Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6947, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Sport
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

 

Szerkesztőségünk és Olvsóink nevében is sok szeretettel grtulálunk Kovács Istvánnk és Jncsovics Tivdrnk és kívánunk még sok szép hsonló sportsikert! - Erős Emberek Országos Magyar Bajnokság Döntő -95kg Budapest Fitparádé: Két Abonyi versenyző volt a mezőnyben, Jancsovics Tivadar és Kovács István képviselték városunkat.

Október 15.-én Szombaton Budapesten rendezték a versenyt, ahol az indulóknk  5 számot kellett teljesiteni.


Rönknyomás 80 kg, Gumiboritás 320 kg , 4x,Súlycipakolás 100,110,120 kg-os bödönöket 6 méterre hordani, hordó tartás oldalra 2x 11kg, Sziklapakolás 110 kg 110 cm magason át.

Az abonyiak eredményei:

 

Sport:

 

 Éjfélkor kérte meg barátnője kezét Lőrincz Viktor (26) kétszeres világbajnoki bronzérmes birkózó. A riói olimpián botrányos körülmények között vereséget szenvedő sportolót rengetegen sajnálták itthon és külföldön is, hiszen nyilvánvalóan igazságtalanul fosztották meg a bírók az éremtől, de ő hősiesen viselte a történteket. Most szerencsére nagy öröm érte - a magánéletben. Kiderült ugyanis, hogy óriási meglepetésben részesítette már szundikáló barátnőjét az egyik éjszaka.

Sport:

 

Az elmúlt szombaton igazi rangadóra készülhettünk az abonyi sportcsarnokban. Egy jól ismert, de mostanra átalakult Tápiószele SE csapatát fogadtuk. Ezúttal azonban az „igazi rangadó” elmaradt, hiszen meggyőző különbséggel nyertük meg a mérkőzést/mérkőzéseinket.

A felnőtt összecsapáson a kezdeti nehézségek ellenére, ezen a napon a lehető legtöbbet hozta ki magából csapatunk. A mérkőzésbe nehezen jöttük bele és a Szele el is lépett az első percekben. 10 perc után megnyugodtunk és elkezdtük kézilabdánkat játszani. Igyekeztünk kemény védekezéssel megtörni az ellenfél támadóit és ebből gyors ellentámadásokat eredményesre vezetni. Szelei alakulat próbált nem leszakadni és a félidő vége felé az Ő játékuk érvényesült. A második játékrészt 14:10-es eredménnyel vártuk.

Sport:

 

Bajnokságunk 4. fordulójában az Űllői VKSK fogadott minket. Ellenfelünket tekintve ismeretlenül vártuk a mérkőzéseket, hiszen nem sok információnk volt csapataikról, de az esélyekről a tabellák sokat elárultak és leginkább a felnőtt csapatunknak volt félnivaló.

Sport:

 

Mindig sok szeretettel számolunk be az abonyi erős emberek, erős fiúk szerepléséről. Az elmúlt hét végén, október 2-án Csárdaszálláson került megrendezésre az I. Csárdaszállási Strong Day. A verseny több elemet, részt foglalt magában, így egy + 80kg-os Tehetség Kutatót (is) amiben indultak az abonyiak, a Grip Challenge (fogáserő verseny) versenyt, valamint a Mas-Wrestling (bothúzó) számot.


Az abonyiak elért eredményei:


Erős Ember TK + 80kg
Zámbó Miklós (Csárdaszállás) 3. hely
Kovács István (Abony) 5. hely (+ 220 kilós gumiköpeny cipelés győztese legjobb 7.23 mp-es idővel!!)
Jancsovics Tivadar (Abony) 7. hely
Habara Sándor (Abony) 8. hely

Sport:
Abony   

 

Ki volt a Hétvége Legjobbja a Megye I-ben? - teszi fel a kérdést a Jaszkunfoci.hu, ahol az abonyi Sárkány Attilára is lehet szavazni!

Tegye meg! Kattintson IDE gyorsan,  segítsünk Attilának!

Sport:
Foci   

 

2016.09.24.-én Dunaújvárosban szabadfogásban megrendezésre kerülő diák és serdülő korcsoport Területi Csapatbajnokságán.
Diák korcsoportban 6 csapat részvételével két csoportban folytak a küzdelmek Tököl csapata ellen magabiztos győzelmet ,míg a későbbi győztes Ceglédi VSE csapatától vereséget szenvedtünk. A harmadik helyért óriási csatában sikerült legyőznünk a házigazda Dunaferr csapatát.


Serdülő korcsoportban 4 csapat indult. Kiélezett küzdelemben 25-24 győztük le a házigazda Dunaferr csapatát,Érdi Spartacus csapatával 25-25-ös döntetlent ,míg a Cegléd VSE csapatától kikaptunk.

Sport:

 

Az abonyi Nagy Gergely kapus a Magyar Nemzeti Válogatottal készül a következő mérkőzésekre. Hajrá! Cikk minderről:

A képen az U 21-es válogatott, bal szélen Nagy Gergely, akire mindannyian nagyon büszkék vagyunk.

Bernd Storck szövetségi kapitány kihirdette a magyar válogatott bő keretét, amely a Svájc elleni hazai vb-selejtezőre készül.
A 30 fős keretben ismét helyet kaptak az OTP Bank Ligában jól teljesítő fiatalok, így Kovácsik Ádám, Botka Endre, Hangya Szilveszter, Nagy Dominik, Nagy Gergely vagy Vida Máté, tehát Bernd Storck továbbra is következetes abban, hogy megfelelő teljesítmény esetén lehetőséget ad a jövő reménységeinek is. Mellettük ismét ott lesz a keretben Gyurcsó Ádám is, aki rendszeres játéklehetőség mellett jól teljesít a Pogon Szczecinnél.

Sport:
Foci   

veroniq - 2016.09.21. 10:26

Sport:

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk és kívánunk hasonló szép sportsikereket. 

Július közepén kezdte meg felkészülését a KiD FC Abony U13I14-es csapata a következő szezonra. Az előző idényben a fiúk megnyerték a Tápiószentmártonban rendezett teremtornát. 

Sport:
Foci   
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok