Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7495, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Erős emberek"
1

veroniq - 2018.10.25. 18:41

 

Új intézmények segítik a bajba jutottakat: országszerte 7 krízisambulancia nyílt a kapcsolati erőszak veszélyeztetettjeinek és áldozatainak megsegítésére. Ezek között van az Ökumenikus Segélyszervezet Európai Unió támogatással létrehozott 4 új intézménye is.


Miskolcon, Szolnokon, Orosházán, Budapesten, Devecseren, Mosonmagyaróváron és Kaposváron jogászból, szociális szakértőkből....

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.16. 09:43

 

Szerkesztőségünk és Olvsóink nevében is sok szeretettel grtulálunk Kovács Istvánnk és Jncsovics Tivdrnk és kívánunk még sok szép hsonló sportsikert! - Erős Emberek Országos Magyar Bajnokság Döntő -95kg Budapest Fitparádé: Két Abonyi versenyző volt a mezőnyben, Jancsovics Tivadar és Kovács István képviselték városunkat.

Október 15.-én Szombaton Budapesten rendezték a versenyt, ahol az indulóknk  5 számot kellett teljesiteni.


Rönknyomás 80 kg, Gumiboritás 320 kg , 4x,Súlycipakolás 100,110,120 kg-os bödönöket 6 méterre hordani, hordó tartás oldalra 2x 11kg, Sziklapakolás 110 kg 110 cm magason át.

Az abonyiak eredményei:

 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.31. 18:55

A fecabookon boldogan tették közzé az abonyi erős fiúk, hogy Siófokon jártak egy igazán rangos versenyen, ahol szép eredményeket rétek el. Innen is kívánunk jobbulást és teljes felépülést annak a sporttársuknak, aki a közelmúltban történt vakbélműtétja miatt nem vehetett részt a versenyen. Gyógyulj meg Jancsovics Tivadar.  A többiek pédásan helytálltak. 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.13. 15:35

 

A feltételezett tettes is megvan, egy 35 éves férfi, aki olaszországi otthonából úton volt Szerbia irányába. Fenyegetésekkel kényszerítette szexuális aktusra a kecskeméti nőt a vonat vécéjében. Szexuális kényszerítés miatt nyomoznak a kecskeméti rendőrök egy nemi erőszak ügyében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Július 5-én vasárnap este 9 óra után egy Budapestről Kecskemétre tartó vonat mellékhelyiségében fenyegetéssel szexuális aktusra kényszerítettek egy nőt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

matek - 2014.06.12. 21:15

Pünkösd vasárnapján XVI. Alkalommal rendezte meg a Városi Sportcsarnok az „Erős Emberek Versenyét”.

Ebben az évben is arra törekedtünk, hogy lehetőleg abonyi versenyzők mérjék össze erejüket. E cél eredményeképpen a versenyre benevezett 8 versenyző közül heten helyiek voltak.

Hat versenyszámban mérték össze erejüket a versenyzők.

Részletek és képgaléria a cikkben!

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.20. 11:18

Idén Pünkösdkor is megrendezésre került a Városi Sportcsarnok szervezésében az Abony Legerősebb Embere címért folytatott versengés. Remek időben állhatott rajthoz a 9 jelölt, akik mindegyike Abonyban él. Már tizenötödször segítette szakmai tanácsokkal a verseny megszervezését Ulviczki Mihály és Sárkányné Bálint Mária sportcsarnok igazgató is ugyanennyiszer menedzselte a rendezvényt...

Közélet:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.29. 14:05

Az I. Főtér Fesztivál keretében megrendezett Erős Emberek versenye remek élményt nyújtott mindazoknak, akik megtekintették. Az időjárás is kegyes volt az indulókhoz, akik idén összesen tizen küzdöttek a különféle versenyszámokban. A szervező a Városi Sportcsarnok volt. Íme, a verseny eredménye és Polyák Attila képes beszámolója. Galéria: ITT

Sport:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.08. 11:44

Az előzetes híresztelésekkel ellenétben nem marad el az Abonyi Pünkösdölő. Igaz, idén szűkített programkínálattal kell beérnie a közönségnek, látogatóknak. Pünkösd vasárnapján, azaz május 27-én kerül megrendezésre a hagyományos Abonyi Fúvózenekari Találkozó, valamint az Erős emberek versengése. Mindkét programot gőzerővel szervezik. Részletek később.

Közélet:
Abony   
Fúvósok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.18. 10:02:52

A Városi Sportcsarnok kollektívája Pünkösd vasárnapján 13. alkalommal rendezte meg az Erős Emberek Versenyét. Heten vállalkoztak a megmérettetésre:

Ungvári Richárd, Dömők Ádám, Nagy Tibor, Habara Sándor (ők abonyi versenyzők), Pintér Bálint, Pusoma Lajos, Bíró Sándor. Az utóbbi három versenyzőnek is van abonyi kötődése. Az első években induló abonyi versenyzők jelentős része sajnos "kiöregedett", helyettük nehéz feltölteni a mezőnyt abonyi fiatalokkal. Ezért változott néhány éve a rendezvény neve "Erős Ember Verseny"-re (amint az a galégiában látható serlegen is olvasható).

Sport:
 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok