Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7045, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Nyehehe
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

 

 

Talán, a nap képe lehet nálunk is a www.beol.hu által közzétett vidám, de a készítője által bizonyára "véresen" komolyan gondolt felirat.  Hatásos lehet az ilyen típusú "üzenet"? Nos, kétlem, bár így legalább kiderülhet, hogy honnan jönnek azok a sejtelmes hangok...  

Nyehehe:
HUMOR   

Ön szereti a szomszédját?
 
 Nos, ez nálunk több mint szeretet...-:)  
 Ez természetes, sőt gyakran összejárunk! 
 Tisztelem a szomszédomat és figyelünk egymásra. 
 Olyan, mintha nem is lenne... Nem beszélünk. 
 Egy bunkó a szomszédom! Gyakran vitatkozunk. 
 Van egy ellenséglistám! Ő az első! Már épül a szögesdrót-kerítés! 
 Tanyán lakom, van még kérdés?-:)  
 
Eredmény

Nyehehe:
Abony   

veroniq - 2012.01.15. 11:25

Ezt a kis videot kedves Olvasónk küldte azzal, hogy szeretne ő is hozzájárulni ahhoz, hogy a többieknek is vidám legyen a hétvégéjük! A felvételen látható, hogy a női nem képviselői mindenféle őrültségre képesek, de azt hiszem, hogy a férfiak is. Különösen azok, akik motorral közlekednek. Vigyázzanak magukra és egymásra, nehogy a felvételen látható dolog Önökkel is megessen! LŐVE Katt a címre, ha nagyban szeretnéd nézni a filmet!

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2011.12.31. 11:16

ÁLHÍREK- Romhányiné Dr. Balogh Edit elismerte, hogy hibát követett el, amikor erőltette a Kéttorony kötvény kibocsátását. Ígéretet tett arra a polgármester asszony, hogy vezekelni fog és illetményét is felajánlotta az árfolyamveszteségből eredő károk kompenzálására. - A Néphadsereg utcát átkeresztelték.

Nyehehe:

veroniq - 2011.12.31. 11:02

Vigyázz, ezek álhírek!-  Dr. Abonyi Viktor elintézte, hogy a Ceglédi Kórházat áttelepítsék Abonyba. Most már lehetővé vált a helyben szülés is. - Dr. Magyar Gábor image váltásra készül. Lapunknak elmondta, hogy levágja a bajuszát és a haját is megrövidíti.Tüsire.

Nyehehe:

veroniq - 2011.12.31. 10:57

Az alábbiakban szokásunkhoz híven több felvonásban álhíreket teszünk közzé!- A főtéren felszerelt térfigyelő rendszer által felvett képeket élő egyenes adásban közvetíti a JÁSZ TV.- Helyreállt a közbiztonság Abonyban. Minden bűnözőt lecsuktak. A K család megtért és új munkahelyeket teremt a városban. Lakatos Tibor Kálmán rendőr alezredes újból szolgál és véd, ő lett az új őrsparancsnok.

Nyehehe:

Kedves Olvasónk az alább olvasható " okosságokkal " örvendeztetett meg engem, melyet most sok szeretetel osztok meg Önökkel, így Szilveszter közeledtével. Szeretném kérni, hogy amennyiben Önöknek is vannak olyan vicceik, humoros képeik vagy szilveszteri álhíreik, melyeket szívesen megosztanának a többiekkel, akkor kérem küldjék el azokat ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2011.12.17. 19:48

Bár még nincs itt a Szilveszter, de Polyák Attila, honapunk ügyes fotósa egy nagyon érdekes képet kattintott a közelmúltban. Balra Kelemen Tibor ex- jobbikos képviselő, jobbra Habony István MSZP-s képviselő látható, ahogyan szemmel láthatóan egyetértésben beszélgetnek valamiről. Talán arról, hogy milyen jó nyakkendőjük van. 

Nyehehe:
Abony   

veroniq - 2011.12.07. 19:33

A mai jászkarajenői JOBBIK-os fórumon kaptam masinámmal lencsevégre ezt a vicces zacskót. „ Átlagos karácsonyi szatyor „ felirattal hozták fordalomba, rajta egy csoda helyes kis rénszarvas figyel. Önök szerint van átlagon felüli, vagy átlagon aluli zacsi is? LŐVE Ha nagyban szeretnéd látni a zacsit, katt a címre!

Nyehehe:
Viccek   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok