Mi Abonyunk - Hirdetőtáblára az adósokkal
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

matek - 2012.08.30. 03:49

F E L H Í V Á S

 

Tisztelt Adózók!

 

Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 55/B. §-a szerint: „Az önkormányzati adóhatóság helyi adó és gépjárműadó vonatkozásában a tízezer – magányszemélyek esetében az ezer – forintot elérő adótarozással rendelkező adózó nevét, címét és az adótartozás összegét az esedékességet követő 10. nap 0 órától a helyben szokásos módon közzéteheti.”
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a fenti jogszabályi rendelkezés alapján Abony Város Önkormányzat Adóhatósága adótartozással rendelkező adózó nevét, címét és az adótartozás összegét a helyben szokásos módon az alábbiak szerint közzéteszi:
I.ütem: 2012. szeptember 17-én az 25.000 Ft-ot meghaladó adótartozással rendelkező adózók neve, címe és az adótartozás összege a 2012. augusztus 15-ei állapotnak megfelelően kerül közzétételre a honlapon valamint az önkormányzat hirdetőtábláján ( 2740 Abony, Kossuth tér 1.)
II. ütem: 2012. október 29-én az 5.000 Ft-ot meghaladó adótartozással rendelkezők adózók neve, címe és az adótartozás összege a 2012. szeptember 30-ai állapotnak megfelelően kerül közzétételre a honlapon valamint az önkormányzat hirdetőtábláján (2740 Abony, Kossuth tér 1.)
Kérem, az érintetteket, hogy a határidőn túli adótartozásaikat szíveskedjenek mielőbb rendezni.

 

Abony, 2012. augusztus 27.


Dr. Balogh Pál
jegyző 

 

Forrás: http://abony.hu

Közélet:
Adó   
 12 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
tiszta víz ?

kuci18 -

2012.09.02. 22:11:32

Sziasztok, szerintem nem lehet tiszta vízet önteni,nagyon sok itt a probléma,és már nem tudunk annyit dolgozni hogy mindere jusson ,pedig látástól vakulásig megyünk:( Akinek nem fáj az könnyen beszél de beszélhetnénk sok sok felelősségvonásról is ,szomorú:( DE a Vízről ne is beszéljünk !! mert az ,na az ,minden csak nem tiszta :(

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

tyb -

2012.09.01. 23:43:11

Szóval kik és mikor summantották el évekkel ezelőtt az akkori súlyadó befizetést, kis önkormányzati segítséggel? Kiket távolítottak akkor el az adócsoporttól? Mi lett a büntetésük? Szóval kezdjük itt a keménykedést!

 

Azután vegyük elő azokat, akik nem akarják - vagyoni helyzetükkel ellentétben - és végül azokat, akik nem tudják megfizetni a helyi adót. Írjuk ki a tartozást, de a nyilvántartások szerinti alapját is a kivetett adónak. Pl.: 10 millió forint becsértékű Mercedes személygépkocsi stb.

 

Ha a tartozásom közzététele legális, akkor annak is törvényesnek kell lennie, hogy miért szabták ki... Szerintem..   

máshol már bevezették

veroniq -

2012.09.01. 23:29:26

Nagykőrösön már kint vannak a nevek..... Még az is lehet, hogy én is rajta leszek, mert szoktam kapni mindenféle csekket, aztán azt befizetem, ami rajta van, majd mikor jön a következő évi, akkor pár száz vagy ezer forintos hátralákról kapok megint értesítőt.... Én ezt a felét nem igazán értem, hiszen a Hivatalban írják elő, hogy mennyit fizessek be. Befizetem és kiderül, hogy ez kevés volt.... Ez a lista tényleg fél Abony lakosságát tartalmazni fogja,...... Lehet, hogy én is rajta leszek. Nagykőrösön egyébként nagyon nagy botrány lett belőle és talán perek is, mert oylan nevek is megjelentek, akik már régen befizettek mindent.... Csak rosszul adminisztráltak a hivatalban. Egyébként sajnos a szükség nagy úr! Abonyban nagyon sokan nem fizetnek vagy nem fizetnek rendesen.... Tehát a hivatal álláspontja is érthető.... Na, várom a  listát! LŐVE

gépjárműadó?!

babai -

2012.09.01. 15:26:50

Egyáltalán minek fizessük?? Az útjaink járhatatlanok!

Tök baro lesz!

Truckman -

2012.08.31. 20:02:11

A tanácsháziakkal fog kezdődni a lista?! {#emotions_dlg.hellboy}

 

és akkor mi van ! ?

kuci18 -

2012.08.31. 18:41:06

Tartozás ? ez megoldás ? na de kezdjük a fejénél !!! mert ugyen onnan büzlik a hal is !!!

 

Azt hiszem

es699 -

2012.08.31. 12:24:16

Talán nincs gk.súlyadó tartozásom,talán van de az 100% ha a nevem ki lesz írva csak azért sem fizetem be,szándékosan!

Írogasd palikám azt,h a vagyonod mennyi része legális...

Nálunk

ellike51 -

2012.08.30. 23:25:10

is - és ahogy értesültem az országban egyre több helyen - még az ősszel bevezetik.

 

Nagyon úgy tűnik, hogy legális... és rá is lesznek kényszerülve az Önkormányzatok (gondolom már a központi költségvetés is bekalkulálja).

 

Az nálunk is gond, hogy sokan vannak akik nem tudnak fizetni és sajnos közel annyian vannak, akik azért nem fizetnek, mert mások sem fizetnek.


Azért nálunk viszonylag humánusan kezelik a dolgokat, mert akinek (adófizetési) gondja van, megkeresheti a jegyzőt és elkerülheti a táblára kerülést, találnak megoldást (gondolom részletfizetést).

 

Ami biztos; nálunk vagy nagyobb (hirdető) táblát kell kitenni, vagy apróbetűs listát kell szerkeszteni.

 

Jelen eetben a jegyző csak teszi a dolgát. Szerintem személyes megkeresésével talán több minden elérhető, mint személyét bántó megjegyzéssel.

Figyeljünk oda

Anasztázia -

2012.08.30. 20:42:23

azokra a tartozás ként kiküldött csekkekre amiket a Jegyző kiküldet, mert ma megint kaptunk egy olyan csekket ami már rég be van fizetve!

Jegyző Úr erre különös figyelemmel kellenne lennie! Lehet, hogy valakit alaptalanul tesznek a szégyen falra? {#emotions_dlg.down}

Jegyző Úr!

Anasztázia -

2012.08.30. 10:56:15

Tisztelt Dr Balogh Pál jegyző úr!

Mielőtt szégyenlistát állít ki a hivatal falára vagy bárhová előtte mérlegelni kellene, hogy Abonyban mekkora a munka lehetőség és egyáltalán az Országban! Nem mindenkinek adatik meg a munka lehetősége úgy mint önnek aki Gyöngyösi állásából egyből az abonyiba esett bele! Erkölcstelen amit csinál és mielőtt bárki nevét közhírré tenné gondolkodjon el rajta és nézze meg a kifüggesztéseket, hogy mennyien vannak az adósságok csapdájában és mennyi ingatlant árvereznek! Van itt az embereknek elég bajuk! Nézzen már utána, hogy hány vállalkozás volt Abonyban és ebből még mennyi él! Nézze már meg mielőtt bárkit is közhírel, hogy egyáltalán valóban tartozása van-e,mert nekem is olyan tartozásról jött ki a felszólítás az adó osztályról ami nem létezik! Ja és még egy kérdésem is lenne! Dr Balog Pál jegyző vagy aljegyző, mert a felszólításon aljegyző ként írta alá a levelet! Ez is bizonyítja, hogy nem odafigyeléssel dolgoznak az adóosztályon! Jegyző Úr! Ez nem Gyöngyös ez csak Abony!

meri.

FIGURA7878 -

2012.08.30. 09:35:27

Lehet hogy nem jogsértő de erkölcstelen ez a szégyenfal.Vannak akik azért nem fizetnek mert nincs miből, vannak olyanok kik viszont azért nem fizetnek mert nem akarnak.Nem mindegy a kettő.

De volna még ötletem mit kéne még kirakni a hírdetőtáblára.

Törvény sértő?

meri -

2012.08.30. 09:24:21

Szép napot! Ezen a listán a város lakosságának 50%-a fent lesz!

Ha kiÍrják a neveket és a címeket, az nem személyi jogok és adat védelmi jogok megsértése?

Tud erről valaki valami bisztosat? Szerintem ez sokakat érdekelne!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok