Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Nyehehe
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.12.07. 19:33

A mai jászkarajenői JOBBIK-os fórumon kaptam masinámmal lencsevégre ezt a vicces zacskót. „ Átlagos karácsonyi szatyor „ felirattal hozták fordalomba, rajta egy csoda helyes kis rénszarvas figyel. Önök szerint van átlagon felüli, vagy átlagon aluli zacsi is? LŐVE Ha nagyban szeretnéd látni a zacsit, katt a címre!

Nyehehe:
Viccek   

Zsolti - 2011.11.29. 18:53

Kedves Olvasók, a "Hogyan NE parkoljunk" rovatunk következő részének főszereplője az alábbi képeken megtekinthető "hármas" golf, melyet két Kedves Olvasónk is megfotózott illetve beküldött szerkesztőségünkbe.

Nyehehe:
HUMOR   

Sajnos, mostanában nekem is szembesülnöm kellett azzal, hogy igenis, nagy szükség vana dokikra. Igaz, nem személy szerint én vagyok az érintett, de amit az elmúlt két napban átéltem, az nem mindennapos. Minden szaktudásukra, odaadó gondoskodásukra, tapasztalatukra számítunk. 

Nyehehe:
Viccek   

Én azt vallom, hogy az élet kőkemény dolgainak elviseléséhez bizony szükség van humorra. Ezt a " gyöngyszemet " kedvenc unokatesóm, Péter küldte el nekem. Életszerű, megmosolyogtató és az emberi lúzerségről szól..... Jó szórakozást!

Nyehehe:
HUMOR   

Polyák Attilának ezúton is kívánok sok szeretettel boldog születésnapot magam és Olvasóink, valamint szerkesztőtársaim nevében!

Nyehehe:
Nyehehe:
Abony   
Részeg   

tyb - 2011.09.21. 11:57

- Mi történt, Nyuszika, mitől ijedtél meg?

- A fideszesek bejöttek az erdőbe és azt mondják, hogy minden medvét előzetes letartóztatásba helyeznek.

- De hát te nem vagy medve!

- Óóóóóó, hát azt majd ők fogják eldönteni...

Nyehehe:
Viccek   

Az alábbi írást kedves Olvasónk, Ellike osztotta meg velem és most közkiccsé teszem, azért, hogy legyen Önöknek is vidám a hét végéjük. Engem sikerült megnevettetnie. Szerencsére nem ismertem rá benne Páromra, Tybre, aki betegesen szeret vásárolni és csellengeni a polcok között.... Szóval következzék a lényeg:

 

A nyugdíjas férj

Miután  nyugdíjba vonultam a feleségem ragaszkodik hozzá, hogy vásárlásnál elkísérjem a CORA-ba. Sajnos, a legtöbb férfihez hasonlóan a vásárlás engem halálra untat. Ezért legszívesebben gyorsan végeznék, de a feleségem, a legtöbb nőhöz hasonlóan, imád össze-vissza csellengeni a polcok között.A tegnapi nap folyamán a feleségem kapott egy levelet a CORA vezetőségétől, a következő tartalommal: Tisztelt asszonyom! Az elmúlt hat hónap folyamán az ön férje elég sok kellemetlenséget okozott cégünknek, amit tovább nem vagyunk hajlandók tolerálni, ezért úgy határoztunk, hogy az ön férjét persona non grátának nyilvánítjuk, és áruházunkból kitiltjuk. Megértése elnyerése végett az alábbiakban felsorakoztatjuk férje, videó felvételekkel bizonyítható tetteit.

Nyehehe:
Abony   
Viccek   

Kedves Unokatesóm, Péter örvendeztetett meg ezzel a kis hirdetéssel. Ez most nem a MiAbonyunk kutyusos, gazdikeresős rovata.... El tudom képzelni az " érintettet ", milyen boldog volt, amikor elolvasta ezt a számára küldött kedves kis meglepit. LŐVE

Nyehehe:
Abony   
HUMOR   
Kutya   

veroniq - 2011.08.26. 17:08

Abony város önkormányzatának polgármesteri hivatalában meglehetősen érdekes tábla díszeleg az előcsarnokban. Rég megszűnt cégek hirdetik magukat, úgyhogy valóságos időutazást tehet az, aki megnézegeti a feliratokat, hirdetéseket. Van még MM Eleketronikai Művek, AB AEGON iroda, Miki büfé, Rocky Ételbár..... Legalábbis a tábla szerint. Ma azonban már nincs. Talán javasolnám az illetékeseknek, hogy írják oda, hogy ez egy retro tábla, nehogy félreértés essék.... Hiszen a hozzánk, más településekről érkezők számára ez nem azt jelenti, amit nekünk. Mi tudjuk, hogy nem létező vállalkozások vannak rajta, de ők sajnos nem. A város pozitív imidzsének javításához nagyban hozzájárulna ennek az átgondolása is. Azonban ez csak egy csepp a tengerben. A képet kedves, szemfüles olvasónk küldte el nekünk mms-ben. LŐVE

Nyehehe:
Abony   
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok