Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7976, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Baleset"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.11.20. 10:13

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Két személygépkocsi ütközött össze szombat délután a 4-es főút, 57-es kilométerénél, Albertirsa közelében. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi az út menti árokba csapódott, személyi sérülés nem történt. A leszakadó alkatrészek egy harmadik autóban is károkat okozott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt. Az összetört járművek elszállításáról a tulajdonosok gondoskodtak.

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.16. 09:59

Összeütközött három személyautó 2016. november 15-én, kedd délután Cegléd belvárosában, a Széchenyi út és a Felszegi út találkozásánál. A balesetben két ember könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők a helyszínen ellátták. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt - nyilatkozta Csámpai Attila, a PMKI szóvivője. Foto: BM OKF médiaszerver

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.08. 14:36

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola

Összeütközött egy autóbusz és egy teherautó kedd délután Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 4-es főút Szolnokot elkerülő szakaszán, a Tószegi út és a 32-es főút között. A balesethez percek alatt kiérkeztek a megyeszékhely hivatásos tűzoltói, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint az eset során több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.
 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.02. 14:15

 

Útról letérve oldalára borult egy kisteherautó hétfő délután Albertirsán, a 405-ös a 4-es és a 40-es utak csomópontjában. A teherautóban két személy utazott, akik önerejükből, sérülések nélkül elhagyták a járművet. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisteherautót, majd a helyszínelést követően kerekeire állították.
Foto: BM OKF médiaszerver/PMKI Cegléd HTP

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.01. 17:57

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola..- Ma menetrendszeinti baleset történt Abony közelében a négyes elkerülő úton. Információink szerint mindez az újszászi leágazónál történt, ahol már több súlyos és halálos kimenetelű baleset volt. Mindez hatalmas kocsisort eredményezett, és sok tíz perces várakozást.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.21. 08:00

 Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola

Előzés közben mobilozott, szörnyethalt a 20 éves lány. Rokonoknál volt látogatóban Szolnokon és hazafelé tartott Abonyba, amikor a baleset történt. Ráadásul ott előzött, ahol nem lett volna szabad. Szörnyethalt az a 20 éves nő, aki délelőtt mobilozás közben, szabálytalanul előzött egy autót, majd egy kamionnal ütközött Szolnok határában - számolt be az RTL Klub híradója. Úgy tudják, a lány nemrég szerezte a jogosítványt. Kocsija az ütközés után kigyulladt.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.20. 17:34

 

Ismét szörnyű tragédia történt. Ma egy kamion ütközött egy személygépkocsival Abony közelében, a négyes úton. A személygépkocsi vezetője a roncsokba szorult, miután az autó felgyulladt, és a helyszínen életét vesztette. A fiatal Hölgy áldozat lapinformációink szerint az egyik abonyi közismert vállalkozó lánya volt, aki korábban polgármester jelöltként is indut az önkormányzti választásokon Mély fájdalommal osztozunk szerkesztőségünk és Abony város lakossága nevében is a család mély fájdalmában és gyászában.

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.20. 10:33

 

Kamionnal ütközött egy személyautó Szolnok és Abony között - Kamionnal ütközött egy személyautó a 4-es főút 92-es kilométerénél, Szolnok térségében. Az ütközés következtében a személyautó kigyulladt, a vezetője pedig megsérült és beszorult. A szolnoki hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották az autót. Az egységek a mentőkkel közösen emelik ki a beszorult sérültet a járműből.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.18. 16:14

 

Két személyautó ütközött össze hétfő reggel a Jászkarajenő és Tiszajenő között, a két települést összekötő úton. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, aki nem szorult be a roncsba, de önerejéből nem tudta elhagyni a járművet. A ceglédi hivatásos tűzoltók a mentők segítségével a sérült embert a roncsból kiemelték, az összetört személygépkocsikat áramtalanították, majd biztosították a helyszínt. (foto: PMKI Cegléd HTP)

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.17. 08:18

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Motorossal ütközött egy mikrobusz Szolnokon, a Tószegi úton. A motorkerékpár vezetője súlyosan megsérült a balesetben. A szolnoki hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A tűzoltói beavatkozás és a rendőrségi helyszínelés végeztéig félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon.
 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok