Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kőröstetlétlen"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.02.01. 19:44

Kőröstetétlen településen immáron 6. alkalommal rendezték meg azt a Böllérversenyt, mely évről évre lendületesen fejlődik. Most összesen 16 csapat mérte össze erejét és szaktudását a böllérmesterségben.  Képgaléria ITT, fotó LŐVE

Közélet:
 15 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.28. 12:07

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.26. 15:30

Programok:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.07. 09:02

Abony és Kőröstetétlen között bő három évvel ezelőtt belvíz pusztított. Szerencsére a remek állapotú új útszakaszban annak ellenére sem esett kár, hogy az úttesten is állt bizonyos szakaszokon a víz. Több nagy fa azonban a belvíz következtében kipusztult, és már vészjóslóan meredeztek a kiszáradt torzók. Félő volt, hogy egy nagyobb szélvihar tragédiához vezethet, mert a fák egyre rosszabb állapotban voltak. Ezen három éves ügy végére került pont egy kedvező megoldással, mely nem csak a közútkezelő társaságnak, hanem Kőröstetétlen község önkormányzatának is jó.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.06. 15:30

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.19. 13:53

A közelmúltban lapunk beszámolt róla, hogy Kőröstetétlenen új ügysegédi szolgáltatással bővült a Ceglédi Járási Hivatal feladatköre. „A változással sikerült kényelmesebbé és egyszerűbbé tenni az itt élők állammal kapcsolatos ügyintézését” – hangsúlyozta a szolgáltatás elindulása kapcsán Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott. Többletköltség ráfordítása nélkül, csupán logisztikai átszervezéssel sikerült a kőröstetétleni lakosok ügyintézését egyszerűbbé tenni, hiszen mostantól minden pénteken a polgármesteri hivatal épületében ügysegéd várja a településen élőket. Olvasónk kérdésének jártam utána, mert szerette volna tudni, hogy ki is lett az ügysegéd.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.19. 13:15

Három település közös álma valósult meg, Jászkarajenő, Törtel és Kőröstetétlen községek önkormányzatai egy Dacia Duster terepjárót vásároltak közösen a rendőrség munkájának hatékonyabbá tétele érdekében. A gépjárművet egy, a rendőrség és az önkormányzatok közti megállapodás értelmében csakis a három település illetékességi területén használhatják a rendőrség munkatársai. A Dacia Dustert december 19-én ünnepélyes kerekek között adták át a Jászkarajanői Rendőrőrs részére, az eseményt személyes jelenlétével tisztelte meg a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság vezetője, dr. Mihály István dandártábornok is. Továbbá a három település polgármesterein kívül jelen volt a Ceglédi Járási Ügyészség vezetője, Dr. Göblyös Péter és természetesen Weigel Harri főhadnagy, a Jászkarajenői Rendőrőrs parancsnoka is, akinek hivatalosan is átadták a terepjáró kulcsait. Még több kép IDE kattintva

Közbiztonság:
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.17. 10:26

Új ügysegédi szolgáltatással bővült Kőröstetétlenen a Ceglédi Járási Hivatal feladatköre. „A változással sikerült kényelmesebbé és egyszerűbbé tenni az itt élők állammal kapcsolatos ügyintézését” – hangsúlyozta a szolgáltatás elindulása kapcsán Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott. Többletköltség ráfordítása nélkül, csupán logisztikai átszervezéssel sikerült a kőröstetétleni lakosok ügyintézését egyszerűbbé tenni, hiszen mostantól minden pénteken a polgármesteri hivatal épületében ügysegéd várja a településen élőket.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.05. 12:19

A Ceglédi református Általános Iskola kőröstetétleni tagintézményében feledhetetlen programmal várták a gyerekeket a pedagógusok november 29-én és 30-án. Ekkor szervezték meg a Könyvtári Éjszakát, csatlakozva ezzel egy országos rendezvénysorozathoz. A diákok ezen az éjjelen bent aludtak az oktatási intézményben. A szervezőktől megtudtam, hogy sok más iskolában is szerveznek az országban ilyen „ ottalvós „ programot, de tudomásuk szerint példátlan az, hogy 90 diák vállalta a mintegy 150-ből a részvételt.

Az első osztályosok is szép számmal érkeztek, de persze a végzősök is boldogan vettek részt a programokon. A környező települések gyerekeit is elhozták a szüleik. Az iskola minden pedagógusa jelen volt.

 

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.19. 12:25

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok