Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6965, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

 2016.11.18. – Grafenegg, Ausztria
Harmadik helyen Botkáék az első napi sárdagasztás után

Botka Dávidék jól szerepeltek a Waldviertel Rallye első versenynapján. A páros az abszolút harmadik helyen várhatja a folyatást négy szakasz után. Az autó tökéletesen működik, most a fiúk betegek kicsit, de összeszorított foggal küzdenek az osztrák szezonzárón. Csak 4.1 másodperc a lemaradás, de a Botka Rally Team pilótáját inspirálja az is, hogy a helyi örökös bajnok előtt tudnak autózni.

Sport:
Alvás   

 

Sportnapot szervezett az Abonyi Birkózó Club helyi óvodások és alsó tagozatos gyerekek számára. Rendezvények a Magyar Birkózó Szövetség sportágfejlesztési program támogatásával jött létre. A lelkes ovisok több mint 230 fő -vel vettek részt 2016.11.18.-án 10 órától kezdődő rendezvényen. Abonyi Birkózó Club fiataljai tartottak bemutatót,majd játékos sor verseny, és a grundbirkózás szerepelt a palettán. Reméljük kellőképpen sikerült gyerekek érdeklődését felkelteni a birkózó sport iránt. „Ember természetes mozgásai közé tartozik a birkózás, mivel egy idős az emberrel.”


Miért előnyös ha egy gyermek birkózik?

Sport:

 Az elmúlt vasárnap idegenben, Albertirsán léptek pályára csapataink. Ezúttal sem volt kérdés, hogy kinek jár a győzelemért járó két pont(ok), hiszen mindkét csapatunk magabiztosan nyert. 

Sport:
Abony   

 

Márton napi kézilabda torna Tápiószentmártonban -  November 10-én az Abonyi KC Ügyes Kéz U8-as leány csapata elutazott Tápiószentmártonba, ahol a dobogó harmadik fokára állhattak fel a mi becsületes kis amazonjaink két igazán nehéz idegenbeli mérkőzés után.  Az első mérkőzést a házigazda csapatával játszották a lányok, s a második félidő közepéig szorosan tartották is a lépést (4:4) a nem túl szabályosan játszó ellenféllel szemben. Végül a szentmártoni lányok aratták le a babérokat 6:4-es győzelemmel. Fontos megemlíteni, hogy fej-fej mellett haladt a két csapat s csak az utolsó percekben kapott két góllal nyerhetett az ellenfél. A kis kapusunk nélkül mindez lehet nagyobb különbséggel zárult volna, de lentebb majd említést is teszek, hogy miért is gondolom ezt jogosan.

 

 

Sport:

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy november 9-én elhunyt Czigler Ernő, a dunaújvárosi futball meghatározó alakja.

Ernő bácsi Abonyban kezdte a labdarúgást, majd előbb a Székesfehérvári VT Vasashoz, utána pedig a Dunaújvárosi Kohászhoz igazolt. Robbanékony, gyors, gólerős csatár volt. A Kohászban összesen 53 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 11 gólt szerzett. 1967-ben fejezte be játékospályafutását, de a kispadról továbbra is irányította a dunaújvárosi labdarúgást. Utánpótlás edzőként, pályaedzőként is nagy szerepet vállalt városunk futball életében.

 

Sport:
Foci   

 

Szerkesztőségünk, Olvasóink, és Abony város lakossága nevében is sok- sok szeretettel gratuláunk! Az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága november 7-én, hétfőn immáron ötödik alkalommal rendezte meg ünnepélyes keretek között a pesti Megyeháza Dísztermében „Gólkirályi Gála” elnevezésű rendezvényét, melyen a 2015/2016-os labdarúgó szezon legeredményesebb játékosait jutalmazta. A jeles rendezvényen két abonyi labdarúgónk is meghívást kapott. A KiD FC Abony U14 es csapatának támadója Kelemen László Dávid, aki az előző szezonban csapatával megnyerte a bajnokságot és Délkeleti csoport gólkirálya lett 45 találattal, illetve Balogh Krisztián a KiD FC Abony U16-os játékosa, aki a délkeleti csoportban 89 találatot jegyzett, csapatával a bronzérmet szerezte meg az előző kiírásban. A gólkirályi címek megszerzéséhez Némedi Tivadar U14 és Boros Zsolt U16-os edzők kitartó munkája is kellett, hogy a fiúk eljussanak ideáig.


 

 

Sport:
Foci   

 

Szerkesztőségünk, olvasóink és Abony város lakossága nevében is sok- sok szeretettel gratulálunk az abonyi erős embereknek és kívánunk nekik még sok- sok hasonló szép sportsikert! - A november 5-6-i hétvégén Budakalászon rendezték meg a Scitec Nutrition támogatásával, a hazai legrangosabb testépítő, erőemelő és erősember versenyt. Csapatunk 6-án indult a Scitec Raw Power fekve nyomó és felhúzó kupán, felhúzás számban. Ungvári Richárd Junior korcsoportban, 110 kg-os súlycsoportban 2. helyezést ért el 200 kg-os felhúzással. Open kategóriában rendkívül erős mezőnyben ketten képviseltük városunkat (nyílt kategória, kortól függetlenül bárki nevezhet) Kovács Zoltán a -125 kg-os súlycsoportot nyerte 320 kg-os eredménnyel. 

Sport:
Abony   

 

 

A Pest megyei bajnokság 7. fordulójában a Veresegyház VSK csapatait fogadtuk október utolsó szombatján. Ezen a játéknapon is bíztunk a kettős hazai sikerben, azonban ezúttal ez elmaradt.


A junior mérkőzés ezúttal egy kis csalódást hozott. A tabella felsőházához tartozó Veresegyház VSK junior csapat játékosainak fizikális főlényétől kissé megilletődve, mind e mellett enerváltan játszott junior csapatunk, ami sokak, de legfőképp Nagy Attila edző és a vezetőség számára érthetetlen volt. Eddig 100%-os csapatunkon fáradtság, dekoncentráció és a csapatösszhang hiánya látszott.

Sport:

Nemzetközi Szabadfogású Birkózó Versenyt rendezett az Abonyi Birkózó Club ma Abony városában a sportcsarnokban. Résztvevőben ismét nem volt hiány, az ország sok pontjáról érkeztek a versenyzők, és külföldről is. A rendezvény rangját emelte Varga János, az abonyi club tiszteletbeli elnökének jelenléte is, akit sok szeretettel köszöntöttek 77. szülétésnapja alkalmából. 

Sport:

veroniq - 2016.10.25. 20:06

 

Birkózóink az elmúlt időszakban szép eredményeket értek el, íme:

  I. Nemzetközi kadet Ivan Frigic emlékverseny 2016.10.21-23-ig a Szerbiában Zomborban került megrendezésre.
Ivan Frigic egykori olimpiai ezüstérmes birkózó és kiváló edző emlékére rendezett versenyen, közel 140 magyar, görög,makedón,horvát,szerb,bosnyák,bolgár fiatal mérte összetudását.
Abonyi BC fiatal versenyzői szabadfogásban alábbi kiváló eredményt érték el:
69 kg Kiss Máté I. hely
László Árpád III. hely
85 kg Kunfalvi Bence III. hely
László Márk III. hely

Sport:
Babona   
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
   
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok