Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Inkubátor ház"
12Következő >>

veroniq - 2013.04.20. 22:16

Kultúrált, modern környezetben adunk lehetőséget különböző csoportoknak, alapítványoknak, oktatóknak, képzések, tanfolyamok, előadások és termékbemutatók lebonyolítására. Az oktatótermekben a székek moziszerű elrendezésével 40 fő kényelmesen elfér, termékbetuatók és tájékoztatók alkalmával. Könnyen mozdítható gurulós asztalok teszik lehetővé kisebb csoportok hatékony munkáját nyelvoktatások alkalmával.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.26. 20:49

A mai nap egy igazi mérföldkő az abonyi Inkubátorház életében, melyet egy családi vállalkozás, az MT Hardy Kft valósított meg Európai Uniós forrásból. Az alapkő letételére még 2011 áprilisában került sor, majd újabb pályázatot nyertek, melyből napelem rendszert is telepítettek az épületre, az energiatakarékos és környezetbarát energiafelhasználás érdekében.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.18. 12:05

Sajtóközlemény olvasásához kattints a címre!- Befejeződött az inkubátor ház energetikai fejlesztése - Megújuló energiahordozó felhasználás növelése - KMOP-3.3.3-11- Megvalósítási helyszín: 2740. Abony, Tamási áron utca 4-6. - Az M.T. Hardy Kft. 2009-ben beadott és nyertes pályázata lehetővé tette az inkubátor ház megépítését, amely segítséget nyújt a kezdő- és kisvállalkozások számára irodák, raktárak, irodai berendezések, oktató termek és tárgyaló termek akadálymentes használatával.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.16. 16:25

Teljes sajtóközlemény olvasásához kattints a címre!

Gazdaság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.08. 11:53

SAJTÓKÖZLEMÉNY- Vállalkozásunk 2010-ben a fiatal kezdő vállalkozások megsegítése céljából „ Vállalkozói Inkubáció Abonyban" címmel pályázatot nyújtott be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Közép-Magyarországi Operatív Program keretére. A KMOP-1.5.3/A-09 kódszámú 201.649.585.- Ft nettó összköltségű projekt 131.178.523.- Ft támogatást nyert el, amely a költségek 65,052712 %-os Európai Uniós, illetve állami támogatását jelenti. A fennmaradó 34,947288 %-ot, mintegy 70.471.062 millió forintot a vállalkozás biztosítja. Képekhez, a sajtóközlemény olvasásához kattintson a címre!

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

e-dictum - 2012.01.25. 22:40

Már nem az alapkőletételre, hanem a beköltözésre hívják az ügyfeleket.- Az Abonyban épülő úgynevezett inkubátorház építése lassan a célegyenesbe érkezik, tudtam meg az M.T. Hardy Kft. egyik képviselőjétől, aki lapunknak elmondta, hogy már vannak beköltözők is. Hamarosan üzlethelyiséget vált a MEGABIT Számítástechnika és az új helyen, impozáns környezetben fogadja majd régi és új vásárlóit, ügyfeleit. 

Gazdaság:
E-Dictum   
Blogok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.08. 13:37

Az érintettek még azt is látták, hogy a közelben vélhetően az ő a százezer forintot kóstáló rézkábelük füstöl el, de nem tehettek semmit….. A mai reggel nem úgy indult a beruházó cég és a tulajdonosok számára, ahogyan azt elképzelték. 

Közbiztonság:
Abony   
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.07. 12:43

Állnak az abonyi inkubátor ház falai és ha minden a tervek szerint halad, akkor már a héten megérkeznek azok a szendvicspanelek, melyekből a csarnok falai készülnek, valamint a tető kialakítása is a finiséhez érkezhet. Mint arról már többször beszámoltunk Önöknek, egy abonyi családi vállalkozás nyerte el a lehetőséget a vállalkozások segítését célzó épület megépítésére, EU-s pályázati forrásból. Az alapkőletétel még májusban megtörtént. 

 

Képek még:

Gazdaság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.05. 13:58:12

 

Jelenleg is folyik Abony egyik legjelentősebb magánberuházása, a pályázati forrással is támogatott Inkubátor ház építése a Tamási Áron úton. Már kinőttek a semmiből a falak, áll a főépület. A raktár alapjai is elkészültek, hamarosan tető alá kerül a ház. A beruházásról folyamatosan beszámolunk Önöknek. Részletek az abonyi Inkubátor ház saját honlapján olvashatók: http://www.abonyinku.hu/ Nagyításhoz katt a képekre!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

e-dictum - 2011.05.24. 11:45

Az abonyi inkubátor ház alapkőletételén beszédet mondott Dr. Czira Szabolcs, körzetünk FIDESZ-es országgyűlési képviselője is, aki örömét fejezte ki, hogy egy ilyen nagyszabású beruházást hajt végre egy helyi kis családi vállalkozás. Mint arról lapunk már beszámolt, az M.T. Hardy Kft. jelentős európai uniós forrást nyert el a Tamási Áron úton megépítésre kerülő objektumra. A tervek szerint még az idén elkészülhet a ház és helyet adhat kisvállalkozásoknak, induló cégeknek. Mit is mondott pontosan Dr. Czira?

Gazdaság:
Blogok   
E-Dictum   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok