Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Blogok"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

MiKertÉSZünk - 2013.09.16. 13:59

Fantasztikus akció az AGRPONT-ban!

Higgy a szemednek!

¾ colos locsolótömlő
25 méteres, 5 rétegű, remek minőségű
Csavarodás mentes!
Ettől tuti nem csavarodsz be!

9500 Ft helyett csak 4990 Ft

Hatalmas árzuhanás!Reklám:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.14. 20:09:20

A bíróság viszonya a törvényi rendelkezésekhez…

…és a felek egyéni érdekérvényesítési lehetőségének biztosításához

Osztheimer Katalin tanulmánya

birosagIdézet a tanulmányból:

1. idézet:
A hatályos Polgári perrendtartás (Pp.) már az alapvető elvei között kimondja, hogy a bíróság a polgári ügyek körében felmerült jogvitát erre irányuló kérelem esetén bírálja el, valamint, hogy a bíróság a törvény eltérő rendelkezése hiányában a felek által előterjesztett kérelmekhez és jognyilatkozatokhoz kötve van (3. § (1) és (2) bekezdés).
A törvény a keresetlevél tartalmi elemeként jelöli meg az érvényesíteni kívánt jogot, valamint a bíróság döntésére irányuló határozott kérelmet (121. § (1) bek. c.) és e.)) pont


A bíróság csak eltérő rendelkezés hiányában teheti azt meg, hogy a felek által előterjesztett kérelemnek helyt adjon. Nem úgy, mint a Porsche Bankos perünkben, amikor a Bank kölcsöntartozás Adós általi megfizetése iránt nyújtott be k

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.13. 15:25:49

"Aki nem tesz semmit és otthon retteg,menjen oda a közértekhez ahol az üres banános dobozokat kipakolják,gyűjtögesse össze és kezdjen el dobozolni,mert KI LESZ LAKOLTATVA" !

Kezedben a sorsod !

A Haza Nem Eladó Mozgalom Október 23-ra nagyszabású demonstrációt szervez.

http://www.youtube.com/watch?v=oaKh3BrkEx8

http://kaslerarpad.hu/

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.10. 07:11:40

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Úgy tűnik, gőze sincs…Ezért igyekeznek változatlanul a társadalomban felgyűlt “gőzt” lecsapolni semmitmondó szájkaratéval.
Ezt most már a tárgyilagosságáról kevésbé, ám ferdítéseiről annál inkább ismert index.hu is le merte írni, ami tőlük nagy teljesítmény.

A különböző, eddig bedobott “adósmentő akciók” elemezgetésén túl íme egy érdekes megjegyzés:

“Forrásunk szerint (meg nem nevezett bankszövetségi,elnökségi tag ) Rogánék is tudják, hogy a felszólítással ellentétben nincs egyetlen olyan devizahiteles-szervezet sem, ami minden adóst legitim módon képviselne egy esetleges tárgyalássorozatban, 560 ezer ügyféllel – ennyi most az adós – pedig nem lehet két hónap alatt személyesen tárgyalni, még kevésbé közös megegyezéssel szerződést módosítani.”

Megkaptuk. Tehát azért nem ültetik tehát tárgyalóasztalhoz a civil szervezetek képviselőit, mert a Bankszövetség álláspontja szerint EGYIK SEM KÉPVISELI MIND AZ 560 EZER ÜGYFELET (valamint

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.07. 13:30:31


Kásler Árpád közleménye a miniszterekhez !

Kásler Árpád 5 éve éjt nappallá téve kizárólag azon munkálkodik, hogy a bíróságon, az ügyészségen, a lehetséges jogi fórumokon érvényt szerezzen a devizahitelesek számára a bankok által elkövetett jogsértések miatt, mely rengeteg magyar embert és családot küldött padlóra.

Kásler Árpád 5 éve egyfolytában és higgadtan azt hangoztatta, hogy valaki tegyen valamit a devizahitelekkel kapcsolatban, mert a bankok bűncselekményeket követnek el és tönkreteszik a gyanútlan magyar embereket, tette ezt minden lehetséges jogi formában – ügyészségek, rendőrség, bíróságok, politikusok megkeresésével.

Soha senki semmit nem tett sem a bíróságon, sem az ügyészségen, sem a politikában annak érdekében, hogy a devizahitelesek és a bankok között fennálló jogvitát megoldják.

Most viszont, hogy a választások közelednek, érdekes módon észrevette a magyar kormány, hogy hibás a devizahitel szerződés. De most sem tesz semmit. Helyet
Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

Roncskutató - 2013.09.06. 11:34

Markó Ferenc abonyi roncskutató is részt vett a feltárásban!- Ismét egy második világháborús repülőgéproncs került felszínre Magyarországon, és ezáltal a háború egy újabb áldozata lelhet hazájában végső nyughelyre az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis által üzemeltetett Szolnoki Repüléstörténeti Kiállítóhely roncskutatóinak köszönhetően, akiknek kiemelt feladatuk a magyar katonai repülés történetének és tárgyi emlékeinek kutatása. Képgaléria IDE kattintva elérhető

Történelem:
Blogok   
 1 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.05. 20:28:37

"Marad a szalámizás, kizárólag a lakáscélú hiteleseket “mentik”. A jelzálog alapú, ám nem lakáscélú hiteleseket hadd lakoltassák ki. Nekik nyilván egyfajta 100%-os rezsicsökkentésként kommunikálják majd, hogy mehetnek a híd alá…ott végül is nem kell rezsit fizetni. Az autós, és egyéb boldogtalanok meg fizessenek csak tovább."

 

A bűvészkedés magasfoka

A-buvesz-es-a-lany-01


November elsejéig kaptak határidőt a bankok arra, hogy kijavítsák(!) a deviza alapú, lakáscélú hitelszerződéseket. – közölte Rogán Antal, Fidesz-frakcióvezető.

Így tudósít a Portfolio.hu:

“A Fidesz a devizahitelek kialakulásáért a bankokat tartja felelősnek, ez egy hibás termék – nyomatékosította Rogán Antal a sajtótájékoztatón.
Kijelentette: ha a pénzintézetek november 1-jéig nem javítják ki a devizakölcsönök hibáit, és nem módosítják a szerződéseket, arra az esetre a kormánypárti frakció felhatalmazta a kabinetet, hogy megoldási javaslatát – akár a bankok kárára – ter

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.04. 20:42:37

Amikor februárban zászlót bontottunk a Haza és a Nemzet megmaradása érdekében, több ezer ember felhatalmazását kértem, hogy Hágába vigyük az ügyet. Elérkezett az idő a vállalt kötelezettség teljesítésére, nagy munka volt. Itt csupán egy rövid részletet ismertetünk a közel húsz oldalas feljelentésből. A teljes anyag a nyomozás elrendeléséig nem nyilvános, (hadd verje a frász az érintetteket) viszont érdekes lesz megfigyelni a Magyarországi média érdeklődését ez iránt, hiszen a CÖF állítólagos feljelentését ISMERETLEN TETTESEK ellen nagyon reklámozták, mi bátorkodtunk ismerni a felelősök egy részét, vállalva ezért a teljes felelősséget.

Nemzetközi Büntetőbíróság
Főügyészi Hivatalának
Hága, Hollandia

Tisztelt Főügyész Asszony!

Szeretném az Ön figyelmét felhívni arra a népirtásra és emberiesség elleni bűntettre, melyet Magyarországon a lakosság számára hitelezést végző bankok vezetői és az őket felügyelő szervek vezetői, az ebben közreműködő

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.09.02. 19:21:11

Megengedhetetlen egy demokratikus jogállamban, hogy ilyen közönyt tanúsítsanak a legrászorultabbakkal szemben. A jelenlegi kormányzat lemondott a társadalom alsó rétegéről, a rokkantakról és a szegényekről.

 

rokkant

Kiszáll az állam a rokkantak ellátásából?

Bogár László így fogalmazta ezt meg:

„A kormányfő nyilván azt is tudja, hogy a magyar társadalomnak legalább harmada végképp elveszett, már semmiféle eszközzel nem lehet visszahozni őket a végső nyomorúságból. Nincs meg az elemi szintű tudásuk sem, ami a leghalványabb esélyt adná a felemelkedéshez. És ezen azzal sem lehetne változtatni, ha az állam talicskával tolná a pénzt a felzárkóztató programokba … És ezeknek a társadalom középosztályától leszakadó embereknek is mondani kell valamit. Orbán Viktor látja ezt a csapdát, csak nem beszélhet őszintén a valóságról – mondja a közgazdász. Nem derülhet ki, hogy ezeket az embereket igenis ott kell hagyni az út szélén, mert ha nem így teszünk, akkor a több

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

magyarharcos - 2013.08.30. 15:03:17

Egyre többen kimondják Kásler után az igazságot.

Kénytelen mindenki felzárkózni, ha nem akar lemaradni… Már csak idő kérdése, mikor mondja ki mindenki, hogy bűncselekmények történtek. A nép még alszik, kivár, hátha pár hangadó megoldja helyette. Nehéz lesz… a facebook mellől csak Orbáni morzsákra számíthatnak, mert a főügyész, a PSZÁF elnök, a bírák egy kis része, meg a politikusok nagy része nyakig ül a pácban s ha csak kicsit is megmozdulnak elönti őket a mocsok, de meg fogják tudni milyen a poloskás cella szaga.

 

http://www.youtube.com/watch?v=R4bRil2jklo#t=268

 

http://kaslerarpad.hu/?p=4762

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok