Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Foci"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.10.08. 18:31

 

 

Az abonyi KID FC egykori sportolója, Nagy Gergely, a KAPUS, vidáman pózol az MLSZ facebook-os oldalán található csapatképen! Valami készül. Ön megtalálja a képen Abony büszkeségét? Én iGE, kimagaslik A leghátsó sorban, balról ölli át csapattársait. Kívánunk neki sok sikert, és persze várjuk beszámolóját! Mi, abonyiak.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.29. 15:48

Abonett Liga Városi Senior Labdarúgó Bajnokság


Nagy várakozás előzte meg a hétvégi fordulót, hiszen az élbolyhoz tartozó csapatok mindegyike bízott a saját győzelmében és a riválisok pontvesztésében. A kívánságoknak azonban csak az első fele teljesült. Az első három helyen álló csapat egyformán megszerezte a három pontot, így a tabella gyakorlatilag változatlan maradt. A Speed nagyarányú győzelemmel simán hozta az Imperiál elleni meccset, melynek köszönhetően továbbra is életben tartja az első négybe kerülés esélyét.

 

A Bármikő és a Gedi-Press örökrangadója szoros meccsnek ígérkezett és Gedi góllal indult, azonban a Barna-Gulyás-Micskó hármas az előzetes várakozásokat figyelmen kívül hagyva ötször is betalált a rivális kapuba.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.21. 20:26

 

A hétvégi forduló után tovább éleződött az elsőségért vívott küzdelem az Abonett Liga Városi Senior Labdarúgó Bajnokságban. Az első mérkőzés egyben a nap rangadója is volt, ahol a Trans Plast és a Bármikő csapott össze. Balázs Karcsiék két vesztes meccs után nem igazán jó előjelekkel kezdték a napot, de nagyszerű játékkal és gólparádéval, megérdemelten hozták el a három pontot Balogh Józsiéktól.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.17. 19:56

 

Nagy Gergelyről Írták, a magát örökre abonyinak valló kapusról: Beválnak a fiatalok az OTP Bank Ligában - Az OTP Bank Liga 8. fordulója is bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy megéri fiatalokat szerepeltetni a csapatokban. A Vasasnál Osváth Attila és Nagy Gergely volt a kispesti bajnoki hőse, míg Németh Márió lassan a Haladás gólfelelősévé lép elő.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.09. 21:10

Abonyban, mint az országban igen sok helyen nagyon népszerű a labdarúgás. Nálunk is nagyon sokan űzik ezt a sportágat, szinte korra és nemre való tekintet nélkül. Az abonyi Mucsányi Tamás Műfüves pálya segítségért kiált. 

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.01. 19:57

 

Abonett Liga Városi Senior Labdarúgó Bajnokság

A múlt hétvégén megrendezett fordulóval elindult az Abonett Liga Városi Senior Labdarúgó Bajnokság második szakasza. A nyári szünetben több csapat is megerősítette játékoskeretét, így várhatóan küzdelmes és meglepetésekkel tarkított meccseket hozhat az őszi idény. Az első meglepetés az első mérkőzésen meg is érkezett, hiszen a Trans Plast ellenállhatatlan játékkal szinte elgázolta az Imperiált.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.08.25. 16:28

 

 

ABONETT LIGA


Városi Senior Labdarúgó Bajnokság


2015. Őszi fordulók


Helyszín: Városi Sportcsarnok – műfüves pálya

 

 

1. forduló

(2015. augusztus 30.)

 

Időpontok a cikk címére kattintva!

 

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.09. 18:31

 

Csodálattal vegyes áhítattal, tisztelettel, és nagy- nagy szeretettel tettem eleget az idős labdarúgók meghívásának. Tóth Pál, az Abony egykori remek kapusa augusztus 1-én a labdarúgó pályán nem mindennapos rendezvényt szervezett, ahol egykori csapattársai gyűltek össze egy feledhetetlen rendezvényre. Megkoszorúzták az elhunytak emléktábláját, és a programon az özvegyek is részt vettek. Sokan nem lehettek már jelen, elhunytak az egykori nagy csapatok tagjai közül. Tóth Pál saját elmondása szerint ebben az évben utoljára szervezte meg ezt a fajta összejövetelt, de én és a többiek is titkon reménykedünk abban, hogy ez nem igaz. A rendezvényen boldogan anekdotáztak a régi szép időkről a jelenlévők. Képgaléria IDE kattintva

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.04. 20:11

 

Csodálatos helyen jártam a hét végén. A 60- 80 éves idős labdarúgók hívtak meg magukhoz egy fantasztikusan megható, remek összejövetelre. Ezen alkalomból hosszú cikk is következik majd, képgalériával, de most megkezdem azon képek közzétételét, melyekkel bizonyára sok- sok örömet okozok az érintetteknek és a hozzátartozóknak. A képen az aláírás jól kivehető. Nos akkor nosztalgiázzunk egyet! Napról napra képek! LŐVE

Abony retro:
Foci   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.29. 09:33

 

Június 21-én vasárnap játszották le a korábbiakban elmaradt Kéttorony – Öregfiúk mérkőzést, mely egyben a két fordulás öregfiúk bajnokság utolsó „tavaszi” meccse volt. A két csapat kiegyenlített küzdelmet vívott az első játékrészben, a második félidőben azonban a rutinos öregfiúk háromszor is kihasználták a kéttornyosok megingásait, így egyértelmű fölénnyel hozták el a három pontot.

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok