Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7572, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Gazdaság
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

 

Mintegy 6,4 milliárd forintos beruházással 300 munkahelyet teremt a japán SIIX Corporation elektronikai vállalat Nagykőrösön, amelyhez a kormány 1,3 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatást ad – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatón szerdán Budapesten. Szijjártó Péter hozzátette, a SIIX Corporation döntően az autóipar számára termel, az elektronikai gyártási szolgáltató szektorban a világ 13. legjelentősebb vállalata, Japánban az első.
Magyarország egyik legfontosabb gazdaságpolitikai célja, hogy a keletről nyugatra áramló tőkét megállítsa az országban, erről szól a keleti nyitás – mondta. Közép-Európában Magyarországra érkezik a legtöbb távol-keleti tőke – tette hozzá.

A kép a nagykőrösi sajtótájékoztatón készült, részletek erről később

Gazdaság:

 

Rovatunk támogatój a KLB Könyvelőiroda.-  Az egyre emelkedő fizetések szinte már minden cégnek problémát okoznak, ahogy a dolgozók mentális állapota és szinte állandóvá váló fáradtsága is. Azt is megtudtuk, hogyan változik jövőre a cafeteria és hogy várhatóan melyek lesznek a legnépszerűbb elemei. Összefoglaló a Napi.hu 2016. október 20-án, HR-vezetők Országos Konferenciája 2016 címmel megrendezett konferenciájáról.


IDE kattintva folytatódik a Napi.hu cikke

Gazdaság:
Abony   
KLB   

 

Úgy tűnik, ismét egy túlárazott beruházás zajlik a Ceglédi Vasutas Sport Egyesület háza táján: a jórészt TAO pénzből épülő Városi Sportuszoda sportszállójának bekerülési költsége megelőzi a budapesti luxusingatlanok árait is. A 700 nm alapterületű ingatlan 400 millióból készül el. Az 570.000 Ft/nm-es ár háromszorosa(!) a Cegléden megszokott bekerülési áraknak.

Gazdaság:
Cegléd   

 

A magánépítkezésekre is kiterjesztené a kormány jövőben azt a kötelezettséget, hogy a tervezőnek és kivitelezőnek kötelezően rendelkeznie kell felelősségbiztosítással. Sok tízezer építkezni vágyó család számára volt jó hír az év elején, hogy ezentúl nem kell építési engedélyt kérni a 300 négyzetméter alatti lakóingatlanok számára. Az építési hatóságok kivonása a rendszerből azonban jelentősen megnövelte a műszaki tervezők és kivitelezők felelősségét egy-egy épület szakszerű megvalósításával kapcsolatban.

Gazdaság:
Vadászat   

 

 

Mészáros István, abonyi vállalkozó története immár szakállasnak nevezhető, már kilenc éve keresi az igazát. Nem leli, hiába tüntetett a Magyar Parlament előtt kétszer is, a rend őrein kívül szinte senkit sem érdekelt, hogy mit szeretne. Alvállalkozóként megjárta, valami felsőbb hatalom mindig közbeszólt, és a bűnös nem kapta meg méltó büntetését. Alvállalkozóként dolgozott, soha nem fizették ki, így csődbe ment, családi élete kis híján tönkrement. Mindene odaveszett, de a „ bűnös „ szabadlábon van. Most újabb fejezetéhez ért a történet, Mészáros úr elképedve meséli, hogy őt, hiába is volt károsult, becsapott, ki nem fizetett válallkozó, mégis csak tanúként kezelték a hivatalos szervek. Így aztán a mostani döntésről sem kapott hivatalos tájákoztatást. Ám ő megtudta, amit szeretett volna, igaz még jobban elkeseredett.

 

Kiderült, hogy a sok embert megkárosító személy simán megúszta. Gyakorlatilag csődbe ment építőipari vállalkozásokkal mintegy félmilliárd forintot sikkszatottak. A cégvezetőt ugyan elítélték csődbűntett miatt, még pedig keményen, de büntetését felfüggesztették próbaidőre. Hát nem megérte?

Gazdaság:

veroniq - 2016.11.09. 15:26

 

Sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban - jelentette be a Vasas Szakszervezet.
A szakszervezet a Facebook oldalán közölte, hogy sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban, mivel nem sikerült megfelelő eredményre jutni a bértárgyalások során. A bejegyzés szerint  "a Vasas Szakszervezet továbbra is 15 százalékos béremelést követel."
 

Gazdaság:

Képünkon a Mátyás király út anno, azt is ők csinálhatták .... A Vértes úttal már voltak gondjai a városnak. Idézet korábbi cikkünkből:  " Abonyban gondok adódtak az útrekonstrukciók minőségével, ezért például a Mátyás király út felülvizsgálatára igazságügyi szakértőt kérnek fel. A munkát a Vértes út végzi, alvállalkozót bízott meg, főként abonyiak dolgoznak. A lakossági felháborodás egyre nagyobb. 

Gazdaság:
Utak   

 

Egy évvel ezelőtt már megmutattuk Önöknek, hogy hol is termelik a nagyon finom és egészséges tejecskét Abonyban. Korábbi cikkünk IDE kattitntva olvasható. Most ismét nagy örömmel tettem eleget a Mucsi család szíves invitálásának és megmutatom, hogy a gondos gazdánál mi is a helyzet. Mucsi Sándor megint mosolyogva meséli, hogy mennyire szeretei azt, amit tesz. A jószágok szépek, egészségesek, gyönyörű tiszták, fénylik a szőrük. 

Gazdaság:
Gazdaság   
Reklám   

 

A mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében elnevezésű hitelprogramban 3,67 milliárd forint forrásból nulla százalékos kamattal igényelhetnek hitelt a vállalkozások 2016. október 15-étől, százhárom MFB Ponton - közölte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) pénteken az MTI-vel. Közleményében a pénzintézet kiemelte, hogy a 2014-2020-as időszakban korlátozottan áll rendelkezésre uniós forrás Pest megyei fejlesztésekre, ezen segít a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programban (VEKOP) lévő hitelkeret, amelyből a mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásaik támogatásához jutnak finanszírozási forráshoz.

Gazdaság:

Lejárt alapanyagokkal is dolgozott a szentendrei Molnár Tanya Kft. reform termékeket előállító tésztaüzem, ahol szeptember végén tartottak ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakemberei. A feltárt hibák miatt a hatóság azonnali hatállyal felfüggesztette az üzem működését és több mint 1500 kg alapanyag, illetve gluténmentes száraztészta forgalomból történő kivonását rendelte el.

Gazdaság:
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok