Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Politika
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

 

Pénzt ajánlott az LMP-s jelölt visszalépése érdekében Farkas Gergely, a Jobbik jelöltje a kiskunhalasi egyéni kerületben egy, az Origo birtokába került hangfelvétel tanúsága szerint. A hangfelvétel ITT meghallgatható 

Politika:
JOBBIK   

 

Vasárnap Gyurcsány Ferenc kezdeményezésére egyeztetést tartottak a baloldali ellenzéki pártok, amely eredménytelenül zárult. A tárgyaláson az LMP részéről részt vett Vágó Gábor, aki a 444.hu videójában azt mondta....

Politika:

Volner János helyi asszisztense Cegléden havi félmilliót kap bevallottan Volner Jánostól, vagy a párttól. Azt nem tudjuk, hogy vajon az abonyi Jobbik elnök, Szeremi Anikó mennyi pénzért kampányol a Jobbik helyi jelöltjének.

Politika:

 

Dr Szüdi János, a DK és a baloldal jelöltje visszalépésre szólította fel Volner Jánost, mert szerinte ő nem az összefogás jelöltje. Elmondása szerint egyébként is második az országos Jobbik listán, így tuti a helye a Magyar Parlamentben. IDE kattintva megnézhető Szüdi teljes nyilatkozata

Politika:

 

A Békemenet a szabad Magyarország egyik legjelentősebb civil kezdeményezése. Bevallottan a magyar kormány melletti kiállás jegyében indult útjára először 2012-ben. Azóta többször megmozdult a hatalmas tömeg, amely minden alkalommal felrázta a jobboldalt, és védekezésre kényszerítette az ellenzéket.

„A haza minden előtt” – Kölcsey Ferenc-idézettel a molinóján indult el a Békemenet a fővárosi Bem térről a Parlamenthez, a menet útvonalán folyamatosan csatlakoznak az emberek.

Lengyelországból is jöttek résztvevők

A Bem tér már 12 óra előtt megtelt, az ország minden pontjáról és még Lengyelországból is érkeztek résztvevők.

 

 

Politika:
Abony   

 

Megrökönyödött olvasónk azt mondja, hogy Volner János rárepül az idősekre Abonyban, teszi ezt oly módon, mint az úgynevezett THM, azaz a banki hirdetések esetében az úgynevezett Teljes Hiteldíj Mutató, amit csak apró betűvel a reklámok végén jegyeznek meg. Talán az sem véletlen, hogy a remek operett produkció NEM szerepel a Kultúra Háza programjai közt a facebookon.

Politika:

veroniq - 2018.03.01. 15:26

 

A jobbikos Volner Jánosnak van diplomája. Csak épp a világ egyik legviccesebb egyetemén szerezte. Volner János a Jobbik frakcióvezető-helyettese és fontos gazdasági szakpolitikusa. Őt küldte a párt a parlament gazdasági bizottságába.

Politika:

Ceglédi szoci önkormányzati képviselő: " Már pedig egy olyan politikus, aki kirekesztő és félelemkeltő félkatonai szervezetet támogat számomra elfogadhatatlan. Vagyis soha nem fogok egy olyan politikusra szavazni mint Volner János! 

Politika:
JOBBIK   

 

Rubi Gergely korábbi jobbikos országgyűlési képviselő egy barátja kezdeményezte a „pénzdobálást” a kampányrendezvényen. Vona Gábort papírpénzutánzattal dobálták meg Szombathelyen.

Papírpénznek látszó cetliket dobtak Vona Gáborra, miközben lakossági fórumot tartott Szombathelyen.

Ahogy arról a hirado.hu is beszámolt, a Jobbik szombathelyi kampányrendezvényét csütörtök este megzavarták, ugyanis papírpénzutánzatot szórtak a politikusra. A Vaol.hu cikke szerint egy férfit azt kiáltotta: MA Vaol.hu szerint 30 ezüstöt jelképeztek a papírok, ennyiért árulta el Júdás Jézust a Biblia szerint.

Politika:
JOBBIK   Valamilyen érthetetlen okból Zágráb Nándor, a nagykőrösi Jobbik elnöke, Volner János helytartója azzal riogatja a nagykőrösieket, hogy a városba és a környékre hamarosan 8000 török vendégmunkás érkezik. 

Politika:
JOBBIK   
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok