Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7054, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Somogyi"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.04. 06:46

Emlékezés Gárdonyi Gézára a Somogyi Imre Általános Iskolában- Híres írónk 150 évvel ezelőtt 1863-ban született. Ennek emlékére a Somogyi Imre Általános Iskola magyar tanárai vetélkedőt rendeztek. Októberben már elkezdtük a felkészülést. Gyűjtöttük a könyveket és az információkat a könyvtárból, az internetről Gárdonyi Gáza életéről és munkásságáról. November 29-én délután megkezdődött a vetélkedő. 6 csapat vett részt, összesen 30 6. osztályos diák mérte össze tudását.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.22. 11:35

Nem kerül semmibe és minden elem számít!- Kedves Szülők!- A versenyben minden elem részt vesz: a gombelemtől a 4,5 V- os zsebtelepig, melyeket súlyra regisztrálunk, illetve hozhatók a megunt, használhatatlan mobil készülékek, de csak akkumulátorral együtt. Kérjük, mozgósítsák rokonaikat, ismerőseiket, barátaikat, támogassák iskolánkat és a tanulókat.

Közélet:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.20. 19:13

A Somogyi Imre Általános Iskola matekmatika tagozatos 2. m osztályos tanulói hatalmas bravúrt értek el, mert összesen hatan jutottak be egyetlen egy osztályból a Legtehetségesebb matamatikusok című verseny országos döntőjébe. Ők tudásuk legjavából november 30-án Nyíregyházán adnak számot! Felkészítő tanár: Feke Miklósné, tanítónéni Pál- Szabó Andrea. Döntős diákok névsora a címre kattintva!

Oktatás:
Somogyi   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.06. 20:15

A tavalyi tanév végén Borcsi néni és Mariann néni egy idegen nyelvi pályázatot írtak, aminek segítségével 5 napra eljuthattunk Ausztriába német nyelvet tanulni. Nagyon vártuk az eredményhirdetést, mert nagyon szerettünk volna elutazni.  Képgaléria IDE kattintva elérhető

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.23. 21:10

Az alábbiakban az utazó diákok írását olvashatják.- Tavaly, a nyári szünet előtt, Mariann néni és Borcsi néni, a némettanárnőink, pályázatot nyújtott be egy 5 napos német nyelvi táborra, amit gyönyörű helyre, Ausztriába, Salzburgba és a Salzkammerguti tavak környékére terveztek. Nagyon boldogok voltunk, mikor megkérdezték tőlünk, hogy lenne-e kedvünk a táborban rész venni. Nemcsak mi, de szüleink is nagyon örültek, hogy nekünk adatott meg a nem mindennapi lehetőség, hogy ezen a csodálatos kiránduláson részt vehessünk.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.21. 08:50

Immár hagyományteremtő az Öko-Jam Projektnap, amelyet a Somogyi Imre Általános Iskola 3. alkalommal rendezett meg 2013. szeptember 23-án. A rendezvény helyszínét minden évben az újszilvási Kalász-tanya adja. Ezen a napon az iskola 3-8. évfolyamos diákjai, tanítókkal, tanárokkal, szülőkkel kerékpároztak ki, rendőri és polgárőri kísérettel a rendezvény helyszínére.

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.12. 10:00

Immáron hatodik alkalommal rendezték meg a Gyöngyszemek óvodájában a Somogyi Imre Általános iskolával közös szüreti mulatságot. A résztvevő gyerekek boldogan adták elő rendkívül színvonalas műsoraikat, a közönség nagy- nagy örömére.  Képgaléria IDE kattintva nézegethető, fotók: LŐVE

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.10. 19:19

Az „ Ételt csak okosan- Légy te is láncszem” országos rajzpályázat eredményhirdetésén szép abonyi siker született. A felhívás honlapján szerepel Fekete Tibor kisdiák rajza, mert kategóriájában az abonyi Somogyi Imre Általános Iskola tanulója második országos helyezést ért el csodaszép pályamunkájával nyolcévesen, az 1- 3. osztályosok versenyében. Sok szeretettel gratulálunk az ifjú rajzolónak és szerkesztőségünk és olvasóink nevében is kívánunk további hasonló sikert!

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.03. 23:24

A Somogyi Imre Általános Iskola 3. m osztályában immár hagyományosan rendezik meg az Állatok Világnapját, oly módon, hogy a gyerekek házi kedvenceiket bevihetik az iskolába. 

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.30. 11:02

Meglestem testnevelés óra közben a 2. m osztály Somogyi iskolás tanulóit és örömmel állapítottam meg, hogy a nebulók boldogan vesznek részt az órán, élvezik a közös mozgás örömét. Eddig tudtam, hogy tanulni szeretnek, mert egy igen jó képességű kis osztályról van szó. Most megláttam, hogy kifejezetten élvezik a tesi órát. Az új testnevelő tanár néni Szalinka Szilvia remek választás volt. Kattints a címre, nézd meg, hogy élvezik a gyerekek a mozgást!

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok