Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6953, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Baleset"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.01.14. 14:23

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Vigyázzanak magukra és egymásra! Kisbusznak ütközött egy személyautó péntek este a 4-es főút 86-os kilométerénél, Abony közelében. A személyautóba még egy gépkocsi belerohant. A buszban kilencen utaztak, közülük ketten súlyos sérüléseket szenvedett. A mikrobuszba ütköző személyautóban ketten utaztak, mindketten a roncsba szorultak. A ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a két beszorult embert, akik szintén súlyos sérüléseket szenvedtek.

 

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.13. 11:20

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.08. 14:09

 

A támadás Jeruzsálemben történt, és legalább 15 járókelőt megsebesített. A rendőrök a feltételezett merénylőt a helyszínen lelőtték.

 

Részletek IDE kattintva

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.02. 21:11

 

Összeütközött egy Intercity és egy személyvonat Ferihegy és Cegléd között – írja az Index több olvasójára hivatkozva. A portál szerint utoléréses baleset történhetett, az egyik vonat lassan haladva koccanhatott neki az előtte álló másiknak. A rendőrség és a mentők a helyszínre érkeztek, az egyik vonat utasait átszállították egy másik vonatra, ami elindult közben – írja a portál.

 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: három embert visznek kórházba.

Egy férfi súlyos, de nem életveszélyes sérülést szenvedett, valószínűleg eltört a karja. Egy másik férfi és egy nő könnyebben sérült meg.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az M1 aktuális csatornának azt nyilatkozta, hogy az egyik szerelvény be akarta tolni a másikat. 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.01. 21:08

 

Kisbusszal ütközött össze egy személyautó péntek hajnalban a 4-es főút 61-es kilométerénél, Cegléd közelében. A buszban öten utaztak, közülük ketten súlyosan, hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek. A személyautó két utasa közül egy a roncsba szorult, őt a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A roncsból kimentett személy súlyos, a társa könnyebb sérüléseket szenvedett. A műszaki mentés ideje alatt a rendőrség a főutat lezárta, a forgalmat elterelte.
Foto: BM OKF médiaszerver/PMKI Cegléd HTP

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.01. 20:58

Kerítésnek ütközött, majd az árokba csapódott egy gépkocsi vasárnapra virradóra Albertirsán, a Kender utcában. A személyautóban két ember utazott, akik könnyű sérüléseket szenvedtek. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd a helyszínelést követően kivontatták az árokból.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.27. 16:22

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- 

Rengeteg embernek okozott bosszúságot az a férfi, aki karácsony első napján a  SPAR-nál kivitt egy villanyoszlopot. Így az áramszolgáltatás hosszú ideig szünetelt a városban, de nem volt PR-es kábel TV és internet sem. Lapinformációink szerint a sofőr " nem volt szomjas ", ez vezetett a tragédiához.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.23. 10:21

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola

Kerítést átszakítva egy családi ház udvarára csapódott és felborult egy dobozos kisteherautó csütörtök éjszaka Tápiószőlősön, a Ceglédi úton. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, megbontották a kerítést, majd ezt követően kerekeire állították a bajbajutott gépkocsit. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.20. 17:00

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Figyelem! Baleset van a Szelei út végén, az Abony táblánál. Lapinformációink szerint egy gépjármű megcsúszott és az árokban landolt. Nem ment gyorsan, így személyi sérülés nélkül úszták meg a balesetet. Nem helyiek voltak, átutazók. Vigyázzanak magukra és egymásra! Folyik a műszaki mentés, és a helyszínelés. LŐVE

Közbiztonság:
Baleset   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.14. 09:14

 

Két személygépkocsi ütközött össze kedd délután Cegléden, a Bocskai és a Felház utcák kereszteződésében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd megszüntették a forgalmi akadályt.
Foto: BM OKF médiaszerver/PMKI Cegléd HTP

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok