Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7485, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Baleset"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.01.01. 20:58

Kerítésnek ütközött, majd az árokba csapódott egy gépkocsi vasárnapra virradóra Albertirsán, a Kender utcában. A személyautóban két ember utazott, akik könnyű sérüléseket szenvedtek. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd a helyszínelést követően kivontatták az árokból.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.27. 16:22

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- 

Rengeteg embernek okozott bosszúságot az a férfi, aki karácsony első napján a  SPAR-nál kivitt egy villanyoszlopot. Így az áramszolgáltatás hosszú ideig szünetelt a városban, de nem volt PR-es kábel TV és internet sem. Lapinformációink szerint a sofőr " nem volt szomjas ", ez vezetett a tragédiához.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.23. 10:21

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola

Kerítést átszakítva egy családi ház udvarára csapódott és felborult egy dobozos kisteherautó csütörtök éjszaka Tápiószőlősön, a Ceglédi úton. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, megbontották a kerítést, majd ezt követően kerekeire állították a bajbajutott gépkocsit. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.20. 17:00

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Figyelem! Baleset van a Szelei út végén, az Abony táblánál. Lapinformációink szerint egy gépjármű megcsúszott és az árokban landolt. Nem ment gyorsan, így személyi sérülés nélkül úszták meg a balesetet. Nem helyiek voltak, átutazók. Vigyázzanak magukra és egymásra! Folyik a műszaki mentés, és a helyszínelés. LŐVE

Közbiztonság:
Baleset   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.14. 09:14

 

Két személygépkocsi ütközött össze kedd délután Cegléden, a Bocskai és a Felház utcák kereszteződésében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd megszüntették a forgalmi akadályt.
Foto: BM OKF médiaszerver/PMKI Cegléd HTP

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.13. 16:56

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. 

Ennek a fának sem hajt már neki senki, nem hal meg a tövében újabb autós.... Jutott eszembe mindez a közelmúltban történt halálos közlekedési balesettel kapcsolatban a helyszínen. 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.09. 14:25

 

Mély fájdalommal osztozunk a család gyászában.- Fának ütközött, majd kigyulladt egy autó a 40-es főút Cegléd melletti szakaszán, a sofőrt már nem lehetett megmenteni. Halálos baleset történt péntek délelőtt a 40-es főúton, Cegléd és Abony között. Egy személyautó eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és egy fának csapódott, a kocsi ezután kigyulladt.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.08. 11:40

 

Tegnap nem mindennapos baleset történt Cegléd belterületén. Egy személygépkocsi ismeretlen okok és körülények miatt " beszállt " a temető kerítésén, arra a részre, ahol urnák vannak. Kép: Olvasónk

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.20. 10:13

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.- Két személygépkocsi ütközött össze szombat délután a 4-es főút, 57-es kilométerénél, Albertirsa közelében. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi az út menti árokba csapódott, személyi sérülés nem történt. A leszakadó alkatrészek egy harmadik autóban is károkat okozott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt. Az összetört járművek elszállításáról a tulajdonosok gondoskodtak.

 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.16. 09:59

Összeütközött három személyautó 2016. november 15-én, kedd délután Cegléd belvárosában, a Széchenyi út és a Felszegi út találkozásánál. A balesetben két ember könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők a helyszínen ellátták. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt - nyilatkozta Csámpai Attila, a PMKI szóvivője. Foto: BM OKF médiaszerver

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok