Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Baleset"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.01.27. 19:41

Cikkünk támogatója a MiAbonyunk sárga angyala, autómentője, Antal József.- Ma este hét óra tájékán a Lila Akác étterem előtti főúton egy abonyi, munkásokat szállító kisbusz szenvedett balesetet, egy Suzuki személygépkocsival ütközött. A Suzukiból nem sok maradt, mondhatni toálkárosra tört, de a kisbuszban is tetemes anyagi kár keletkezett. 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.20. 16:21

 

 

Útról letérve árokba csapódott egy személyautó kedd délután Albertirsán, a Pesti úton. A gépkocsiban négyen utaztak, hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek, és az egyikük a roncsba szorult. A ceglédi hivatásos tűzoltók a beszorult személyt feszítővágó segítségével az összetört járműből kiszabadították, a mentőknek átadták. A mentőszolgálat szakemberei a sérülteket kórházba szállították.
Foto: PMKI Cegléd HTP

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.14. 09:29

 

Menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött frontálisan egy személyautóval szerda délelőtt Törtel és Cegléd között. A személyautóban ketten utaztak, egyikük súlyosan, míg a másik könnyebben sérült meg. Az autóbusz utasai közül nem sérült meg senki, a továbbutazásukról a szolgáltató gondoskodott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, valamint segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

admin - 2016.01.13. 08:20

 

 

Olvasóink jelezték, hogy Törtel és Cegléd között útzár van érvényben, ahol egy személyautó frontálisan ütközött a Volánbusz járatával. A busz utasai közül senki nem sérült, viszont a személyautóban utazók közül ketten is egyik könnyebben a másik utas pedig súlyosabban sérült.

 

A helyszínen a ceglédi tűzoltóság segít a mentésben.

 


A sérülteknek Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is mielőbbi jobbulást kívánunk.

 

 

Az érintett útszakaszt érdemes elkerülni.
 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.09. 12:37

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Közlekedjenek óvatosan! - A lejegesedett útszakaszon több esetben kellett a megye tűzoltóinak beavatkozni szombat hajnali, kora reggeli órákban. 31-es főúton Tápiószecsőnél a főút mindkét oldalán egy-egy gépkocsi több méter mély árokba csúszott. A személyautókat csak az útszakasz síkosságmentesítését követőn tudták a nagykátai hivatásos tűzoltók kivontatni. Tápiószentmárton és Cegléd között egy menetrendszerinti autóbusz csúszott árokba. Az autóbuszon pár utas tartózkodott, akik nem sérültek meg.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.08. 10:03

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Olvasónktól származó információink szerint ma reggel az igen csúszós útpályán a Volán egyik buszjárata nem tudta bevenni a kanyart a Nagykőrösi út végén, és nekicsúszott a sarki üzletház falának. Úgy tudjuk a baleset szerencsés kimenetelű volt, nem történt személyi sérülés, és jelentős anyagi kárról sem tudunk. Ugyanakkor meglehetősen ijesztő látványt nyújtott az „ elszabadult „ busz.

Közbiztonság:
Baleset   
JANO   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.07. 11:34

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. - Előző napokhoz hasonlóan szerdán is a csúszós utak okoztak gondot Pest megyében. Bár havazás nem, vagy csak kismértékben, inkább az ónos eső által síkossá vált útszakaszokon történtek kisebb- főleg árokba csúszásos - balesetek. A délelőtti órákban Cegléd közelében, a 311-es úton kellett a ceglédi hivatásos tűzoltóknak beavatkozni.

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.30. 15:39

 

A 4-es főút 82-es kilométerénél, Abony közelében egy teherautó elütött egy gyalogost. Az út szélén sétáló nő a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja. Arra kérik az autósokot, hogy az útszakaszon fokozott óvatossággal közlekedjenek. - írja a police.hu.
 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.29. 14:27

 

Rovatunk támogatóüja a JANIK Autósiskola- Már nem először fordul elő, hogy a sokak által igen veszélyesnek mondott kereszteződésben, a Nagykőrösi út- Mátyás király út sarkán baleset történik. Ma ismér bekövetkezett, olvasóink elmondása alapján három személygépkocsi érintett a balesetben. A rendőrök éppen helysíznelnek, valószínű, hogy személyi sérülések is történtek.

Közbiztonság:
Baleset   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.20. 12:39

 

Baleset van a szolnoki elkeróülőn, a 101-es kilométerszelvénynél, az autók csak lépésben haladnak, nagy a torlódás. Egy sztemélygépkocsi szenvedett balesetet, elvileg nincsen személyi sérülés. Ha tehetik NE menjenek arra, válasszanak másik útirányt! Még tart a helyszínelés. Az információkat a Ceglédi Panoráma tudósítójától kaptuk.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok