Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8022, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Foci"
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.09.25. 09:00

Immáron hivatalossá váltak az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által szervezett Grund Road Show őszi állomásai és időpontjai, ahol neves szakember (Várhidi Péter) és korábbi válogatott, még ma is aktív labdarúgók (Kovács Zoltán, Lisztes Krisztián) közreműködésével szerethetik meg a gyerekek a világ legnépszerűbb játékát. Szerdán késő délután Kartalon pattog majd a focilabda, minden bizonnyal több tucat fociszerető gyermek örömére. A Grund-program célja a labdarúgás számára jelenleg „láthatatlan” gyermekek felkutatása, foglalkoztatása és lehetőség szerint sportszervezethez való irányítása.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.22. 21:09

A csapat honlapján írják: Szeretnénk felhívni már most a figyelmet, ez nem egy szabályos mérkőzés összefoglaló. Általában időrendi sorrendben követik egymást az események, most azonban nem így lesz. Azért döntöttünk így, mert megkülönböztetett figyelmet szenteltünk a megkülönböztető színű mezben védő Nagy Gergelynek. Remekül védte a kaput a Puskás Akadémia ellen, egyszer azonban sajnos ő is tehetetlen volt. Ha nagyban néznéd, kattints a címre!

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.20. 10:21

Gyakorlatilag a semmiből kellett elkezdeniük az újjáépítkezést, mert a kiharcolt, magasabb osztályban való versenyzés jogát átadták a Nagykőrösi KINIZSI TLFC-nek. Év elején újra beindult az élet a Törteli KSK-nál és megszervezték az utánpótlás versenyeztetését, de már felnőtt csapatuk is van. Erről kérdeztem Godó Tibort, a sportszervezet elnökét, aki azt is elmondta, hogy az úgynevezett TAO-s pályázaton hatalmas sikert értek el, mert sikerült pontosan 8.204.902 ........

Sport:
Törtel   
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.14. 17:10

Nagy Geri, az abonyiak büszkesége, a KID FC korábbi labdarúgója ismét nagyot alkotott. Készülnek az U 19-es EB-re. Közben egy tornán vettek részt, ahol a válogatott sportolót, az ETO labdarúgóját a legjobb kapusnak választották. Íme, a vele készített interjú. Hajrá Geri!

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

admin - 2012.09.11. 14:32

Egy jól sikerült nyári felkészülés után labdarúgóink elkezdték az új szezont. A keretben nem sok változás történt két távozó játékos és egy érkező volt a csapatnál. Tóth Feri és Balogh Misi, Anglia felé vette az irányt munka lehetőséget keresve, innen is kívánunk nekik sok sikert! Az érkező játékos pedig Szabó Pisti Tószeg csapatából tette át székhelyét Abonyba... 

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.13. 13:41

Rieger Ármin edző " jelenti ": Voltunk Németországban egy hete, sikeresen szerepeltünk. A napi edzés mellett négy mérkőzést is játszottunk. (7-3,4-2,10-2,0-6 ) Így 3 győzelemmel és egy vereséggel zártunk, ez egy jó mérleg. Mindezek mellett maradt idő szerencsére szórakozásra is. Eljutottunk egy Bundesliga II. osztályú mérkőzésre is, hat gólt láthattunk a Kaiserslautern - Union Berlin meccsen.

Sport:
Abony   
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.12. 11:40

( Felső sorban, bal szélen Geri ) Nagy Gergely labdarúgó pályafutásáról folyamatosan számolunk be Önöknek. A magát továbbra is abonyinak valló kiváló ifjú tehetség a Győri ETO labdarúgója. Most kapusként 18 évesen bekerült az úgynevezett „ nagy csapatba „, azaz az NB I-es keretbe. E mellett természetesen ő az U 19-es csapat első számú kapusa és válogatott is korosztályában. Itt szintén ő az első, már készülnek az U 19-es Európa Bajnokságra.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

admin - 2012.06.07. 13:05

Az utolsó mérkőzés kerül megrendezésre a megye kettes bajnokságban. Abony Farmos csapatát fogadja, a tét a második hely.  Mindenkit szeretettel várunk Szombaton, május 9.-én 17 órakkor az abonyi focipályán!

Programok:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.04. 20:47


Nézd meg, ha jól szeretnél  szórakozni! - Most szabadult Guardiola, örök álma Albertirsa- A klasszikus Show must go on feldolgozás után újabb videóval rukkoltak elő az Albertirsa focicsapatának drukkerei. Ezúttal a brazil focisták aktuális kedvencét, Michel Teló Ai Se Eu Te Pego című számát dolgozta át a Papp-Süveges szerzőpáros, amely az abonyi nőikézi-csapatnak is dolgozott már. 

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

admin - 2012.05.23. 15:20

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok