Mi Abonyunk - 18 évesen az NB I-ben az abonyi Nagy Geri
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8029, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.08.12. 11:40

( Felső sorban, bal szélen Geri ) Nagy Gergely labdarúgó pályafutásáról folyamatosan számolunk be Önöknek. A magát továbbra is abonyinak valló kiváló ifjú tehetség a Győri ETO labdarúgója. Most kapusként 18 évesen bekerült az úgynevezett „ nagy csapatba „, azaz az NB I-es keretbe. E mellett természetesen ő az U 19-es csapat első számú kapusa és válogatott is korosztályában. Itt szintén ő az első, már készülnek az U 19-es Európa Bajnokságra.


„ Hivatalosan is a felnőtt csapatba kerültem, és az U 19-es EB- re készülök! „- mondta boldogan Geri. „ Az EB az November 4-én kezdődik, akkor lesz az első meccsünk Bulgáriával. A szezon első találkozása volt a közelmúltban a válogatottnak, 3 napos edzőtábor, szeptember elején egy felkészülési tornán veszünk részt Szerbiában, ahol Belgiummal, a házigazda szerbekkel leszünk egy csoportban. Az EB első selejtező tornáját Magyarország rendezi. Június 18-án kezdődött a felkészülés, az elmúlt hét már bajnoki ritmusban telt, kevesebb és könnyebb edzésekkel. Úgy érzem jól sikerült a felkészülés, az NB I- es csapatban a kapusok közt megoszlottak a meccset így ugyanannyi időt töltöttünk a pályán a felkészülési mérkőzések során. Összesen 3 nap volt a nyári szünetem, alkatomból adódóan nem hízok, versenysúlyom 87-88 kiló kiörül van, ezt nem esik nehezemre stabilan tartani.

A felnőtt ETO csapata bajnoki címre hajt. A szezon előtt a klubvezetők a nemzetközi porondon való indulást tűzték ki célul, azaz legalább a harmadik hely vagy a Magyar Kupa megnyerése a cél. Az U19- et nem tudom, ott más, mert sokan kapnak lehetőséget és az akadémián a képzés a lényeg! Tavaly én az U 19- es csapatban szerepeltem 20 meccsen, negyedik helyen zártuk a bajnokságot, két ponttal lemaradva a dobogóról. Az Európa Bajnokságra való kijutáshoz két selejtező tornán kell részt venni, hogy bejussunk a nyolc csapatos EB döntőbe. Novemberben Ausztriával, Bulgáriával és Andorrával kerültünk egy csoportba. Ebből a csoportból kötelező elvárás a továbbjutás, amit úgy gondolom, meg is valósíthatunk majd. A hetem úgy néz ki, hogy bajnokság közben általában egy napon csak egyet edzünk, hét elején viszont van, hogy kettő edzés jut egy napra. Most hétvégén az NB I-es csapat Kaposvárral játszik bajnoki mérkőzést. „ –mondta el lapunknak Nagy Gergely

Geri pályafutását továbbra is nyomon követjük és Abony város lakossága, olvasóink, valamint szerkesztőségünk nevében is szeretettel kívánunk további sok szép sportsikert. Hajrá Geri!

LŐVE
 

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

A lakodalmakra, nagy rendezvényekre még várni kell

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

Fergeteges program

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok