesztési MinisA pálinka Magyarországon termett, húsos, magozott vagy mag nélküli, illetve bogyós gyümölcsből Magyarországon készített és palackozott gyümölcspárlat - idézte fel a leírás szövegét az államtitkár a kilencedik Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivált, valamint a kísérő hungarikumok bemutatóját és vásárát köszöntő beszédében.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.23. 15:52

Nem csak a rendezvényekkel jeleskednek Újszilváson, és nem is csak a napalemparkkal. Gondosan ügyelnek a  részletekre is. Most folyik a polgármesteri Hivatal külső hőszigetelése. Amint a képeken is jól látszik, nem bízzzáka  véletlenre a végeredményt. Így a meleg biztosan bent, a hideg meg kint marad. A Hivatal előtti kis park is egyre szebben fest, mutatom:

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.23. 11:51

Programok:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok