Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Somogyi"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.02.26. 10:48

Iskolánk 2.osztályos tanulói a „Míg Megnövök” Akkreditált Kiváló Tehetségpont által rendezett, Matekguru Kárpát-medencei Matematika Csapatversenyén vettek részt.
Az ország minden területéről és még határon túlról is jelentkeztek csapatok.  A versenyen az első fordulóra 20 kifejtős feladatot,  a második fordulóra 20 feleletválasztásos feladatot oldottak meg a csapatok, itt több jó megoldás is lehetett. A harmadik forduló feladatait 21 helyszínen írták a gyerekek. Pest megyében versenyzők Tápiószelén írták az elődöntős feladatokat.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.25. 12:24

December elején a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinika és az Őrzők Közhasznú Alapítvány által kiírt rajzversenyére jelentkezett MÉSZÁROS ZOLTÁN 8. mt osztályos tanulónk. A verseny célja az volt, hogy egy „Kórterem is lehet menő”, azaz milyennek képzelnek el egy barátságos gyermekkórtermet.
 

Oktatás:
Somogyi   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.12. 09:44

Somogyis siker a  Ne felejtsek! Országos anyanyelvi levelező verseny döntőjében- A debreceni Református Kollégium lenyűgöző épületében rendezték meg február 8-án a Ne felejtsek! Országos anyanyelvi levelező verseny döntőjét. Iskolánk 6.t osztályos tanulója, Bozóki Viktória a 3 fordulón nyújtott teljesítményével kiérdemelte, hogy évfolyamában a legjobb 10 közé jutva az országos döntőn is megmérettethessen. Az ünnepélyes megnyitó után a döntőben 45 perc állt a tanulók rendelkezésére, hogy bebizonyítsák felkészültségüket.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.24. 19:55

December minden évben az egyik legszebb, legemlékezetesebb hónap az emberek életében. Így vagyunk ezzel mi is, de az idei tanévben ez különösen kedves volt számunkra. Advent első napjától a téli szünetig minden nap más-más kisgyerek lepte meg az osztálytársait egy-egy kis ajándékkal, ami általában saját munkájuk volt / némi szülői segítséggel /. Izgalommal várták, mikor kerülnek sorra, már előre készítették a meglepetéseket. 6.-án persze nálunk is járt a Télapó, a gyerekek szép műsorral lepték meg.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.04. 18:09

Igaz, hogy hó nem esett, de a Somogyi Iskola Radák úti csemetéi nagy izgalommal várták a szünidő előtti utolsó tanítási napok egyikét, hiszen karácsonyi műsorral kedveskedtek szüleiknek és a vezetőségnek. Műsoruk rendhagyó betlehemezés volt, mely hatalmas sikert aratott. Három osztály fogott össze az 1-3 és 4. b lelkes tanulói.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.24. 20:13

Hatalmas, szívet és lelket melengető érzésben lehetett mindazoknak részük, akik részt vettek a Somogyi Imre Általános Iskola hagyományos karácsonyi rendezvényén, melyet december 20-án az oktatási intézmény tornatermében rendeztek meg. EXTRA képgaléria ITT, fotó LŐVE

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.16. 15:41

 A Somogyi Imre Általános Iskola diákjai a közelmúltban matematika versenyen vettek részt Nyíregyházán. Ez volt az országos döntő. Az iskola színeit szép kis csapat képviselte. Remek hangulatban telt a nagy út, a következő eredmények születtek: 2. évfolyamon: 7. Axtom-Varga Hanna, 8. Lőrinczy Kristóf, 12. Molnár Benedek, 13. László Tamás, 15. Matusinka Áron és Tóth Máté, 19. Molnár Vivien 5. évfolyam: 22. Angyal László  6.évfolyam: 11. Komáromi Bianka 7. évfolyam: 7. Bevíz Zoltán

Sakkeredmények, képek a címre kattintva

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.15. 12:54

Fantasztikus élményben, megható pillanatokban lehetett azoknak részük, akik az abonyi Karitász csoport rendezvényén részt vettek. Az Idősek Karácsonyát immár több éve szervezi a lelkes kis abonyi csapat. Ezúttal 150 idős embertársunkat hívták meg a programra december 14-én, a Katolikus Közösségi Házba. A terem zsúfolásig megtelt, az időseket kis csomaggal és szíves vendéglátással ajándékozták meg a Karitász tagjai. A rendezvény elején megtisztelő kitüntetéseket vehettek át azok, akik már évek óta önzetlenül segítik a Karitász munkáját. Így kapott díjat az INNOVEN Kft., a Mészáros Vendéglő, valamint Makka Béla és neje. A díszoklevelet a Váci Katolikus Egyházmegye küldte meleg szeretettel, azt Dr. Beer Miklós püspök személyesen látta el kézjegyével.  Képgaléria ITT

Közélet:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.11. 20:11

Programok:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.06. 10:53

Pest megye Önkormányzatánál jelenleg Sportkarácsony van. Én már napokkal ezelőtt megkaptam a mai napig embargós listát, mely tartalmazza, hogy mely sportszervezetek, sportolók és iskolák lettek ebben az évben a legjobbak, legeredményesebbek. Örömmel vettem észre, hogy a kitüntetettek között szerepel az Abonyi Somogyi Imre Általános Iskola a megye legeredméynesebb iskolái között. Ők a 2013-as évben a harmadikok lettek Pest megyében! 

Oktatás:
Somogyi   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok