Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7595, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Baleset"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.11.08. 14:36

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola

Összeütközött egy autóbusz és egy teherautó kedd délután Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 4-es főút Szolnokot elkerülő szakaszán, a Tószegi út és a 32-es főút között. A balesethez percek alatt kiérkeztek a megyeszékhely hivatásos tűzoltói, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint az eset során több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.
 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.02. 14:15

 

Útról letérve oldalára borult egy kisteherautó hétfő délután Albertirsán, a 405-ös a 4-es és a 40-es utak csomópontjában. A teherautóban két személy utazott, akik önerejükből, sérülések nélkül elhagyták a járművet. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisteherautót, majd a helyszínelést követően kerekeire állították.
Foto: BM OKF médiaszerver/PMKI Cegléd HTP

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.01. 17:57

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola..- Ma menetrendszeinti baleset történt Abony közelében a négyes elkerülő úton. Információink szerint mindez az újszászi leágazónál történt, ahol már több súlyos és halálos kimenetelű baleset volt. Mindez hatalmas kocsisort eredményezett, és sok tíz perces várakozást.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.21. 08:00

 Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola

Előzés közben mobilozott, szörnyethalt a 20 éves lány. Rokonoknál volt látogatóban Szolnokon és hazafelé tartott Abonyba, amikor a baleset történt. Ráadásul ott előzött, ahol nem lett volna szabad. Szörnyethalt az a 20 éves nő, aki délelőtt mobilozás közben, szabálytalanul előzött egy autót, majd egy kamionnal ütközött Szolnok határában - számolt be az RTL Klub híradója. Úgy tudják, a lány nemrég szerezte a jogosítványt. Kocsija az ütközés után kigyulladt.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.20. 17:34

 

Ismét szörnyű tragédia történt. Ma egy kamion ütközött egy személygépkocsival Abony közelében, a négyes úton. A személygépkocsi vezetője a roncsokba szorult, miután az autó felgyulladt, és a helyszínen életét vesztette. A fiatal Hölgy áldozat lapinformációink szerint az egyik abonyi közismert vállalkozó lánya volt, aki korábban polgármester jelöltként is indut az önkormányzti választásokon Mély fájdalommal osztozunk szerkesztőségünk és Abony város lakossága nevében is a család mély fájdalmában és gyászában.

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.20. 10:33

 

Kamionnal ütközött egy személyautó Szolnok és Abony között - Kamionnal ütközött egy személyautó a 4-es főút 92-es kilométerénél, Szolnok térségében. Az ütközés következtében a személyautó kigyulladt, a vezetője pedig megsérült és beszorult. A szolnoki hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották az autót. Az egységek a mentőkkel közösen emelik ki a beszorult sérültet a járműből.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.18. 16:14

 

Két személyautó ütközött össze hétfő reggel a Jászkarajenő és Tiszajenő között, a két települést összekötő úton. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, aki nem szorult be a roncsba, de önerejéből nem tudta elhagyni a járművet. A ceglédi hivatásos tűzoltók a mentők segítségével a sérült embert a roncsból kiemelték, az összetört személygépkocsikat áramtalanították, majd biztosították a helyszínt. (foto: PMKI Cegléd HTP)

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.17. 08:18

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Motorossal ütközött egy mikrobusz Szolnokon, a Tószegi úton. A motorkerékpár vezetője súlyosan megsérült a balesetben. A szolnoki hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A tűzoltói beavatkozás és a rendőrségi helyszínelés végeztéig félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon.
 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.30. 14:55

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- A mai napon kora délután súlyos baleset történt Abony Város központjában a Rendőrség előtt. Egy Cegléd irányából érkezett ceglédi motoros ütközött neki egy, a Taverna felől kikanyarodó gépjárművel. A gyalogost a motorkerékpár vezetője nem engedte át a gyalogátkelőhelyen. A motorkerékpárnak utasa is volt. A motorkerékpár vezetőjét lábtöréssel és egyéb sérülésekkel szállították kórházba, az utas a szemtanúk elmondása alapján csak könnyebb sérüléseket szenvedett, aki egy hölgy volt. A helyszíneslés idejére nem volt útzár, de a forgalom lassabban haladt, rendőrségi forgalomirányítás mellett. A gépkocsiban sajnos tetemes anyagi kár keletkezett, és persze a motorkerékpár sem úszta meg " szárazon " az esetet.


Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.21. 14:00

Kép: HÍRPRESS, képek még ITT

Az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 4-es főútra vezető lehajtón árokba hajtott egy kamion szerda délelőtt. A sofőr életveszélyesen megsérült - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a ruhabálákat szállító kamion vezetőfülkéje összeroncsolódott, a sofőr a roncsba szorult. A monori tűzoltók speciális eszközökkel szabadították ki, majd a súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett férfit átadták a mentőknek.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok