Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "E-Dictum"
<< Előző12

e-dictum - 2012.01.31. 15:34

Mint lapunk arról már beszámolt Önöknek,több abonyi vállalkozás is sikeresen pályázott a közelmúltban. Most nézzük meg azt, hogy konkrétan a Mészáros Vendéglő mire is nyert el forrást. Az országos hírű Mészáros vendéglő tehát maradt ebben a körben pénz nélkül, hiszen napelem rendszer telepítésére kaptak 12,9 milliót, az önerő a fele.

Gazdaság:
Abony   
Blogok   
E-Dictum   
 0 Hozzászólás    

e-dictum - 2012.01.25. 22:40

Már nem az alapkőletételre, hanem a beköltözésre hívják az ügyfeleket.- Az Abonyban épülő úgynevezett inkubátorház építése lassan a célegyenesbe érkezik, tudtam meg az M.T. Hardy Kft. egyik képviselőjétől, aki lapunknak elmondta, hogy már vannak beköltözők is. Hamarosan üzlethelyiséget vált a MEGABIT Számítástechnika és az új helyen, impozáns környezetben fogadja majd régi és új vásárlóit, ügyfeleit. 

Gazdaság:
E-Dictum   
Blogok   
 0 Hozzászólás    

e-dictum - 2012.01.25. 19:12

Mit is nyertek Lipákék?- Lapunk már rövidhírben beszámolt arról, hogy az abonyi vállalkozók közül többen is sikeresen pályáztak. Most cikksorozatunk keretében bemutatom Önöknek azt, hogy konkrétan milyen fejlesztéseket végeznek majd Abonyban. A Lipák és Lipák Tüzép éppen ebben az évben ünnepli 20. születésnapját. Eddig csak kereskedelemmel foglalkoztak, ám gondoltak egy merészet és a gondolatot tett is követte.

Gazdaság:
E-Dictum   
Blogok   
 0 Hozzászólás    

e-dictum - 2012.01.21. 16:40

Az irányító hatóság pár napja döntött több térségi vállalkozás támogatásáról. Van, aki telephelyet fejleszt, épít, gépeket szerez be, gyártásba kezd és vannak, akik alternatív energiaforrásokkal kívánják ellátni létesítményeiket. 

Gazdaság:
Abony   
Blogok   
E-Dictum   
 8 Hozzászólás    

e-dictum - 2011.07.04. 10:28

Uniós és hazai forrásból kapott új külső szigetelést a Toldy Kórház pszichiátriai részlege. A mintegy 170 millió forintos felújítás során kicserélték a nyílászárókat is, a hatékony energiafelhasználástól évente 5 millió forintos megtakarítást remél az intézmény vezetése. A beruházás ünnepélyes átadását ma délelőtt tartották. Elkorhadt ablakok és korszerűtlen fűtés. Így nézett ki a Toldy Kórház legrégebbi épületrésze, az elmeosztályoknak helyet adó tömb pár hónappal ezelőtt.

Egészségünk:
Kórház   
Blogok   
E-Dictum   
 8 Hozzászólás    

e-dictum - 2011.06.22. 17:52

Engedje meg, hogy először is sok szeretettel köszöntsem Önt az újonnan létrehozandó S.T.A.R.T. Inkubátorház hivatalos honlapján. Családi vállalkozásunk a 2010-es  évben nyújtott be sikeres pályázatot vállalkozói inkubátorház létrehozására. A korábbi években szerzett közületi beruházási és projekt bonyolítási tapasztalatok vezettek oda, hogy vállalva a jelenlegi gazdaságban tapasztalható bizonytalansági tényezőket belevágjunk egy ilyen nagymérvű beruházásba.

Reklám:
Reklám   
Blogok   
E-Dictum   
 10 Hozzászólás    

e-dictum - 2011.05.24. 11:45

Az abonyi inkubátor ház alapkőletételén beszédet mondott Dr. Czira Szabolcs, körzetünk FIDESZ-es országgyűlési képviselője is, aki örömét fejezte ki, hogy egy ilyen nagyszabású beruházást hajt végre egy helyi kis családi vállalkozás. Mint arról lapunk már beszámolt, az M.T. Hardy Kft. jelentős európai uniós forrást nyert el a Tamási Áron úton megépítésre kerülő objektumra. A tervek szerint még az idén elkészülhet a ház és helyet adhat kisvállalkozásoknak, induló cégeknek. Mit is mondott pontosan Dr. Czira?

Gazdaság:
Blogok   
E-Dictum   
 0 Hozzászólás    

e-dictum - 2011.05.20. 11:51

Április 20-án pénteken megtörtént az abonyi inkubátor ház alapkőletétele, melyet az M. T. Hardy Kft nyert el egy európai uniós beruházás keretében.  Galéria ITT Fotó: LŐVE

Gazdaság:
Blogok   
E-Dictum   
 2 Hozzászólás    

e-dictum - 2011.05.12. 11:41

 

Mint lapunk arról már beszámolt Önöknek, az M. T. HARDY Műszaki Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, mint kis családi vállalkozás nagy pályázatos sikert ért el, hiszen inkubátor ház építésére nyertek el összesen több, mint 131 millió forintot. A támogatási arány 65%-os, tehát tetemes önerőt is produkálni kell az elnyert összeg mellé. 

Gazdaság:
E-Dictum   
Blogok   
 0 Hozzászólás    

e-dictum - 2011.01.29. 13:29

Minden idők legnagyobb beruházása veszi kezdetét kistérségünk egyik településén, Nyársapáton. Megtörtént az ünnepélyes alapkőletétel és a mára már visszahúzódóban lévő belvíz sem lehet tovább a késedelem oka. Összesen nyolc település pályázott, de csak két szerencsés akadt a jelentkezők között. Nagybörzsöny és Nyársapát nyert forrást a csatornahálózat kiépítésére. 

Külvilág:
Blogok   
E-Dictum   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok