Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7046, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Baleset"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.01.23. 11:38

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Mint ahogyan azt facebook oldalunkon közzétettük, baleset volt sa Horthy kanyarban. Olvasóink elmondták, hogy két és fél órán át álltak a lezárt úton, míg folyt a a műszaki mentés és a helyszínelés. A balesetben egy kamion, egy személyautó és a katonai rendészet gépkocsija is megsérült. A katonai rendőrség is helyszínelt a területen. Részleteket egyelőre még nem tudunk. Most indul útjára a kocsisor, mely több kilométeres volt.... 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.23. 10:19

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze hat személyautó 2017. január 23-án 8 órakor a 4-es főút 70-es kilométerszelvényében. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A főút 72-es kilométerénél 8 óra 50 perckor egy betegszállító, két személyautó és egy kamion ütközött össze. Az elsődleges adatok szerint négy személy megsérült. A helyszínelést a ceglédi rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg, a forgalmat a 311-es útra és a 40-es főútra terelik.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.21. 10:40

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Tizenhatan meghaltak, amikor balesetet szenvedett egy gyerekeket szállító magyar busz Olaszországban - jelentette szombat hajnalban az AFP francia hírügynökség a helyi sajtóra hivatkozva. Tizenhat súlyosan megégett holttestet emeltek ki a tűzoltók a Verona mellett balesetet szenvedett, magyar középiskolás diákokat szállító autóbusz roncsai közül - közölte szombat reggel az olasz rendőrség parancsnoka, Geralomo Lacquaniti. Közlése azt jelenti, hogy a 16 halálos áldozat mindegyike azok közül került ki, akik nem tudták időben elhagyni az ütközés után kigyulladt járművet.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.14. 14:23

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Vigyázzanak magukra és egymásra! Kisbusznak ütközött egy személyautó péntek este a 4-es főút 86-os kilométerénél, Abony közelében. A személyautóba még egy gépkocsi belerohant. A buszban kilencen utaztak, közülük ketten súlyos sérüléseket szenvedett. A mikrobuszba ütköző személyautóban ketten utaztak, mindketten a roncsba szorultak. A ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a két beszorult embert, akik szintén súlyos sérüléseket szenvedtek.

 

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.13. 11:20

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.08. 14:09

 

A támadás Jeruzsálemben történt, és legalább 15 járókelőt megsebesített. A rendőrök a feltételezett merénylőt a helyszínen lelőtték.

 

Részletek IDE kattintva

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.02. 21:11

 

Összeütközött egy Intercity és egy személyvonat Ferihegy és Cegléd között – írja az Index több olvasójára hivatkozva. A portál szerint utoléréses baleset történhetett, az egyik vonat lassan haladva koccanhatott neki az előtte álló másiknak. A rendőrség és a mentők a helyszínre érkeztek, az egyik vonat utasait átszállították egy másik vonatra, ami elindult közben – írja a portál.

 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: három embert visznek kórházba.

Egy férfi súlyos, de nem életveszélyes sérülést szenvedett, valószínűleg eltört a karja. Egy másik férfi és egy nő könnyebben sérült meg.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az M1 aktuális csatornának azt nyilatkozta, hogy az egyik szerelvény be akarta tolni a másikat. 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.01. 21:08

 

Kisbusszal ütközött össze egy személyautó péntek hajnalban a 4-es főút 61-es kilométerénél, Cegléd közelében. A buszban öten utaztak, közülük ketten súlyosan, hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek. A személyautó két utasa közül egy a roncsba szorult, őt a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A roncsból kimentett személy súlyos, a társa könnyebb sérüléseket szenvedett. A műszaki mentés ideje alatt a rendőrség a főutat lezárta, a forgalmat elterelte.
Foto: BM OKF médiaszerver/PMKI Cegléd HTP

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.01. 20:58

Kerítésnek ütközött, majd az árokba csapódott egy gépkocsi vasárnapra virradóra Albertirsán, a Kender utcában. A személyautóban két ember utazott, akik könnyű sérüléseket szenvedtek. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd a helyszínelést követően kivontatták az árokból.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.27. 16:22

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- 

Rengeteg embernek okozott bosszúságot az a férfi, aki karácsony első napján a  SPAR-nál kivitt egy villanyoszlopot. Így az áramszolgáltatás hosszú ideig szünetelt a városban, de nem volt PR-es kábel TV és internet sem. Lapinformációink szerint a sofőr " nem volt szomjas ", ez vezetett a tragédiához.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok