Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Baleset"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.03.28. 19:40

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Közlekedjenek nagyon óvatosan, Ceglédnél a körforgalomnál két román, és egy magyar rendszámú autó ütközött. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentós. Az autók az út szélén állnak, nincsen útzár. Minderről kedves, úton lévő olvasónk számolt be. LŐVE

 

Képünk csak illusztráció.... a román rendszámú egyes sofőrök vezetési stílusára utal.....

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.26. 16:02

 

Személyautó ütközött kamionnal a 4-es főút 77-es kilométerénél, Cegléd közelében, péntek kora reggeli órákban. A gépkocsiban öten utaztak, közülük ketten, illetve a teherautó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A kamion az ütközéstől az árokba borult, szállítmánya sajt volt.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.23. 16:31

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.

Útról letérve árokba hajtott és ott felborult egy személygépkocsi a 311-es út 18-as kilométerénél, Tápiószőlős közelében, kedd kora délután. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd a kerekeire állították a járművet.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.23. 15:30

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Egy autó és egy teherautó ütközött össze Abony térségében, félpályás útlezárásra kellett számítani. 2016. március 22-én 3 óra 50 perc körül a 4-es számú út 91-es kilométerél történt a baleset, amiben két ember súlyosan megsérült. A sérülteket a mentők kórházba vitték. A Szolnok felé vezető sávot a helyszínelés idejére lezárták a rendőrök és váltakozó irányba engedték a forgalmat - írja a police.hu.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.22. 19:43

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola

Két gépjármű ütközött össze Albertirsa közelében, a 40-es és a 405-ös út kereszteződésében, hétfő reggel. A járművekben csak a vezetők utaztak, akik könnyebb sérüléseket szenvedtek. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.15. 15:59

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola-  Bódult állapotban okozott közlekedési balesetet egy 22 éves férfi Szolnokon.  Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. március 13-án 0 óra 25 perc körüli időben Szolnok belterületén, a Kölcsey Ferenc utcában. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sofőr bódult állapotban vezetett, járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg. A terepjáró először egy kerítésnek, majd az út melletti villanyoszlopnak üközött és az útpadkán állt meg. A balesetben a jármű vezetője és utasa is megsérült, a biztonsági övet egyikük sem használta.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.07. 12:07

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Lesodródott az úttestről, majd oldalával az árokba borult egy kisbusz a 4-es főút 69-es kilométerszelvényénél, Cegléd közelében, vasárnap este. A buszban nyolcan utaztak, közülük ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt. Az összetört járművet autómentő segítségével emelték ki az árokból, az elszállításáról a rendőrség gondoskodott.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

admin - 2016.02.21. 15:47

 

 Olvasóink jelentik, hogy az abonyi Mol benzinkút Szelei úti oldalánál koccanásos baleset történt!

 

Egy Ford Fiesta típusú autó tört össze úgy, hogy saját lábán nem is tud elmenni, hiszen a jobb első kereke kitört. A mentést várják jelenleg.

 

 

Kérjük, mindenki közlekedjen óvatosan!
 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.31. 08:52

A baleset január 23-án történt. 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Olvasónk elmondása szerint a kora reggeli órákban baleset történt a város főútján. Egy személygépkocsi belehajtott a bútoráruház kapujába. Az anyagi kár jelentős, de személyi sérülés nélkül úszták meg az utasok és a vezető is az esetet. Olvasónk volt az első, aki megállt segíteni, és kiderült, hogy a személygépkocsi megcsúszott, ezért történt a baleset. Olvasónk meglepődött, amikor meglátta, hogy kik is voltak az autóban. Kis Grófó és társai egy fellépésről igyekeztek hazafelé, és sajnálatos módon így végződött az utazásuk. Sok- sok kép a címre kattintva Olvasónktól!

Közbiztonság:
Baleset   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.29. 16:20

Ilyen az, amikor az is szerencsétlenül jár, aki a balesetes cikkeket írja. Vagyis én jómagam. A mai napon munkahelyemre tartottam, Abonyból Törtel felé elhagytam a vasúti átjárót, mintegy 30 km / óra sebességgel. Az út egyenetlen, reggel nyolckor felfagyásos volt, rajta sajnos sár is. 

Közbiztonság:
Baleset   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok