Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

 

Pályázati lehetőség esetén birkózó edzőcsarnokot hoznának létre Abonyban, melyet természetesen az abonyi születésű Varga János olimpiai bajnok birkózóról, Abony Város Díszpolgáráról neveznének el. Képünk csak illusztráció

Cikk IDE kattintvba minderről a város hivatalos hónlapján

Sport:
Abony   

veroniq - 2016.09.07. 21:59

Sport:
Abony   

Abonyban, a Varga István Városi Sportcsarnokban a hagyományoknak megfelelően igen színvonalas felkészülési női kézilabda tornát rendeztek, ezúttal szeptember 3-án. Az Abony junior csapata tornagyőztes lett, a felnőtt szépen szerepelve lett második a Ceglédi Kék Cápák csapata előtt. A női csapatok új edzővel készülnek a bajnokságra, mely két hét múlva indul.

Sport:

 

 A tavalyi évhez hasonlóan Tóth Pál, az abonyi labdarúgók egykori remek kapusa főszervezésében ismét megrendezték az idős labdarúgók találkozóját a pályán. Most is csodálattal vegyes áhítattal vettem részt az eseményen, szeptember 3-án, ahol a jelen lévők kegyelettel emlékeztek meg egykori csapattársaikra is. Az elhunytak emléktábláját megkoszorúzták, majd egy finom ebédet fogyasztottak el közösen. A menü mennyei sertéspörkölt volt burgonyával és savanyúsággal, de rengeteg sütemény is jutott az asztalra. Egy hatalmas torta is előkerült a hűtőszekrényből, a 80. évüket betöltött csapattársak üdvözletére fogyasztották el ezt közösen a résztvevők. A rendezvényen beszédet mondott Tóth Pál, aki sajnálatát fejezte ki, hogy néhányan nem jöttek el a rendezvényre. Tóth Ernő nyugdíjas testnevelő tanár idézte fel a régi szép időket, aki elmondta, hogy idén hátom kiállítását is megrendezték a Kultúra Házában.

Sport:

 

Péteri László 2014-es aranysípos birkózóbírónak a Lőrincz Viktor meccsén szőnyegelnökként tevékenykedő, szlovén Staniszlav Sernek elárulta, hogy nyomást gyakoroltak rá, hogy a német Denis Kudlát hozza ki győztesnek a riói olimpia bronzmeccsén.

Sport:

veroniq - 2016.08.31. 18:41

 

Forrás: Abonyi Kincskereső

Sport:
Foci   

 

Rendkívül színvonalas tornát rendezett ismét az Abonyi Kézilabda Klub Abony Város Sportcsarnokában augusztus utolsó szombatján. A Makai Máté Emléktorna az elmúlt évekhez hasonlóan a tragikus hirtelenséggel fiatalon elhunyt játékosnak állított emléket. Színvonalas mérkőzésekkel léptek pályára a férif juniorok és felnőttel. A torna remek hangulatban, sportszerűen folyt.

 Végeredménye a következő lett:

 

Kattintson a címre, és a képgalériát is megtalálja, meg a folytatást!

Sport:

 

Augusztus 21-én véget értek a XXXI. olimpiai játékok Rio de Janeiroban. A magyar küldöttség nyolc arany, három ezüst és négy bronzéremmel térhetett haza.

Megyénket 15 sportoló képviselte közülük hét Pest megyei egyesületben is sportol. Legeredményesebb Ungvári Miklós judós, valamint Lőrincz Viktor birkózó, akik az ötödik helyen végeztek. Mindketten a Ceglédi VSE versenyzői. Pest megye lakosaként Cseh László egy ezüst, Kapás Boglárka egy bronzéremmel gazdagodott.

Eredmények:

Sport:
olimpia   

 

 Augusztus 20-án szabadtéri sakk és kispályás labdarúgás sportban versenyeztek az amatőr sportolók a Szent István Kupáért.

A sakkversenyre 6 versenyző jelentkezett.
A kitűnő időben remek kikapcsolódást jelentett a verseny, melyen az alábbiak értek el dobogós helyezést:
1. Bevíz Zoltán
2. Rabács Richard
3. Kovács Attila
Mindhárman serleg és oklevél díjazásban részesültek.

Folytatás, további eredmények a címre kattintva

Sport:
Sport   

 

A KID FC egykori sportolójáról szólnak a hírek, ami nem is csoda.... Szeretettel gratulálunk az abonyi Nagy Gergelynek, aki a nagy válogatott egyik kapusa. - Csapata, a VASAS honlapján írják róla: Bernd Storck szövetségi kapitány három játékosunkat - Hangya Szilvesztert, Korcsmár Zsoltot és Vida Mátét - is meghívta az augusztus 22-től Telkiben edzőtáborozó válogatott keretébe.

Sport:
Abony   
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok