Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Újszilvás"
Első<< Előző45678910Következő >>

veroniq - 2013.03.06. 12:25

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.04. 11:24

Újszilváson a  közös akaratnak megfelelően már kihelyezték a Polgármesteri Hivatal épületére a székely zászlót. Nem sokat beszéltek róla, megtették. A környező települések közül csaknem elsőként. 

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.28. 08:25

Február 20-án Császárné Kollár Tímea és Murányi Levente tartott lakossági fórumot a kis alföldi településen. Ez egy ünnepélyes alkalom is volt egyben, hiszen megalakult a Jobbik helyi alapszervezete. 

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.20. 11:18

Újszilváson korábban még sohasem dolgozott önálló gyermekorvos, így az egészségügy jelenlegi helyzetében, amikor gyermekorvosból egyébként is hiány van, nem is álmodtak róla, hogy sikerül a településre csábítani ilyen szakembert. Épp ezért mindent megtettek, hogy valóban méltó körülmények fogadják az új gyermekorvost. Szerencsésen hozzájutottak az eddigi orvosi rendelővel szomszédos telken egy házhoz, így ott alakítottak ki egy rendelőt számára, melynek épületét teljes egészében felújították és megfelelő műszerekkel rendezték be. 

Egészségünk:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.06. 09:55

Gőzerővel folyik a szervezés, június 14- 15-én Újszilváson többek között Kárpátia koncerttel is várják az érdeklődőket. Az előkészületekről folyamatosan beszámolunk Önöknek! 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.15. 13:28

Újszilvás polgármestere Petrányi Csaba rangos elismerést vehetett át a falufejlesztésben elért kimagasló teljesítményért. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy mellette egy abonyi lakos, Penczi Ildikó jegyző dolgozik. A településvezetők nélkül ez nem jöhetett volna létre. Mindkettőjüknek és természetesen a falu lakóinak, vállalkozóinak is szeretettel gartulálunk! Képek: Petrányiéknak mindegy milyen színűek vannak hatalmon. 1. kép Napemelmpark átadás Fidesz idején, 2. kép Újszilvás- Abony út alapkőletétel, MSZP idején Ez utóbbit Újszilvás lobbizta ki .... egy szomszédos város helyett..... Részletek a címre kattintva!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.09. 10:59

(MTI) – Több mint egy tucat település képviselteti magát a hét végi újszilvási mezőgazdasági- és kulturális seregszemlén, a Tápió Expón – közölte a rendezvény egyik főszervezője szerdán az MTI-vel. Szebeni Erzsébet elmondta, hogy péntektől az ország legnagyobb naperőműve mellett, az Abonyi úti vásártéren várják a Tápió mente 14 településének gazdálkodóit, kereskedőit, illetve kulturális csoportjait.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.23. 14:48

Először arra gondoltam, hogy hanyagolom a témát. Ma azonban kedves ismerősöm felhívott és elmondta, teljesen meg van rökönyödve, mert azt tapasztalta, hogy a szomszédos Újszilváson már minden dűlőút aszfaltos, sőt a tanyákhoz is remek minőségű útfelület vezet ki. „ Egyszerűen nem értem, hogy Abony hogy lehet ennyire lemaradva! Az én autómat is többször kellett már a rossz utak miatt javítani. „ És sajnos sok igazság van abban, amit mond. Tegnap ugyanis a Fergeteg Triatlon SE szervezett egy nagyszabású versenyt. Nem, nem a dűlőutakon akarták futtatni és kerékpároztatni a versenyzőiket, hanem csak egészen egyszerűen a városközponthoz közeli részen. Ez nem kis erőfeszítésükbe került és nem is sikerült maradéktalanul biztosítaniuk a balesetveszély mentes útfelületet.

Közélet:
Abony   
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.22. 15:51

Kiállunk a magyar mezőgazdaság, a hazai élelmiszerek védelmében – jelentette ki Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a VII. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztiválon. A rendezvény fővédnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy a helyben termelt alapanyagokból készült kiváló magyar élelmiszerek, a minőségi ételek és italok a helyi közösség büszkeségei, amit az ember szívesen megoszt másokkal - írja a VM sajtóirodája.

Gazdaság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.16. 13:35

Nagyításhoz kattints a plakátra és ámuldozz!

Közélet:
 5 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok