Mi Abonyunk - Ágyaspálinka Fesztivál: 20 ezer pohár pálinka
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7170, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.05.29. 18:05

Légi parádé, csúcsfogyasztás, Fergeteg Party, lovagrendi felvonulás és egy kis vihar.- Újabb rekordot hozott az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál. Az elmúlt hétvégén, a kétnapos pálinka ünnepen a látogatók 20 ezer pohár pálinkát ittak meg. De volt más újdonság is. Most mutatkozott be az új Bolyhos pálinkacsalád – 40 fok, ágy nélkül -, és először láthatott pálinkafesztiválon légi bemutatót a nagyérdemű.

Csak a 8. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál zárónapján ijesztett rá az időjárás a közönségre. Akkor is csak késő éjszaka. Addig azonban ideális időjárási körülmények között, változatos kulturális programok mellett élvezhették a pálinka szerelmesei a fesztivál hangulatát. Volt mit. A hazai pálinkafesztiválok történetében először légi parádét láthatott a közönség, nem is akármilyet. Szombaton a világbajnok műrepülő, Nádas Tamás 15 perces programja nem csupán attól volt különösen látványos, ami az égben történt, merthogy a program valóban lélegzetelállítóra sikeredett, hanem attól is, ahogyan a szpíker a földre is fantasztikus hangulatot varázsolt. Mi több, folyamatos rádiókapcsolatban állt a pilótával és hallhattuk mit lát fentről Nádas Tamás. Többek között azt, hogy 6-8 ezer ember élvezte a bemutatóját.


„Az a légi parádé alatt végig látszott, hogy remekül érezték magukat a vendégeink, és a sok ezer ember lelkes tapsviharral köszöntette Nádast Tamást a bemutató után, már a fesztivál területén a színpadon. Az külön érdekesség volt, hogy egy üveg saját készítésű pálinkával is meglepett, amit ezúton is köszönök, de mindannyiunk nevében mondhatom, köszönjük, hogy elfogadta a meghívásunkat és testközelből láthattuk a fizika törvényeit meghazudtoló bemutatóját” – mondta Bolyhos Zoltán, a rendező Bolyhos Pálinkafőzde tulajdonosa.
A szombat este valóban fergeteges Fergeteg Partyval zárt, DJ. Dominique és barátai éjjel 2 óráig szórakoztatták a közönséget.
A vasárnap leglátványosabb programja a késő délutáni lovagrendi felvonulás volt, akkor még senki sem sejtette, hogy a rendezvény biztosítását ellátó Polgárőrség, a rendőrség helyszínen lévő tagjai és a Bon-Sec Vagyonvédelmi Kft. munkatársai megmutathatják, alaposan felkészültek a fesztiválra.
„A két nap alatt folyamatos kapcsolatban álltunk a Katasztrófavédelemmel és a Meteorológiai Szolgálattal. Vasárnap kora este jelezték, hogy 10 óra után vihar várható Újszilvás térségében. Az akkori előrejelzések még 70 km/órás szélről szóltak, rövid ideig úgy nézett ki, hogy félbe kell szakítani a műsort és teljesen ki kell üríteni a fesztivál területét. Ám a következő jelentés már csupán olyan szélerősségről szólt, hogy csak figyelmeztető vészjelzést kellett kiadnunk a helyszínen. Akkor több ezren tartózkodtak a fesztivál területén, a biztonsági feladatokat ellátó három egység munkatársai jelesre vizsgáztak. Zökkenőmentesen kivezették a távozókat a főbejáraton, a maradók számára megnyitották a menekülési útvonalon felállított gyülekezőket. Ezeket szerencsére nem is kellett használni, ugyan az eső eleredt, de rendben zárta kapuit a fesztivál. És sikeresen, merthogy többek között 20 ezer pohár pálinkát fogyasztottak, ezzel megdőlt az eddigi csúcs. Egy pohár 2 cl-es pálinka kedvezményes, 250 Ft-os áron volt kapható a rendezvény ideje alatt.” – számolt be a biztonsági szolgálat felkészültségéről és a fesztivál új rekordjáról Bolyhos Zoltán.
Képek:  janaanagy

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Letölthető a Közeli Bolt mobil APP-ja!

Útcserék, felújítások Abonyban

Ezek az ingyenes koronavírus-teszt feltételei

Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?

Munka!

Az online fogadóirodák széles kínálata

Strand étlap!

Óvakodj a hamis CBD termékektől - hogyan tudsz megbizonyosodni egy termék megbízhatóságáról?

Ford Focus ST - Kíméletes sportosság

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok