Mi Abonyunk - Első az Abony KC férfi csapata az alapszakasz után
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2017.03.27. 21:07

 

 

Most kell majd az igazi szurkolás, hiszen a felsőbb, megérdemelt osztályba jutás lesz a tét! Ha teheti, látogasson ki Ön is az Abony KC mérkőzéseire, hiszen megérdemlik! - Győzelmekkel és első helyen zártuk az alapszakaszt -  A Pest Megyei Bajnokság A csoport alapszakaszának utolsó mérkőzésein a Martonvásári KSE junior és a Váci KSE II. felnőtt csapatát győztük le.
A mérkőzések előtt már tudtuk, hogy csoport elsőként folytatjuk a rájátszásokat. Ennek tudatában és ismerve ellenfeleinket, nem a legnagyobb összpontosítással tudtunk játszani sajnos. A mérkőzések bizonyos részében, pedig már a következő ellenfeleinkre készültünk. Mondhatjuk azt is, hogy a bajnokság részünkre most fog kezdődni.

Junior mérkőzés:
Játékosok: Bagi N.(4), Benyus M.(3), Bugyi Cs., Bugyi M.(7), Falusi D.(1), Komáromi Z.(2), Majoros L.(4), Prunner A.(5), Szabó K.(3), Újhelyi T. (8), Varga A.(6), Varga M.(1)
Kapus: Pintér L.
Mérkőzés eredményének alakulása: 5.p 3:2; 11.p 10:4; 13.p. 11:6; 18.p. 16:6; 24.p 20:8; 27.p. 22:10; 30.p. 24:10; 35.p. 29:12; 40.p. 32:16; 48.p. 38:16; 55.p. 41:19; 60.p. 44:22

Felnőtt mérkőzés:
Játékosok: Benkucs Z., Bugyi M. (8), Gulyás P., Gulyás Zs., Matócsi I.(4), Megyes J.(3), Mészáros L., Nagy A.(1), Szűcs B.(1), Urbán L.(2), Újhelyi T.(4), Újhelyi Z.(3), Varga R.(2), Vígh J.
Kapusok: Medgyes G., Pál I.
Mérkőzés eredményének alakulása: 5.p 5:0; 8.p 8:1; 16.p. 11:4; 20.p. 14:6; 24.p. 16:8; 30.p. 18:9; 37.p. 21:9; 40.p. 23:11; 47. p. 24:13; 50.p. 26:14; 55.p. 27:17; 60.p. 28:20

Gratulálunk csapatainknak!

Junior csapatunk az alapszakasz mérkőzései során végig egységes, magabiztos játékot produkált. 22 mérkőzésből két alkalommal talált csak legyőzőre. Gödöllő csapatát 2 gólos vereséggel küldtük haza, viszont sajnos nem tudtunk az Ő otthonukban pontot szerezni, illetve Veresegyháza az első mérkőzésen még felülkerekedett rajtunk, de hazai pályájukon már nem tudták legyőzni fiataljainkat.
Felnőtt csapatunk fokozatosan összeállt, egyre jobb és erősebb csapat összhangot mutatott a pályán (is), játékunk egyre magabiztosabb lett. 20 mérkőzés során 1 alkalommal nem tudtunk pontot szerezni, de ekkor csupán 1 gólos vereséget szenvedtünk VS Dunakeszi otthonában.

Jövő hétvégén, azaz április 1-2-án már megkezdődnek a rájátszások mérkőzései. Ellenfeleink vélhetőleg a junior mérkőzést tekintve az Albertirsa, a felnőttek esetében pedig a B csoport 4. helyezett Csömör KSK II. csapata lesznek. A hivatalos időpontok szerdára várhatók.
Köszönjük minden, ez alkalommal is kilátogató nézőnknek a bíztatást, szurkolást! Hamarosan ismét együtt bíztathatjuk csapatainkat!

Hajrá Abony! 

Sport:
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok