Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7955, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Külvilág
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

A kubai televízió jelentése szerint 90 éves korában meghalt Fidel Castro. A BBC gyorshíre szerint a kubai televízió nem közölte Castro halálának okát, de az 1959-es forradalom vezetője régóta betegeskedett, egészségi állapota miatt adta át a hatalmat 2008-ban az öccsének, Raúlnak.

Külvilág:
Politika   

 

Ismét a törteli Sebők Mihály lett az év tenyésztője. Egy romos tanyából varázsolt mintatelepet, itt az országban egyedüliként, mesterségesen termékenyíti meg juhait. Bár Misi bácsi már hetvenéves, naponta még mindig tíz-tizennégy órát dolgozik. Szerinte nyugodtan, beosztva, de mindig csinálni kell valamit. – Zűrös ez az időszak, ma éjjel huszonöt kisbárány született – mondja Sebők Mihály törteli juhtenyésztő. 

Külvilág:
Törtel   

Mit szólna Ön ahhoz, ha Abonyba migráns családokat telepítenének be?
 
 Fel lennék háborodva! Nem akarom! 
 Nem is tudom, engem nem zavarnak annyira 
 Alig várom, hogy jöjjenek! 
 
Eredmény

Külvilág:
Szavazás   

 

Abban a szerencsében volt részem, hogy sajtósként részt vehettem a VOLT Fesztivál első napján. Megvallom őszintén, számos nagy koncerten jártam már, de fesztiválon még sosem. Most már tudom, hogy ezek a rendezvények miért is vonzanak százezreket. Remek hangulat éjjel és nappal, mosolygós arcok, az összetartozás csodás élménye, na és persze profi szervezés jellemezte az idei VOLT fesztet. Az első nap programjában szerepelt többek közt a Csík zenekar koncertje, ahol az igazi rockerek is részt vettek, várva az IRON MAIDEN és Tankcsapda koncertet. Nem mindennapos látványban és élményben lehetett részük azoknak, akik figyelték a Csík koncertjét, hiszen a rocker közönséget elvarázsolta a zenekar. Tomboltak az Iron Maiden rajongók...


Külvilág:

 

Az európai integráció érdekében végzett együttműködés folytatását ígérték pénteken a német, olasz, francia és luxemburgi házelnök, miután Nagy-Britannia az EU-ból való kilépésre (Brexit) szavazott.

Külvilág:
EU   

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást M. Tibor 47 éves abonyi lakos ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Külvilág:

 

Nemcsak hazánkban, de a történelmi Magyarország területén is tovább tart a magyarság természetes fogyása. A születések számának csökkenése mellett régóta tart a népesség elöregedése is. Mindezek révén 2060-ra a magyarság száma 8 millióra fog csökkenni, a 65 éven felüliek aránya pedig meg fogja közelíteni az egyharmadot – mondta el a Rádió Orientnek Őri Péter, a Demográfiai Portré című kötetet kiadó KSH Népességtudományi Intézetének tudományos főmunkatársa.

Külvilág:
MAGYAR   

Vége a babárusításnak, a petrezselyemének, no meg a tojásénak, házi lekvárnak, egyebeknek, legalábbis a COOP előtti szabad területen. Döntést hozott a helyi önkormányzat, ennek megfelelően tilos ezen a helyen árusítani. Véglegesen, és pont. A helyiek sajnálják, hogy az általuk csak „ kis piacként „ emlegetett hely megszűnt. No, meg a kofákat is, akiknek az árusítás más módját kell ezek után választaniuk, még pedig legálisat. Van a településnek szép kis piaca, ezen túl csakis oda mehetnek a nénikék, a helyi kistermelők. Érthető, és mégsem teljesen.

Külvilág:
Törtel   

Milyen ez az ellátórendszer basszus? Jutott eszembe.... A legnagyobb fiammal egyidős fiatalember keresett meg a héten… Lassan belehalok én is történetébe, pedig nem én vagyok a drogos, hiszen soha nem próbáltam, és nem is vagyok alkoholista. Egy kétségbeesett jajkiáltással keresett meg a facebookon, minden bizalmát belém helyezve. Azt mondta, 9 éve él e szerekkel, most 25 éves, nem itthon dolgozik, csak szombatonként reggel jön haza, de addig, ami vele történik az nem mindennapos. Dolgozik, de minden pénzét szerekre, alkoholra költi már. 56 kg, magassága bőven 180 cm felett van, ez az egész számára maga a földi pokol. Néha tiszta, akkor csak részeg, ilyenkor azonban depressziós, de szeretne meggyógyulni, a szerettei, a családja nem tudja, nem érti, nem sejti…. Nem mer itthon szólni. Szólt, nekem.

Külvilág:
Drog   

A kocséri általános iskola területén fészkelő gólyák ebben az esztendőben különös odafigyelést kapnak. Mint korábban lapunk beszámolt róla, kamerákat szereltek fel, hogy az érdeklődők nézhessék, mi folyik a fészekben. Most az egyik gólyafiókával sajnálatos dolog történt, mert lenyelt egy bálakötöző madzagot. Daru segítségével vették ki a kicsiket a fészekből, a problémát olvasónk is jelezte nekem privát üzenetben.

Külvilág:
Kocsér   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok