Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Blogok"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

neszoljbe - 2013.10.10. 09:34:10

 Állok az egyik abonyi nagyáruház pénztáránál. Fizetni készülök, semmi különöset nem veszek, csak a szokásos legolcsóbb dolgot egy- két napi bevásárlás. Étel, alapvető élelmiszerek főként. Egy kis kedveskedés a kisfiamnak meg a páromnak. Előttem magyar asszony áll, két pici gyerekkel, lehetnek olyan négyéves formák, de lehet, hogy ennél jóval idősebbek, csak picik. Iszonyúan, selypítve beszélnek, nem lehet érteni, látszik rajtuk, hogy talán szellemileg sem épek. Ruhájuk tiszta, nem a legújabb divat szerinti, nem is túl kopottas, de mégis. Olyan, segélycsomagból való talán.

 

Vásárolnak ők is,(én is) egy szép csomag csirkecombot, szintén semmi luxus, csak étel az asztalra, mindenből a legolcsóbb.(mint  én  mert  nem vagyok  gazdag,miböl is lennék) A két kis fehér gyerek kiharcol magának egy- egy tic- tacot. Anyuka enged, dühösen, fásultan. Veszekedni, kiabálni nincs kedve, de durva, semmi szeretet, csak kötelesség. Látszik, megtörte az élet, szomorú, mosolytal

Blogok:
Blogok   
 1 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.10.09. 22:54:15

Kedves Veronika!

Ajánlom figyelmedbe is a linken olvasható feljelentést,melyet több ezren írtak alá és amely tökéletesen leírja hogy mit művelnek a pénzintézetek a magyar nemzettel!

Természetesen minden adósrabszolgának és azoknak is ajánlom akiknek nincs ilyen problémájuk,hisz közvetett ők is érintettek aaz ügyben!

 

http://kaslerarpad.hu/?p=5200

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

Döme - 2013.10.07. 12:32

Elfogadhatatlan állapotok uralkodnak a focipályán, nyakig érő gaz, halmokba összerakott dudva és fűkupacok. Azon a pályán edzést se lehet tartani. A nagy pályát se gondozza senki, vizet akkor lát, ha esik az eső. Az öltözőkben nincs melegvíz, rendszeresen hideg vízbe fürdünk vagy inkább sehogy, majd otthon. Elméletileg van a pályának tulaja és gondnoka is, de igazából a pályán nem látni ezt. Remélem ettől a pár sortól valami elindul.- eddig olvasónk levele

Citrom-díj:
Blogok   
 4 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.10.05. 09:57:05

Én nem kérek Bírót!

Róna Péter hiába mondja most nekem azt, hogy ki kell gyomlálni a szerződésből a devizát.

ATV Start c. műsora

Nem volt a folyamatban kölcsöntőke, mert nem volt semmi kölcsönbe adva.
A forint vételár volt. A deviza vételára (azaz Magyarországé).
A devizát az Adós a forint ellenében fizette mindeddig.
A kölcsönként történő felkönyvelése miatt ügyleti kamatot fizetett a devizára, ami nem lett átadva, s még jönnek azzal, hogy alacsonyabb volt a devizaalapú hiteleknek a kamata. Egy fillért nem volt joguk felszámolni!

Miután az Adósoktól a deviza árfolyamához kötöttség miatt egyre nagyobb havi törlesztőt követeltek, a rendkívül nagyszámú érintettségünk miatt a többiek terhei is megnyilvánultak a megrendelések, vásárlások visszaesése folytán a bevételeinkben. Ez a forinthitelesekre és mindenki másra is kihatással volt és van.

A vesszőfutás miatt, AMIT A NÖVEKVŐ TÖRLESZTŐ RÉSZLETEK IDÉZTEK ELŐ, ostromállap

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

ketila - 2013.10.02. 09:45:33

Blogok:
Blogok   
 3 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.29. 21:37:24

Mára a bőség világában élhetnénk technológiánknak köszönhetően, amit csak azért nem érzékelünk, mert a korrupt és pénzéhes elit és politikusaink elveszik tőlünk munkánk gyümölcsét. Össze kell fognunk, hogy a vérszívó piócákat lerázzuk magunkról!


http://www.youtube.com/watch?v=5X-_PtqyEDM&feature=share

 

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.27. 01:34:23

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.23. 19:31:22

 

Az ügyész a következőképpen magyarázza ki, hogy miért is nem követte el a közjegyző a közokirat hamisítást:

 

“A közjegyzői okirat a közjegyzőhelyettes előtt tett nyilatkozatot, illetőleg a neki bemutatott nyilvántartások tartalmát az általa észlelteknek megfelelően tartalmazza, így bűncselekmény nem valósult meg. Azt, hogy a közjegyző helyettesnek bemutatott nyilvántartások egyébként valóságosak, a közjegyzői okirat nem tanúsította közhitelesen, így közokirat hamisítás bűntette azok esetleges valótlansága esetén sem valósult meg.”

2013. szeptember 21-én még nem vettem észre, hogy az Ügyészség maga is kimondja, hogy a ténytanúsítvány nem közhiteles bizonyítéka az adós kölcsöntartozásának!!! a tollpihe(2)Ezek szerint az Ügyészt nem zavarja, hogy a közokirat nem tartalmazza közhitelesen a kölcsönszerződésbe és a tartozáselismerő közjegyzői ok

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.21. 16:59:32

 

Mire használták fel a bankok és a közjegyzők azt, hogy az adós aláírta a tartozáselismerő közjegyzői okiratot?

Ez még alakul, de tény, hogy közokiratba foglalt adattal éltek vissza. Azzal az adattal, hogy aláírtunk egy kötelezettségvállaló közjegyzői okiratot. Ezt követően, felhasználva ezt az adatot, tartozásként nyilvántartásba vették, miközben kölcsön jogcímen nem folyósították ki.

devizaMajd a közjegyző a tartozáselismerőbe foglalt adattal kapcsolatosan nem tette meg a szükséges ellenőrzést, hogy mint közhiteles adat, mire lett felhasználva. Ezt az adatot arra nem lehet felhasználni, hogy folyósítottként kezelje, mert ez az adat a következőt jelenti az eredeti tartozáselismerő közjegyzői okiratban:

Elismeri az Adós, hogy tartozik megfizetni ezt az összeget kölcsön jogcímen a szerződés szerinti módon. De nem jelenti azt, hogy ez a devizaösszeg átadott, hiszen a szerződés aláírásakor még nincs más irat a szerződéssel kapcsol

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.17. 18:30:16

Szóval ezekután mit várjunk?

Ezzel a kormány aláírta azt hogy minden segítség részükről csak maszatolás!

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=0xQqzxIPSRo

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok