Mi Abonyunk - Teljes gőzerővel folytatódik a Grund- program Pest megyében
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8029, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.09.25. 09:00

Immáron hivatalossá váltak az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által szervezett Grund Road Show őszi állomásai és időpontjai, ahol neves szakember (Várhidi Péter) és korábbi válogatott, még ma is aktív labdarúgók (Kovács Zoltán, Lisztes Krisztián) közreműködésével szerethetik meg a gyerekek a világ legnépszerűbb játékát. Szerdán késő délután Kartalon pattog majd a focilabda, minden bizonnyal több tucat fociszerető gyermek örömére.

A Grund-program célja a labdarúgás számára jelenleg „láthatatlan” gyermekek felkutatása, foglalkoztatása és lehetőség szerint sportszervezethez való irányítása. A rendezvény első állomása osztatlan sikert aratott mind a labdarúgó-palánták, mind szüleik körében; az augusztus 7-én, kedden megrendezett ceglédi foglalkozáson Várhidi Péter korábbi szövetségi kapitány és szakkommentátor, valamint az egykori újpesti közönség-kedvenc, Kovács „Kokó” Zoltán tartott játékos gyakorlatokat közel harminc 7 és 12 év közötti gyermek számára. A rendezvényről részletes beszámolót az alábbi linken, IDE kattintva olvashatnak, ahol képgaléria is megtekinthető. A Magyar Labdarúgó Szövetség által készített videót pedig erre a hivatkozásra kattintva érhetik el.

 

A Pest megyei Grund Road Show legközelebb Kartalra látogat, szeptember 26-án, szerdán 17 óra 30-tól a Kovács László Sportcsarnokba (Iskola tér 1.) várják a szervezők a futballozni vágyó, a foci iránt érdeklődő gyermekeket és természetesen szüleiket is. Várhidi Péter mellett ezúttal a másik legnépszerűbb magyar futballcsapat, a Ferencváros egykori kiválóságával, a jelenleg az NB II, Keleti csoportjában szereplő Szeged 2011 játékosával, Lisztes Krisztiánnal találkozhatnak és focizhatnak együtt a fiatalok.


Október 9-én, kedden 16.00 órától a kosdi Székely úti sportpálya látja vendégül a rendezvényt, október 18-án, csütörtökön 17.00 órától Nagykátán, a Városi Sporttelepen (Sport utca 2.) vendégeskedik a Grund Road Show, az utolsó foglalkozást pedig október 30-án, kedden, 17.00 órától rendezik a szigetszentmiklósi Erima-stadionban (Sport utca 8.).


A Grund-állomásokon a már említetteken kívül jelen lesz az MLSZ Pest megyei igazgatója, Benkő Tamás, valamint az MLSZ Pest megyei szakmai igazgatója, Németh Antal is.
 

Sport:
Foci   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

A lakodalmakra, nagy rendezvényekre még várni kell

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

Fergeteges program

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok