Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Somogyi"
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.10.15. 23:14

Olvasónk írja: Szia Veronika! Nem jól kaptam az infót, Tóth Renáta osztályfőnök és Nyiriné által lett meg a nevelt fiamnak a biciklije, amire sokáig gyűjtögetett. Péntek reggel Tóth Renáta értesítette a rendőrséget, mert én mondtam az őrsön csütörtökön 16 óra körül, hogy mi történt az iskolában a nevelt kisfiammal. Kértem, hogy másnap reggel menjenek ki, én is megyek, hátha a gyerekek így megijednek és megmondják, hogy ki volt. 

Közbiztonság:
Somogyi   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.15. 21:43

A közelmúltban a Somogyi Imre Általános Iskola tanulói egy országos szintű atlétika versenyen vettek részt, melyet Budapesten, a Puskás stadionban rendeztek. Gulyás László tanuló: Mi kislabda dobásban jutottunk be: Majoros László, Vígh Dávid, Bagi Norbert, Molnár Zsolt és én. Ezt megelőzően egy megyei versenyt meg kellett nyerni, ami Albertirsán volt. Ott 69 m-es átlaggal jutottunk be az országosba elsőként.

Sport:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.23. 16:51

Kedves olvasónk hívta fel rá a figyelmemet, hogy Kovács László városi képviselő a legutóbbi testületi ülésen interpellált és megkérdezte, hogy miért nem épült meg az ebédlő az Abonyi Lajos úti iskolához. Mint arról már beszámoltunk, az ebédlő megépítését többször, több fórumon, és már írásban is megígérték az érintett szülőknek. Az ebédeltetés úgy zajlik, hogy az itt tanuló somogyis alsó tagozatosok elzarándokolnak a központi ebédlőbe, ami több, mint egy órás napi mutatvány.

Citrom-díj:
Abony   
Somogyi   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.19. 21:39

Kedves Olvasónk keresett meg azzal telefonon, hogy sajnálattal észlelte, hogy az abonyi önkormányzat többszörös ígérete ellenére sem épített étkezőt az Abonyi Lajos úton található iskolaépülethez. Már az egyes induló osztályok bemutatkozó anyagában is szerepelt, hogy tervbe van véve az ebédlő és a szülői értekezleteken is elhangzott. Az iskola pedagógusai csakis azt tudják tolmácsolni a szülők felé, amit ők az önkormányzattól megtudnak. A jelek szerint az ügy esélytelen, mert semmi jel nem mutat arra, hogy hozzákezdenének az építkezéshez.

Citrom-díj:
Somogyi   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.03. 14:20

Történelmet írtunk. Ma megint. Én magam már harmadszor, mikor legkisebb fiamat a két nagy után ma elkísértem az általános iskolai évnyitóra. Tudtam én, hogy jókor, jó helyre hozom. Az este vidáman, bár enyhén fárasztóan telt. A könyvek egyszerűbb becsomagolása után megmakacsoltam magam és elhatároztam, hogy valami maradandót alkotok. Fogtam egy Kisvakondos régebbi naptárt, szétszabdaltam és a rengeteg elsős füzetecskét ebbe kötöttem bele. Igazi kis műremekek születtek. Kisfiam már nem látta, mit művel anyja, hiszen időben ágyba vezényeltem a nagy nap előtt. Későn feküdtem, párom morgott is, mikor ágyba kerültem és megkérdezte, mennyi az idő….  Képgaléria IDE kattintva elérhető, fotók: LŐVE

Oktatás:
Somogyi   
Blogok   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.21. 14:14

Tanévnyitó ünnepély a Somogyi Iskolában: 2012. szeptember 3. hétfő 8.00 óra! Megjelenés: ünneplő öltözetben. A tanévnyitó után 11.35-ig lesz tanítás. Ezen a napon étkezés nem lesz!

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.17. 12:16

Részletekért, árakért katt a címre!

Oktatás:
Abony   
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.15. 11:43

Nagyításhoz kattints a címre!

 

Ezzel a tablóval is kívánunk minden kedves ballagónak kellemes, vidám ballagást!

Ha más is szeretné osztálya tablóját közszemlére bocsátani, kérem, küldje el azt ide nekem: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.03. 10:58

"XX. Kerékpáros Iskola Kupa" Közlekedési verseny Országos Döntője- Eger, 2012. május 30-31. június 1. - Egyéni összetett versenyben (Kresz elmélet 48 kérdéses teszt, szabályos közlekedés, kerékpáros ügyesség)- Országos II. helyezést ért el Gulyás László 

Közélet:
Somogyi   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.02. 20:09

A mai napon hosszas előkészületek után a Somogyi Imre Általános Iskola diákjai Jubileumi Tornaünnepélyen léptek fel a Városi Labdarúgó pályán. A rendezvény apropóját az adta, hogy idén 40 éves az oktatási intézményben a testnevelés tagozat, mely számos kiemelkedő képességű sportolót indított útjára és csapat sportágakban is jeleskednek. Olvasóink és szerkesztőségünk nevében is sok szeretettel gratulálunk ezzel a képösszeállítással. Galéria ITT nézegethető Fotók: matek

Oktatás:
Somogyi   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok