Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8029, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Foci"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.01.08. 12:23

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk az elmúlt hét végi nagyszabású országos labdarúgó tornán elért gyönyörű helyezéshez, a BAK- ELIT csapatának. Az ezüstérmet boldogan átvevő csapatban ugyanis több, Abonyban nevelkedett és már felsőbb osztályban sportoló abonyi kiválóság is szerepelt. 

Sport:
Foci   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.31. 08:38

December 28-án az abonyi városi sportcsarnokban a műértő közönség egy remek mérkőzést láthatott, immár hagyományosan, ahol a kerek labda volt a főszereplő, no meg persze az Abonyi Kézilabda Klub és a KID FC játékosai, vezetői, szurkolói.  Képgaléria IDE kattintva

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.28. 13:06

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk és sok hasonló szép eredményt kívánunk! - Az Abonyi KID FC U 9-es csapata a III. Bánhidi József emléktornán szerepelt,  december 27-én, ahol nem csupán " szerepeltek ", hanem remek játékkal győztek!  A 10 csapatos tornán két 5 fős csoportban mérkőztek meg a résztvevők. A csoportmérkőzések során a csapat megmutatta minden arcát. A facebook-os adatlapon a következők olvashatók: " Játszottunk nagyon összeszedetten, koncentráltan, játszottunk kapkodva idegesen, de lelkesen, és játszottunk érthetetlenül gyengén is.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.13. 13:28

 

Az abonyi Nagy Gergellyel, az ETO kapusával most a Kisalföldfoci készített interjút: " Nem csak fiatal mezőnyjátékosok terén, de talentummal megáldott kapusposzton is jól áll a Győri ETO. A 19 éves Nagy Gergely egyelőre az ETO II csapatában bizonyít, de találkozhattunk vele a Ligakupában, és ha úgy adódik egy Fradi elleni derbin is helyt áll a felnőttek között. A fiatal hálóőr a kézilabdakaput váltotta nagykapura, és Van der Sar a példaképe. A játékost kérdeztük.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.30. 08:13

Szeptember utolsó vasárnapján találkozóra gyűltek össze egy hajdan volt nagy abonyi labdarúgó csapat tagjai a helyi focipályán, hogy közösen emlékezzenek és pár feledhetetlen órát tölthessenek együtt, felidézve a régi szép időket. 

Sport:
Foci   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.23. 18:02

Újabb nagyon fontos állomás érkezett el Nagy Gergely életében. Az kapus poszton játszó abonyi fiatalember az U 20-as válogatottban kapott szerepet és ezt megspékelte azzal, hogy a csapat csapatkapitányává is választották. Szeretettel gratulálunk neki Abony város lakossága nevében is. Az MLSZ oldalán is írnak a háromnapos edzőtáborról, melyen Nagy Gergely is részt vett. 

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.07. 11:57

(MTI) - Incidensek nélkül távoztak Bukarestből a magyar szurkolók, akik a péntek esti román-magyar labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésre érkeztek a román fővárosba - közölte szombaton az MTI-vel a Georgian Enache, a bukaresti csendőrség szóvivője.  A péntek esti meccs után a magyar szurkolókat csendőri biztosítás mellett buszokkal szállították a pályaudvarra. Sem útközben, sem a pályaudvaron nem történt rendbontás: a szurkolói különvonat incidens nélkül elhagyta a román fővárost, és azokat is elkísérték a város széléig, akik saját gépkocsival érkeztek - számolt be a szóvivő.

Citrom-díj:
Foci   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.06. 13:25

Nagy Gergő abonyi labdarúgó pályafutását folyamatosan nyomon követjük. Most egy újabb szép fejezet érkezett el életében, mert a Győri ETO felnőtt játékosaként két rangos mérkőzésen is pályára léphetett. Először a Ferencváros ellen állították be, miután a kezdő kapus megsérült, utána pedig másnap az ifjú tehetség szerepet kapott a Bayern München elleni gálamérkőzésen is. Pár hónappal ezelőtt súlyos vállsérülést szenvedett Nagy Gergő, én biztosan nem gondoltam volna, hogy a folytatás ilyen gyors és parádés lesz. Nagyon kevés magyar focista mondhatja el magáról, hogy az Európa legjobbjának számító csapat ellen játszhatott. Ő pedig ilyen. Boldogan meséli, hogy a Bayern csapata magánrepülővel érkezett Münchenből és egy busz várta itt őket, melyet szintén onnan küldtek, hogy szállítsa a „ nagyokat „.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.15. 11:20

2013.07.13-án a Bármi-kő Bt Strand kisvendéglő csapata részt vett Jászkarajenőn a VIII. Kara kupán, ahol 9 csapat kötzül első helyezést értek el 24 lőtt és 1 kapott gól aránnyal! Névsor: Balázs Károly, Kovács Tamás, Tóth Péter, Balázs Róbert, Micskó László, Kolozsvári Péter, Mihályi Ádám, Farkas Sándor, Brenyó Gábor. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk!

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.01. 15:24

Gratulálunk a 2013.06.29-én megrendezett V. Pintér kupa győztesének a Bármi-kő Bt Strand Kisvendéglő csapatának! Névsor: Nagy Dániel, Balázs Károly, Kovács Tamás, Balázs Róbert, Szabó Martin, Micskó László, Mihhályi Ádám, Barna Csaba, Kovács Zoltán és a képről hiányzik Kolozsvári Péter

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok