Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kőröstetlétlen"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.03.14. 14:42

A Kőröstetétleni Református Általános Iskola március 15-i ünnepségét pénteken, 14-én rendezték meg a  település Művelődési Házában. A parádés műsort az 5. osztályos tanulók adták, Vígh Zoltán osztályfőnök vezetésével. A programot tátott szájjal nézték végig a diákok, mely a legjobb fokmérője annak, hogy mennyire színvonalas volt a műsor, melyet zenével színesítettek.

Fényképgaléria a címre kattintva elérhető

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.01. 19:44

Kőröstetétlen településen immáron 6. alkalommal rendezték meg azt a Böllérversenyt, mely évről évre lendületesen fejlődik. Most összesen 16 csapat mérte össze erejét és szaktudását a böllérmesterségben.  Képgaléria ITT, fotó LŐVE

Közélet:
 15 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.28. 12:07

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.26. 15:30

Programok:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.07. 09:02

Abony és Kőröstetétlen között bő három évvel ezelőtt belvíz pusztított. Szerencsére a remek állapotú új útszakaszban annak ellenére sem esett kár, hogy az úttesten is állt bizonyos szakaszokon a víz. Több nagy fa azonban a belvíz következtében kipusztult, és már vészjóslóan meredeztek a kiszáradt torzók. Félő volt, hogy egy nagyobb szélvihar tragédiához vezethet, mert a fák egyre rosszabb állapotban voltak. Ezen három éves ügy végére került pont egy kedvező megoldással, mely nem csak a közútkezelő társaságnak, hanem Kőröstetétlen község önkormányzatának is jó.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.06. 15:30

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.19. 13:53

A közelmúltban lapunk beszámolt róla, hogy Kőröstetétlenen új ügysegédi szolgáltatással bővült a Ceglédi Járási Hivatal feladatköre. „A változással sikerült kényelmesebbé és egyszerűbbé tenni az itt élők állammal kapcsolatos ügyintézését” – hangsúlyozta a szolgáltatás elindulása kapcsán Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott. Többletköltség ráfordítása nélkül, csupán logisztikai átszervezéssel sikerült a kőröstetétleni lakosok ügyintézését egyszerűbbé tenni, hiszen mostantól minden pénteken a polgármesteri hivatal épületében ügysegéd várja a településen élőket. Olvasónk kérdésének jártam utána, mert szerette volna tudni, hogy ki is lett az ügysegéd.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.19. 13:15

Három település közös álma valósult meg, Jászkarajenő, Törtel és Kőröstetétlen községek önkormányzatai egy Dacia Duster terepjárót vásároltak közösen a rendőrség munkájának hatékonyabbá tétele érdekében. A gépjárművet egy, a rendőrség és az önkormányzatok közti megállapodás értelmében csakis a három település illetékességi területén használhatják a rendőrség munkatársai. A Dacia Dustert december 19-én ünnepélyes kerekek között adták át a Jászkarajanői Rendőrőrs részére, az eseményt személyes jelenlétével tisztelte meg a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság vezetője, dr. Mihály István dandártábornok is. Továbbá a három település polgármesterein kívül jelen volt a Ceglédi Járási Ügyészség vezetője, Dr. Göblyös Péter és természetesen Weigel Harri főhadnagy, a Jászkarajenői Rendőrőrs parancsnoka is, akinek hivatalosan is átadták a terepjáró kulcsait. Még több kép IDE kattintva

Közbiztonság:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.17. 10:26

Új ügysegédi szolgáltatással bővült Kőröstetétlenen a Ceglédi Járási Hivatal feladatköre. „A változással sikerült kényelmesebbé és egyszerűbbé tenni az itt élők állammal kapcsolatos ügyintézését” – hangsúlyozta a szolgáltatás elindulása kapcsán Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott. Többletköltség ráfordítása nélkül, csupán logisztikai átszervezéssel sikerült a kőröstetétleni lakosok ügyintézését egyszerűbbé tenni, hiszen mostantól minden pénteken a polgármesteri hivatal épületében ügysegéd várja a településen élőket.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.05. 12:19

A Ceglédi református Általános Iskola kőröstetétleni tagintézményében feledhetetlen programmal várták a gyerekeket a pedagógusok november 29-én és 30-án. Ekkor szervezték meg a Könyvtári Éjszakát, csatlakozva ezzel egy országos rendezvénysorozathoz. A diákok ezen az éjjelen bent aludtak az oktatási intézményben. A szervezőktől megtudtam, hogy sok más iskolában is szerveznek az országban ilyen „ ottalvós „ programot, de tudomásuk szerint példátlan az, hogy 90 diák vállalta a mintegy 150-ből a részvételt.

Az első osztályosok is szép számmal érkeztek, de persze a végzősök is boldogan vettek részt a programokon. A környező települések gyerekeit is elhozták a szüleik. Az iskola minden pedagógusa jelen volt.

 

Oktatás:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok