Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kőröstetlétlen"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.04.24. 07:39

 

Kőröstetétlenen, a Törteli úton eddig tisztázatlan körülmények között szenvedett balesetet egy kisbusz, a Tejüzem kereszteződésénél. A jármű lesodródott az útról, és az árokba hajtott. A kisbuszban az előzetes hírek alapján 14 fő tartózkodott, és egyikük szenvedett könnyebb sérülést. A vonulást megkezdték a Ceglédi Hivatásos Tűzoltóság munkatársai. Lapunkat Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatta. Közlekedjenek óvatosan!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.17. 21:38

Több magyar településen is gondot okoz a közbiztonság fenntartása. Kőröstetétlen az a falu, ahol ezzel egyáltalán nincsen gond, a településen nyugalom uralkodik, még sötétedés után is. Az emberek teljes biztonságban élnek, hiszen térfigyelő kamerarendszer figyeli az utcákat, és az utolsó törvényszegés is évekkel ezelőtt történt. Élőben jelentkezett Váczi Gergő Kőröstetétlen főteréről, aki Pásztor Imre, polgármesterrel, és Horváth Antal helyi lakossal beszélgetett.

Katt és nézd meg a videot

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.05. 19:28

 

Megszólal Pásztor Imre polgármester, a kőröstetétleni szemét üggyel kapcsolatban. A Katasztrófavédelem jelölte ki a hulladékszállításra az NHSZ-t, mert a falu már tovább nem volt képes finanszírozni a többletköltségeket. 9 hónapig gondoskodik a Katasztrófavédelem a szállításról. Pásztor Imrét kérdőre vonták más portálon, hogy jutalmat vett fel, mely több, mint amit be kellett volna pótolni a hulladékkezelésbe.

Politika:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.03. 14:01

 

 Valótlan állítások jelentek meg a mai napon az origo.hu internetes hírportálon, ahol a kőröstetétleni polgármesterről és a település szemétszállításáról írnak. A Miabonyunk segítségével ma a tv2 közvetíti az este hat órakkor kezdődő Tények műsorban nyilatkozó Pásztor Imrét, aki elmondja az igazságot!

 

Nézzék Önök is, érdemes!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.17. 10:52

Nyílt nap a Református Általános Iskola
Kőröstetéleni Tagintézményében
2015. február 17 -én, kedden

Nyílt napra várjuk a leendő első osztályosok és a jelenlegi tanulóink szüleit.

Tervezett program:

7:55 Gyülekező az Ökumenikus templomnál
8:00-8.15 Hétkezdő áhítat
Tartja: Nt. Sőreg Norbert lelkipásztor

8:25-8:55 Tájékoztatás az iskoláról, napi programról

Vetítés az iskolai életről

Részletek, képek a címre kattintva!

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.11. 12:34

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.08. 17:14

Kőröstetétlen pici falu, de mégis képes olyan rendezvényt szervezni, melyre a környező települések lakosai évek óta nagy létszámban érkeznek. Nem volt ez idén sem másképp, a VII. Böllérverseny alkalmából benépesült a település február 7-én. Ezúttal új helyszínen, az Árpád dombnál csaptak össze a böllérek, megmutatva tudásuk legjavát. Előzetesen 15 csapat nevezett, de egy sajnos betegség miatt  távol maradni kényszerült. A 14-es szám, mert ennyi csapat versengett, szerencsésnek bizonyult. Remek időjárási körülmények között, ragyogó napsütésben, vidáman sütöttek, főztek a versenyzők, akik között számos prominens személyiség is akadt. Földi László országgyűlési képviselő a Ceglédi Járási Hivatal csapatát erősítette.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.07. 08:54


Galéria a képre kattintva látható!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.02. 12:36

Pásztor Imre, Kőröstetétlen polgármestere lapunknak elmondta, hogy a falut, a házakat nem veszélyezteti a belvíz, pincékben tényleg áll több helyen. A közelmúltban megépült belvíz elvezető rendszer jól működik. A Gerje szintje rekordmagasságban van, és a Tisza is árad. 

Olvasónk véleménye minderről:

Láttam írtál egy cikket a belvízzel kapcsolatban. Nálunk is megint gond van Kőröstetétlenen. A Gerje- Perje főcsatornán van egy gát, amit azért építettek, hogy aszályos időszakban megemeljék a talajvizet a mi területünkön és persze a Perje vízgyűjtőére is kihat. Igaz, most nincsenek benne a duzzasztó elemek, de felére van szűkítve a csatorna szélessége. Az utána lévő medret majd látod a képen lentebb. Szóval nem megy le a víz a Tiszába, bármit is lehet csinálni, szivattyúzni meg vezetgetni a vizet nem lesz hatásos.

Közélet:
 10 Hozzászólás    

admin - 2015.01.14. 17:51

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok