Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Nyehehe
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

 

 

Talán, a nap képe lehet nálunk is a www.beol.hu által közzétett vidám, de a készítője által bizonyára "véresen" komolyan gondolt felirat.  Hatásos lehet az ilyen típusú "üzenet"? Nos, kétlem, bár így legalább kiderülhet, hogy honnan jönnek azok a sejtelmes hangok...  

Nyehehe:
HUMOR   

Ön szereti a szomszédját?
 
 Nos, ez nálunk több mint szeretet...-:)  
 Ez természetes, sőt gyakran összejárunk! 
 Tisztelem a szomszédomat és figyelünk egymásra. 
 Olyan, mintha nem is lenne... Nem beszélünk. 
 Egy bunkó a szomszédom! Gyakran vitatkozunk. 
 Van egy ellenséglistám! Ő az első! Már épül a szögesdrót-kerítés! 
 Tanyán lakom, van még kérdés?-:)  
 
Eredmény

Nyehehe:
Abony   

veroniq - 2012.01.15. 11:25

Ezt a kis videot kedves Olvasónk küldte azzal, hogy szeretne ő is hozzájárulni ahhoz, hogy a többieknek is vidám legyen a hétvégéjük! A felvételen látható, hogy a női nem képviselői mindenféle őrültségre képesek, de azt hiszem, hogy a férfiak is. Különösen azok, akik motorral közlekednek. Vigyázzanak magukra és egymásra, nehogy a felvételen látható dolog Önökkel is megessen! LŐVE Katt a címre, ha nagyban szeretnéd nézni a filmet!

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2011.12.31. 11:16

ÁLHÍREK- Romhányiné Dr. Balogh Edit elismerte, hogy hibát követett el, amikor erőltette a Kéttorony kötvény kibocsátását. Ígéretet tett arra a polgármester asszony, hogy vezekelni fog és illetményét is felajánlotta az árfolyamveszteségből eredő károk kompenzálására. - A Néphadsereg utcát átkeresztelték.

Nyehehe:

veroniq - 2011.12.31. 11:02

Vigyázz, ezek álhírek!-  Dr. Abonyi Viktor elintézte, hogy a Ceglédi Kórházat áttelepítsék Abonyba. Most már lehetővé vált a helyben szülés is. - Dr. Magyar Gábor image váltásra készül. Lapunknak elmondta, hogy levágja a bajuszát és a haját is megrövidíti.Tüsire.

Nyehehe:

veroniq - 2011.12.31. 10:57

Az alábbiakban szokásunkhoz híven több felvonásban álhíreket teszünk közzé!- A főtéren felszerelt térfigyelő rendszer által felvett képeket élő egyenes adásban közvetíti a JÁSZ TV.- Helyreállt a közbiztonság Abonyban. Minden bűnözőt lecsuktak. A K család megtért és új munkahelyeket teremt a városban. Lakatos Tibor Kálmán rendőr alezredes újból szolgál és véd, ő lett az új őrsparancsnok.

Nyehehe:

Kedves Olvasónk az alább olvasható " okosságokkal " örvendeztetett meg engem, melyet most sok szeretetel osztok meg Önökkel, így Szilveszter közeledtével. Szeretném kérni, hogy amennyiben Önöknek is vannak olyan vicceik, humoros képeik vagy szilveszteri álhíreik, melyeket szívesen megosztanának a többiekkel, akkor kérem küldjék el azokat ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2011.12.17. 19:48

Bár még nincs itt a Szilveszter, de Polyák Attila, honapunk ügyes fotósa egy nagyon érdekes képet kattintott a közelmúltban. Balra Kelemen Tibor ex- jobbikos képviselő, jobbra Habony István MSZP-s képviselő látható, ahogyan szemmel láthatóan egyetértésben beszélgetnek valamiről. Talán arról, hogy milyen jó nyakkendőjük van. 

Nyehehe:
Abony   

veroniq - 2011.12.07. 19:33

A mai jászkarajenői JOBBIK-os fórumon kaptam masinámmal lencsevégre ezt a vicces zacskót. „ Átlagos karácsonyi szatyor „ felirattal hozták fordalomba, rajta egy csoda helyes kis rénszarvas figyel. Önök szerint van átlagon felüli, vagy átlagon aluli zacsi is? LŐVE Ha nagyban szeretnéd látni a zacsit, katt a címre!

Nyehehe:
Viccek   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok