Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kőröstetlétlen"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.05.10. 15:54

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.18. 19:14

A Jobbik fórumot szeretne tartani Kőröstetétlenen, de hiába kérte a választókerületi elnök a művelődési házat, nem sikerült kibérelnie. Pásztor Imre polgármester indoklás nélkül mondott erre nemet. Mint megtudtam, ezt törvényesen megteheti, mert ez önkormányzati tulajdon és politikai, vagy bármilyen más egyéb rendezvényekre eldöntheti az önkormányzat, hogy saját tulajdonát odaadja-e vagy sem. Most ez történt. A Jobbik szervezője, Mészáros Lászlóné döbbenten áll az eset előtt, úgy érzi, hogy packáznak vele, de Pásztor Imre polgármester is, aki elmondta, hogy nem érti, hogy miért támadja őt a Jobbik, hiszen nem is ismeri őt Mészáros Lászlóné.

Politika:
JOBBIK   
 83 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.14. 10:11

Jenes Virág, a 11 éves, tüdőtranszplantált abonyi kislány nagymamája és gondviselőjeként szeretném megosztani az olvasókkal örömünket és hálánkat annak apropójából, hogy ismét lezárult Virág életének egy emlékezetes és meghatározó szakasza. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.08. 09:21

Kőröstetétlenen, a Ceglédi Református Általános Iskola helyi tagintézményében február 7-én farsangoltak a diákok és tanárok. A rendezvény immár hagyományos és nagyon várják az iskola nebulói, de az ott dolgozók is. Képgaléria IDE kattintva elérhető!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.05. 21:44

Az alábbiakban az abonyiak szerepléséről olvashatnak!- Szerkesztőségünk és olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk minden indulónak!- Pásztor Imre, Kőröstetétlen polgármestere jó lóra tett, amikor a vidéki családi hagyományokra alapozva köröstetétleni böllérversenyt hirdetett. A disznóvágást ugyanis lehet szeretni, vagy nem szeretni, de abban egységes a vélemény, hogy a disznótor olyan baráti, családi esemény, ami többet ér bármilyen modern csapatépítő tréningnél. Rokonokat és barátokat hoz össze újra és újra a közös program, ahol egy kis munka mellett lehet sztorizni, egymást zrikálni, lehet együtt jót enni és jót inni, új élménnyel gazdagodni. Képgaléria ITT

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.02. 16:45

Abonyi lett a bronzérmes csapat! Olvassák el a cikkben, kik is ők! - A február 2-án megszervezett kőröstetétleni Böllérversenyen összesen 14 csapat versengett a legjobbaknak kijáró díjakért. Ceglédről, Nagykőrösről, Jászkarajenőről, Abonyból és persze Kőröstetétlenről is voltak indulók.  Képgaléria IDE kattintva elérhető

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.08. 16:19

Nagyításhoz kattins a címre!

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.17. 11:54

Kőröstetétlen Ceglédhez csatlakozott- A ceglédi járási hivatalhoz csatlakozott a kis falu, Cegléden a helyi és a kőröstetétleni képviselők közös ülésével kezdődött a decemberi képviselő-testületi ülés. Itt jött létre a két település önkéntes társulása. Kőröstetétlen lakosságszáma nem éri el a 2000 főt, ezért a jövő évtől nem tarthat fenn külön hivatalt. A csatlakozásra a két település valamennyi képviselője igennel szavazott. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.21. 19:24

Tartja a fenti mondás és már Kőröstetétlen község is elmondhatja magáról mindezt, de nem a szó átvitt, hanem a legszorosabb értelmében. A kicsi alföldi faluban közadakozásból, az október 23-i ünnep kapcsán emeltek keresztet a templom tövében. Pásztor Imre polgármester lapunknak elmondta, hogy a település közigazgatási területén belül egyetlen egy kereszt sem állt, melyen nem is lehet csodálkozni a település polgármestere szerint, hiszen erőteljesen kommunista beállítottságú volt a falu korábban.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.12. 13:39

Új „ sünfészek „- Jászkarajenő községben a vége felé közeledik a rendőrőrs épületének kialakítása, melyet az egyik bezárt bankfiók helyén készített el a helyi önkormányzat. Összefogtak Kőröstetétlennel és Törtellel, közösen lobbizták ki a polgármesterek, hogy a romló közbiztonságra való tekintettel állítsák vissza azt, amit elvettek tőlük, azaz az önálló rendőrőrsöt.

Közbiztonság:
Törtel   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok