Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Adó"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.05.02. 11:25

Fix összegű adó a mobilhálózat használata után? Luxusadó a mobilkészülékekre? Netán adófizetés a SIM-kártyák regisztrálásakor? Vagy "csak" extra sarc a telefonálás és az SMS-küldés után? A politikusok a világ több országában igencsak leleményesek, amikor a telekommunikációs szolgáltatások megadóztatásáról van szó. A szektor népszerű célpont, hiszen a fejlett országokban gyakorlatilag a teljes lakosság használ mobil- vagy vezetékes telefont, de már a fejlődő országokban is népes az előfizetői tábor, így széles az adóalap, a sok kicsi sokra megy elv alapján kis befizetésekből jelentős költségvetési bevétel keletkezik.

Gazdaság:
Adó   
Telefon   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.20. 10:36

MTI- Országszerte több mint kétezer ellenőrzést tartott a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) április 2-9. között, amelynek nyomán várhatóan legalább 90 millió forint mulasztási bírságot szab ki az adóhatóság - közölte a szervezet- A NAV közleménye szerint az árusok az idén nemcsak a húsvétra, hanem az ellenőrzésre is felkészültek.

Közbiztonság:
Adó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.19. 13:17

500 milliárdos megszorítást jelenthet be a kormány két héten belül- Szűk két hete maradt a kormánynak arra, hogy kiterítse a lapjait és benyújtsa Brüsszelnek a friss konvergencia programját. A Policy Agenda elemzői szerint a dokumentumon múlhat az, hogy meg tudunk-e egyezni a nemzetközi szervezetekkel egy újabb hitelmegállapodásról, ehhez azonban az idei évhez képest 450-500 milliárd forintos kiigazítást kellene felmutatni a büdzsében. Mit kell felmutatnunk?

Gazdaság:
Adó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.12. 09:09

A bankautomatás készpénzfelvétel, a munkabér bankszámlára utalása, csoportos beszedési megbízás után kellene fizetni a kormány terveiben szereplő pénzügyi tranzakciós adót. A cégeknek az után is tranzakciós adót kellene fizetniük, amikor az államkasszába utalják a dolgozóik járulékát és az áfát. A bankok csak felszámítják az adót, befizetik, de a terhét az ügyfelek viselik.

Gazdaság:
Adó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.01. 15:17

Idén akár duplájára is emelkedhet a végső soron a nem lakossági fogyasztók által fizetett energiaadó, az Ipenerg szerint a kedvezményrendszer bővítése komoly megtakarításokat hozhatna. Az év közepétől jelentősen, akár duplájára is emelkedhet az energiaadó mértéke - mondta Somogyi István Zsolt, az Ipenerg Ipari Energiafogyasztók Érdekképviselete Egyesülés projektvezetője a szervezet sajtóbeszélgetésén.

Gazdaság:
Adó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.25. 09:27

Sajnos a mai világban már ennek is örülnünk kell! - Cáfol az NGM: nem adóztatják meg a külföldön dolgozókat Cáfolta a Nemzetgazdasági Minisztérium, hogy a kormány "szolidaritási adó" bevezetését tervezné. A külföldön élő magyar állampolgárok küszöbön álló megadóztatásáról csütörtökön Szombathely KDNP-s polgármestere a közgyűlés előtt beszélt.

Gazdaság:
Adó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.24. 11:39

Az elmúlt év utolsó napján 2215,4 milliárd forint adótartozást tartott nyilván a hatóság, szemben a 2010. év végi 2308,8 milliárd forinttal. Egy év alatt tehát 93,4 milliárd forinttal mérséklődött a kiegyenlítetlen adókötelezettségek összege. Ugyanakkor az adóhatóság a 2010. évi 1 495 372 adóssal szemben tavaly év végén – a magánszemélyeket is beszámítva –összesen 1 548 394 adóst regisztrált.

Gazdaság:
Adó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.22. 14:18

Az internetes kereskedelem hézagira figyel kiemelten idén az ellenőrzései során az adóhivatal, de kiemelt figyelmet fordítanak fogorvosokra is - mondta Varga Árpád, a Nemzeti Adó és Vámhivatal elnökhelyettese. Tíz éve hozza nyilvánosságra korábban az APEH, most már a NAV a következő év ellenőrzési irányelveit. Idén az adóhivatal az adózói kör szélesítésre - vagyis a a feketegazdaság fehérítésére koncentrál, ezzel a "tisztességesen adózó vállalkozásokat kevésbé kell molesztálnunk" - fogalmazott csütörtöki sajtótájékoztatóján Varga Árpád, a Nemzeti Adó és Vámhivatal elnökhelyettese.

Gazdaság:
Adó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.20. 19:37

Igaz, hogy Abonyban erről nem adtak ki hivatalos közleményt, de ránk is vonatkozik! Szégyenlistára kerülhetnek azok, akik tartoznak az önkormányzati adóhatóságnak. Dr. Nyíkos Sára, Nagykőrös város jegyzője arról tájékoztatja a lakosságot, hogy az, aki március 15-ig nem fizeti meg az előírt gépjármű adót, ha a hivatal úgy határoz, akkor akár kifüggesztett szégyenlistára is kerülhet a neve.

Citrom-díj:
Adó   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.30. 00:44

Szegény Győzikét megráncigálták egy szlovák rendszámú Audi miatt. Most sírjak, vagy nevessek? Nálam sohasem jött be az első gondolat... -:) 

Nyehehe:
Adó   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok