Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Telefon"
12Következő >>

veroniq - 2019.05.17. 09:31

Két szolnoki férfi a gyanú szerint olyan céghálózatot működtetett, amely - főként internetes csalásokból származó - pénzeket legalizált, illetve tüntetett el. A pénzmosáshoz több száz, akár több ezer bel- és külföldi bankszámlát használtak, az okozott kár több százmillió forint lehet - közölte a rendőrség.


A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Vagyon-visszaszerzési Hivatala üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett pénzmosás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben.

Közbiztonság:
Telefon   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.20. 13:53

 

A Vodafone telefon számla ma már nem csak papíron, hanem e-számla formájában is igényelhető. Ehhez nem kell mást tennünk, mint regisztrálni a Vodafone honlapján a szolgáltatás aktiválásához.

Az e-számla nagyon kényelmes megoldást biztos és ezzel a megoldással, sokkal gyorsabbá tehető a telefon számla kifizetése is. A postai kézbesítés előtt már 3-5 nappal láthatjuk, hogy adott hónapban mekkora telefonköltséggel érdemes számolnunk.

Gazdaság:
Telefon   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.13. 21:50

 

Lapunk egyelőre nem hivatalos információi szerint március 12-én vasárnap lecsapott a TEK, Abony egyik kis utcájában, a Fűzfa kocsma előtti balra nyíló kis utcában. 

Közbiztonság:
Telefon   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.03. 20:20

 

Miután a Telekommal hosszas levelezést folytattam, egy szerintem egyáltalán nem jogos számlázgatás miatt, pár napja mégis elismerték, hogy ők hibáztak. IDE kattintva elolvasható az előzmény cikk, de ezzel a történetnek még nem volt vége. Továbbra sem vették észre, hogy visszaadtam az eszközt, írtak, hogy a panaszt kivizsgálták, és nincs igazam, és további számlákkal bombáztak.

Közélet:
Telefon   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.11. 18:52

Határozott fellépés az előfizetők érdekében: az NMHH két mobilszolgáltatónál vizsgálja a júliustól tervezett szerződésmódosítások jogszerűségét
A hatóság számít a szolgáltatók együttműködésére

Az NMHH hivatalból általános hatósági felügyeleti eljárást indított a Magyar Telekom Nyrt. és a Telenor Zrt. ellen. Több ponton felmerült ugyanis a jogszabályok megsértésének gyanúja a két mobilszolgáltatónál megkötött előfizetői szerződések július 1-jétől tervezett, számos díjemelést tartalmazó módosításával és annak közlési módjával kapcsolatban. A hatóság a vizsgálat során számít a szolgáltatók együttműködésére, de az előfizetők védelmében az eljárás befejezéséig ideiglenes intézkedéssel megtiltotta, hogy végrehajtsák júliustól a közzétett ajánlat szerinti szerződésmódosítást. A Telekom már jelezte az NMHH-nak, hogy több intézkedést tervez a vizsgálat hatására.

Gazdaság:
Telefon   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.18. 13:26

 

 Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) május 15-én általános hatósági felügyeleti eljárás keretében 250 millió forint pénzbírságot szabott ki a Telenor Magyarország Zrt.-re (Telenor) amiatt, hogy a szolgáltató jogsértő módon, az elektronikus hírközlésre vonatkozó szabályoktól eltérően, megfelelő jogalap hiányában, egyoldalúan módosította az egyéni előfizetői szerződéseket.

 

A döntés okairól:

Közélet:
Telefon   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.15. 16:21

 

Ötvenezer forintos pénzbírságot, több mint százezer forintos szabálysértési költséget, és több mint tizenháromezer forintos kártérítést kell fizetnie egy jászladányi fiatalnak, aki szándékosan megtévesztette a tűzoltókat.

A fiatalembert a Jászberényi Járásbíróság kötelezte a fenti büntetések megfizetésére, miután bebizonyosodott, hogy hamis bejelentésével kárt okozott. A mindössze tizenöt éves jászladányi fiú büntetett előéletű. Mostani büntetését azért kapta, mert május 25-én késő este álnéven bejelentést tett a katasztrófavédelemnél, miszerint ég egy jászberényi ház padlástere. A kivonuló tűzoltók nem találtak égésre utaló nyomot.

Közélet:
Telefon   
 0 Hozzászólás    

admin - 2014.12.21. 14:33

 

Kedves Olvasónk kért meg, hogy segítsek megtalálni a tegnap este Tavernánál elhagyott telefonját. A telefon Sony z1 compakt tipusú. A megtaláló jutalomban részesül. Bárki tud valamit a telefonról, írjon a szerkesztoseg@miabonyunk.hu e-mail címre.

Közélet:
Telefon   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.15. 06:01

Olvasónk írja:

Vasárnap hajnalban a Taverna környékén elhagytunk egy telefont, amit a megtalálótól visszavásárolnánk... A típusa: HTC Desire 310, az ajánlatunk pedig délután 5-ig él, utána a szolgáltató által letiltatjuk a készüléket, így a továbbiakban használhatatlanná válik bárki számára. A következő telefonszámok valamelyikén várjuk a jelentkezést: 30/837-9302, 70/548-4279.

Közélet:
Telefon   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.27. 12:06

"Megdöbbentő." Talán ezzel a szóval jellemezhetnénk a legjobban annak a felmérésnek az eredményét, amely több millió bankkártya-tulajdonos PIN-kódjának összetételét vizsgálta. Minden 10. embernek ugyanis az 1234 a PIN-kódja. A dobogó második helyén olyan, nem kevésbé összetett számsorok következnek, mint az 1111 és a 0000.

Közélet:
Telefon   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 6-os választókerületben?
   
 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok