Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Szerző: matek
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

Kocsér Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a KEOP-7.1.3.0/09 kódszámú Ivóvízminőség javítás tárgyú pályázatra. A lakosság ivóvízzel való ellátása a legfontosabb közszolgáltatások egyike, nélkülözhetetlen emberi szükséglet és társadalmi-közegészségügyi igényt elégít ki.  

 

 

A teljes sajtóközlemény megtekintéséhez kérjük kattintson a cikk címére! 

 

Gazdaság:
Gazdaság   
Ivóvíz   

A ceglédi Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet sikeres pályázatot nyújtott be 2011-ben megújuló energiafelhasználás növelése tárgyban. 2012. július 4-én megkezdődött a projekt megvalósítása. 2012. augusztus 31-el megtörtént a műszaki átadás és a projekt befejezése. 

Gazdaság:
Gazdaság   

A ceglédi konfliktus néven elhíresült, a Csengeri szél városrész roma és magyar lakói között kialakult ellentétek megoldására hívtak össze kerekasztal-beszélgetést augusztus 29-én. Földi László szerint "mindegy, milyen származásúak az elkövetők", magától a bűntől kell megtisztítani a város "problémás területeit"; a rendfenntartás azonban a rendőrség feladata.

Közbiztonság:

Dr. Balogh Pál jegyző közleménye: Tisztelt Adózók! Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 55/B. §-a szerint: „Az önkormányzati adóhatóság helyi adó és gépjárműadó vonatkozásában a tízezer – magányszemélyek esetében az ezer – forintot elérő adótarozással rendelkező adózó nevét, címét és az adótartozás összegét az esedékességet követő 10. nap 0 órától a helyben szokásos módon közzéteheti.” 

Közélet:
Adó   

matek - 2012.08.29. 13:56

Sport:

Pest megye sportszervezeteit 4 milliárd forint közvetett állami támogatás is segíti a kormány által bevezetett, látvány-csapatsportágakat támogató társasági adókedvezményeknek köszönhetően.  

 

A sport támogatása kiemelt társadalmi célok megvalósulásához járul hozzá. A sport magatartásmintát nyújt a fiatal nemzedékeknek, segíti a gyermekek és fiatalok személyiségfejlődését; az egészségmegőrzés pillére. 

 

ITT látható a sportszervezetenkénti bontás. 

 

Forrás és további részletek: http://www.pestmegye.hu 

Sport:
Sport   

Kellemetlen meglepetés is érheti azokat, akik úgy döntenek, hogy más országban kezdenek új életet és nem jelentkeznek ki itthoni lakóhelyükről, de akár azokat a szülőket is, akiknek gyermekük külföldön folytatja tanulmányait nappali tagozatos diákként. Hiába élnek ugyanis életvitelszerűen külföldön és adóznak az adott országban, amennyiben Magyarországon bejelentett lakcímmel rendelkeznek, egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetniük. Ha ezt elmulasztják, akár több évre visszamenőlegesen több százezer forintos követelésről is kaphatnak értesítést az adóhivataltól.  

 

Aki érintett mindenképpen olvassa tovább a cikket, a címsorra kattintva!

Közélet:
Adó   

matek - 2012.08.29. 13:20

2012. szeptember 04-én /kedd/ pontytelepítés lesz. Ezért 07 órától, szeptember 08-án 06 óráig horgászási tilalom lesz.
A tilalom alatt ragadozó halakra lehet horgászni, élő hallal, vagy halszelettel. Csali halat csak 1x1 m-es kishalfogó hálóval lehet fogni.
Kérjük, hogy aki tud, jelentkezzen éjszakai halőrzésre, Szendrei József halőr felelősnél a +36205791844 telefonon.
A tilalom felszabadulása után 18-ig csak napi 2db, heti 3 db. ponty vihető el.


Kérjük, hogy tartsák be a szabályokat. Köszönjük.


Abonyi Horgász Egyesület Vezetőség.  

Sport:

A biztonsági őr tett bejelentést a rendőrségre, hogy vasárnap délelőtt egy fiatal fiú fejszével veri szét a MÁV állomás betonkerítését –tájékoztatta a Szoljon.hu-t a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

 

Mindebben társa is akadt, aki asszisztált a kerítésbontásban és készen állt egy kerékpárral a menekülésre.

 

Amikor az őr megzavarta őket, megpróbáltak meglépni, azonban a biztonsági őr sikeresen elfogta a baltás fiút, később társa is horogra akadt Az elkövetőket előállították a rendőrségre, ahol kiderült, hogy a két gyerekkorú személy így akarta megszerezni a vasat a betonkerítésből.

 

Forrás: szoljon.hu 

Közbiztonság:

Bárki kipróbálhatja, milyen a tűzoltóélet Szolnok Napján. Izgalmas bemutatókkal, játékos feladatokkal, emelőkosárral, füstsátorral várja az érdeklődőket a Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség a Szapáry út elején felállított információs pontnál. Ugyanitt toborzást is tartanak, tűzoltónak és önkéntes polgári védelmi szolgálatra is jelentkezhetnek azok, akik kedvet és bátorságot éreznek ehhez a munkához.

 

Szolnok Napján (szeptember 1-jén) délelőtt 10 órától délután 6 óráig elméletben és gyakorlatban is kipróbálhatják magukat az érdeklődők a kitelepített eszközök és a jelenlévő tűzoltók segítségével. 

Részletek a címre kattintva.

Külvilág:
Tűzoltó   
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok