Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Szerző: matek
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

matek - 2012.10.23. 18:58

 

Aki előadja: Retkesné Bevíz Julcsi

 

(aki a tárhelyet adta hozzá: Ferrobau- Abony BT.

 

Nézd meg nagyban is a címre kattintva!

Különvélemény:
Közélet   

matek - 2012.10.15. 19:20

Programok:
Sport   

Szeptember 30-án a fővárosban rendezték a budapesti és Pest Megyei Duatlon Diákolimpiát, mely egyben az országos döntő selejtezője is volt. Pest megye bajnoka lett Soós Gergő, Soós Fanni és a 2000-2001-es lánycsapat /Hommer Csilla - Földi Petra - Nagy Olívia - Tóth Kitti/ ezzel az országos duatlon diákolimpia döntőjébe jutottak, mely október 13-án Szekszárdon lesz. Döntőbe jutott még megyei 2. helyezettként Egedi Gerda és Nagy Borbála, 3. helyezettként Márok Zsuzsanna, és megyei 4. helyezésével Kiss Alexandra, Hommer Csilla, és Nagy Bendegúz. Gratulálunk és szép eredményeket kívánunk nekik az országos döntőben is! Részletes eredmények, képgaléria a Fergeteg Triatlon SE honlapján!

Sport:
Sport   

matek - 2012.09.19. 15:03

15 évvel ezelőtt kötöttem egy életbiztosítást, melyet azóta többször is megbántam. Úgynevezett finanszírozási program keretében köttetett, kedves üzletkötő azzal vett rá, hogy amellett, hogy életbiztosítás nagyon jó befektetés is, mert ha pl házat szeretnék venni, akkor 5 év múlva nagyon jó kamatozási feltételek mellett tehetem meg. Aztán mellékesen, mikor eltelt az 5 év és tényleg odajutottam, hogy házat vegyek, akkor elhajtottak a búsba, mondván a biztosítási kötvényem névértéke 700 ezer ft, a bank viszont 1 milla alatt nem ad hitelt.
Citrom-díj:
Blogok   

matek - 2012.09.18. 18:06

Valamikor július végén kaptam a nyugdíjbiztosítómtól egy levelet, miszerint a 2011-es évre befizetett egyéni tagdíj után igénybe vehető adó-visszatérítésem még nem érkezett meg a pénztárhoz az APEH-től, akarom mondani a Nemzeti Adó- És Vámhivataltól. Ezért kérik, hogy vegyem fel a kapcsolatot A NAV-val, és kérjek tájékoztatást az utalás elmaradásának okáról.

Citrom-díj:
Blogok   

Húsz éves az abonyi triatlon!- Abony bővelkedik országosan is elismert sportegyesületekben, sportágakban. Méltó rangot vívott ki magának a városban a Fergeteg Tiratlon SE, mely nem csupán az eredményes versenyzőiről híres, hanem arról is, hogy rendszeresen szerveznek nagyobb versenyeket. A Lehetőségeink Fő Tere című programsorozatból is kivették a részüket és kétnapos rendezvényükkel nem csak magukat, hanem a település lakosságát, sportszerető közönségét is megörvendeztették.  

Nagyobb méretű kép és részletek a cikk címére kattintva.

Sport:

Régi és jelenlegi triatlonosok találkoztak ma a Fergeteg Triatlon SE 20 éves jubileumának tiszteletére. A kétnapos rendezvény a bringás felvonulással vette kezdetét melynek útvonalát polgárőrök és az Abopol Kft. biztosította.

A biciklizés után a Városi Strandfürdő területén a játékkal és beszélgetéssel telt a délután. Agyagozás, "aszfaltrajzverseny" (betonon), strandröplabda, tollas, fogócska-bújócska volt minden. A nap végét a "Fergeteg-es Triatlon szakács" bográcsban főtt fenséges vacsorája zárta. 

 

A program holnap a Jubileumi Duatlon versennyel folytatódik, de mint ma, holnap is lesznek ügyességi játékok, kézművesfoglalkozás - nemezeléssel kiegészülve.

A bringásfelvonulásról videó és további képek a Fergeteg Triatlon SE honlapján

Sport:

Újabb "oktatókép" érkezett szerkesztőségünkbe:

Nagyobb kép a címre klikkelve!

Citrom-díj:
Parkolás   

    "Hivatalosan bejelentem, hogy mától megszakítjuk diplomáciai kapcsolatainkat és minden hivatalos viszonyt Magyarországgal" - jelentette be az örmény elnök a kaukázusi országban akkreditált ENSZ-tagállamok nagykövetei előtt - jelentette az Interfax hírügynökség, míg más hírügynökségek a kapcsolatok felfüggesztéséről írtak.

    Az orosz hírügynökség tudósításában utalt arra, hogy pénteken Azerbajdzsánba érkezett és elnöki kegyelemmel kiszabadult Ramil Sahib Safarov, aki mindeddig Magyarországon töltötte börtönbüntetését egy örmény katonatársa meggyilkolásáért.
   

"Sem én, sem Örményország nem fogadja ezt el. Az örmény nép ezt nem bocsátja meg" - fogalmazott Szerzs Szargszján az Interfax szerint. 

 

A cikk folytatódik a címre kattintás után!

 

Forrás: MTI

Politika:
Politika   

matek - 2012.09.01. 12:03

Miután a lőszermentesítés befejeződött, a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza vasútvonal Fegyvernek-Örményes és Kisújszállás közötti szakaszán, szeptember 2-án a hajnali óráktól megszűnik a vonatpótló autóbuszos közlekedés, illetve a jelentős forgalomkorlátozás - közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel.

    A Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza vasútvonal Fegyvernek-Örményes és Kisújszállás közötti szakaszán eredetileg augusztus 21-től 27-ig rendeltek el vágányzárat a terület lőszermentesítése miatt, mivel a vasúttársaság augusztus 16-i közlése szerint jelentős mennyiségű második világháborús lőszer- és robbanószer-maradvány került elő a pályafelújítási munkálatok előkészítésénél. A vágányzárat a hét elején vasárnapig meghosszabbították. 
MTI

 

Részletek a címre kattintva.

Gazdaság:
Vasút   
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok