Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Baleset"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.10.20. 10:33

 

Kamionnal ütközött egy személyautó Szolnok és Abony között - Kamionnal ütközött egy személyautó a 4-es főút 92-es kilométerénél, Szolnok térségében. Az ütközés következtében a személyautó kigyulladt, a vezetője pedig megsérült és beszorult. A szolnoki hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották az autót. Az egységek a mentőkkel közösen emelik ki a beszorult sérültet a járműből.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.18. 16:14

 

Két személyautó ütközött össze hétfő reggel a Jászkarajenő és Tiszajenő között, a két települést összekötő úton. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, aki nem szorult be a roncsba, de önerejéből nem tudta elhagyni a járművet. A ceglédi hivatásos tűzoltók a mentők segítségével a sérült embert a roncsból kiemelték, az összetört személygépkocsikat áramtalanították, majd biztosították a helyszínt. (foto: PMKI Cegléd HTP)

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.17. 08:18

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Motorossal ütközött egy mikrobusz Szolnokon, a Tószegi úton. A motorkerékpár vezetője súlyosan megsérült a balesetben. A szolnoki hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A tűzoltói beavatkozás és a rendőrségi helyszínelés végeztéig félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon.
 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.30. 14:55

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- A mai napon kora délután súlyos baleset történt Abony Város központjában a Rendőrség előtt. Egy Cegléd irányából érkezett ceglédi motoros ütközött neki egy, a Taverna felől kikanyarodó gépjárművel. A gyalogost a motorkerékpár vezetője nem engedte át a gyalogátkelőhelyen. A motorkerékpárnak utasa is volt. A motorkerékpár vezetőjét lábtöréssel és egyéb sérülésekkel szállították kórházba, az utas a szemtanúk elmondása alapján csak könnyebb sérüléseket szenvedett, aki egy hölgy volt. A helyszíneslés idejére nem volt útzár, de a forgalom lassabban haladt, rendőrségi forgalomirányítás mellett. A gépkocsiban sajnos tetemes anyagi kár keletkezett, és persze a motorkerékpár sem úszta meg " szárazon " az esetet.


Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.21. 14:00

Kép: HÍRPRESS, képek még ITT

Az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 4-es főútra vezető lehajtón árokba hajtott egy kamion szerda délelőtt. A sofőr életveszélyesen megsérült - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a ruhabálákat szállító kamion vezetőfülkéje összeroncsolódott, a sofőr a roncsba szorult. A monori tűzoltók speciális eszközökkel szabadították ki, majd a súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett férfit átadták a mentőknek.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.14. 10:47

 

Két személyautó és egy tartályos nyerges vontató ütközött össze a 4-es főút 89-es kilométerénél, Abony közelében, hétfő délelőtt. A balesetben érintett egyik gépkocsiban egy ember életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt, a vele utazó további két személy könnyebb sérüléseket szenvedett. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt.

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.09. 22:14

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt pénteken este Szolnokon az Abonyi úton, ahol egy motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött.

Közbiztonság:
Baleset   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.09. 13:48

Rovatunk támogatója a Janik Autósiskola

A 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán, a 92-es kilométerszelvénynél kora reggel felborult egy kamion pótkocsija. A balesetben senki sem sérült meg. A szolnoki hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a baleset helyszínén - írja a katasztrófavédelem.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.06. 11:19

 

Rovatunk támogatója Janik András Autósiskolája- Két személyautóval és egy kisteherautóval ütközött össze egy negyven tonnás ásványvizeket szállító kamion hétfő délután a 4-es főút abonyi elkerülő szakaszán. Az ütközés következtében a teherautó rakomány az úttestre dőlt, a kamion az árokba hajtott. A baleset során az egyik személygépkocsiban utazó két ember könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.22. 13:28

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Már nem először fordul elő, hogy az egyáltalán nem egyértelmű kereszteződésben baleset történik. Ma az ördög megint nem aludt, mondhatni csettintett egyet. Személyi sérüléssel járó ronda baleset történt. A hivatalos katasztrófavédelmi hír a következő:

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok