Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Baleset"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.06.22. 20:47

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.-  Ma délután Abonyban, a Batta Kocsma előtt baleset történt, egy elektromos rokkant kocsival közlekedő férfit gázolt el egy személyautós. Nincs információnk róla, hogy hogyan történt a baleset, vagy ki volt a hibás. Minden esetre mentőt is kellett hívni, a rendőrség helyszínelt. Az elektromos kerékpárral és mozgáskorlátozott járgányokkal közlekedők egyébként hatalmas balesetforrást jelentenek sajnos nem csak Abonyban, hanem mindenhol.

Közbiztonság:
Baleset   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.21. 14:29

 

A balesetben több ember megsérült, ezért mentőhelikopter is érkezik a helyszínre.

Összeütközött egy mentőautó és egy kistehergépkocsi kedd délelőtt Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a Jászberény és Jászárokszállás közötti úton. A balesethez a jászberényi hivatásos és a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint az eset során több ember megsérült, ezért mentőhelikopter is érkezik a helyszínre.
 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.16. 19:24

 

Két személygépkocsi ütközött össze szerda délután Cegléden, a Felház és a Damjanich utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi egy villanyoszlopnak is neki csapódott, amely az ütközés erejétől kitört. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig, akik gondoskodtak a sérült oszlop cseréjéről. A személyautókban csak a sofőrök utaztak, akik nem szenvedtek sérüléseket.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.16. 07:33

 

Két kisteherautó ütközött össze kedd délelőtt Törtelen, a Kőrösi úton. Az ütközés következtében az egyik jármű az út menti árokba csapódott. A gépkocsikban csak a sofőrök utaztak, mindketten önerejükből ki tudtak szállni a roncsokból, egyikük azonban megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a teherautókat, majd az árokba hajtott gépkocsit kivontatták.
Foto: BM OKF médiaszerver/PMKI Cegléd HTP

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.14. 11:22

 

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola

Június 14-én Törtelen a Kőrösi úton baleset történt, ahol kisteher autó koccanásos balesetet szenvedett, egy személygépkocsival ütközött. A kisteherautó egy út menti mély árokban kötött ki, kerekein állt meg. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai a sofőrt a helyszínen ellátták. A területre a Ceglédi Hivatásos Tűzoltóság munkatársai vonultak áramtalanították a  gépjárműveket, és a műszaki mentést is elvégezték.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.08. 14:03

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.-  Útról lesodródva járdára hajtott egy gépkocsi kedd délelőtt Albertirsán, a Pesti úton. A személyautó a járdán egy éppen ott tartózkodó gyalogost és egy kerékpárost is elsodort, valamint egy távközlési oszlopnak is neki ütközött. Az elütött két ember súlyos sérüléseket szenvedett, egyiküket a mentők mentőhelikopterrel szállították kórházba. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit, illetve segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek a sérültek mozgatásában.

 

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.31. 14:31

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola-  Kedden reggel két autó ütközött össze Újszásznál, a 32-es út 61-es kilométerszelvényénél. Az autókban összesen négyen utaztak, ketten sérültek meg. Mindkét autóban egy-egy utas sérült, őket a mentők ellátták. A balesethez a szolnoki hivatásos tűzoltók és az Életjel Mentőcsoport Önkéntes Tűzoltóság önkéntesei vonultak. Üzemanyagfolyás nem volt, a járműveket áramtalanították. A mentők egy embert vittek kórházba. 

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.23. 16:50

 

Kamion ütközött össze egy személyautóval a 4-es főút 91-es kilométerénél, Abony közelében, szombat este. Az ütközés következtében a személygépkocsi az út menti árokba csapódott és felborult. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszint. A balesetben a személygépkocsi sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházi ellátást nem igényelt. 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.09. 09:06

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. - Kisbusz ütközött össze személyautóval vasárnap délután a 4-es főút újszászi elágazásánál. A mikrobuszban két felnőtt és egy gyermek utazott, a felnőtt férfi könnyebb sérüléseket szerzett, a mentősök a helyszínen ellátták, kórházi ápolásra nem szorult. A gépkocsiban egy felnőtt személy súlyos, míg két gyerek könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították.

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.09. 13:24

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola-  Egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 90-es kilométerszelvényénél, Abony térségében, április 8-án. A személyautó vezetője könnyebben megsérült a balesetben. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos járműveket. A forgalom félpályán haladt, azonban jelentős volt a torlódás mindkét irányban. - vészinfo - 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok