Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7044, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Nyehehe
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.01.04. 09:09

Olvasóinknak szeretnénk kedveskedni az itt látható januári naptárlapokkal. Most hat választható oldalt teszek közszemlére azzal, hogy mindenkinek más ás más a kedvence, mindenki nyilvánvalóan mást és mást szeretne nézegetni a falon egy álló hónapon keresztül. Kérem, ha van Önnek is tippje, hogy mi illetve ki szerepeljen a 2013 januári naptárlapon, mondja el nekem és én elkészítem! Nagyításhoz kattints a képekre! Nézzük a többit is:

Nyehehe:

tyb - 2012.12.11. 20:15

 

Pistike levelet ír Jézuskának karácsony előtt:
- Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam, és mindig megcsináltam a leckéimet, küldj...
Közben felnéz a falon levő Mária-képre, és elszégyelli magát. Újabb levelet kezd:
- Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam, de sokszor nem csináltam meg a leckéimet...
Újból felnéz, majd új levél:
- Kedves Jézuska, én nem voltam nagyon jó, és a leckéimet sem készítettem el...
Felnéz, leveszi a Mária-képet, bezárja a szekrénybe, és írja az új levelet.
- Jézus! Anyádat túszul ejtettem, követelésem a következő.

Nyehehe:
HUMOR   

 

 

 

NO COMMENT! 

Nyehehe:
HUMOR   
Nyehehe:
Kormány   

Abony város főterén és más területein már új közlekedési táblák vannak, melyek bizonyára időtállóbak, mint alumíniumból készült elődeik voltak. Ezeken már fennen hirdetik, hogy nem fémből készültek, nyilvánvalóan nem azért, hogy az időtállóságra hívják fel a figyelmet. Íme, egy tábla a Hivatal közeléből.... 

Nyehehe:
Abony   

veroniq - 2012.09.11. 15:36

Hatalmas nagy botsáska érkezett a MiAbonyunk irodájába, bár nem jelentkezett be előzetesen, mégis ott lapult az ajtónkon. Vidáman sütkérezett az őszi napsütésben. itt kedvtelve nézegettem, de kertemben nem lenne szívesen látott vendég. Miért is? 

Nyehehe:

Olvasónk küldte: MTI hír!-  Az „ittas sofőrök részére" felirattal ellátott parkolóhelyek jelentek meg egyre-másra a kisvárosban. Részeg autóvezetőknek szánt parkolóhelyeket alakítottak ki ismeretlenek az oroszországi Aszbeszt városában. Ám nem éppen megállásra alkalmas helyeket jelölték ki, hiszen hol közvetlenül egy tátongó gödör előtt, hol pedig egy lámpaoszlop körül található - olvasható a lenta.ru hírportálon.

Nyehehe:
Parkolás   

veroniq - 2012.07.12. 18:32

Ma itt tyúk lesz a vacsi! Legalábbis nagyon úgy tűnik! A vonatkozó KRESZ szabályok értelmében ugyan nem tilos az Olvasónk által küldött képen látható állatszállítás, de mégis érdekes. A jogszabály csak azt mondja ki, hogy elengedett kézzel nem lehet kerékpározni, valamint azt, hogy nem lehet állatot vezetni. Ebben az esetben egyikről sincsen szó. Mégis balesetveszélyes a mutatvány!

Nyehehe:
Abony   

Olvasónk küldte: A bristoli állatkert mellett egy parkoló található, amely 150 személygépkocsi és 8 busz számára biztosít parkolást az állatkerti látogatások ideje alatt. 25 évig a jegyeket egy nagyon kedves és udvarias parkoló őr adta ki, az árak autóknak L1.40 és buszoknak L7 volt.**** Aztán egy nap, 25 év eltelte után, egyetlen munkanapot ki nem hagyva a parkoló őr nem jelentkezett.

Nyehehe:
Nyugdíj   

A Sun megtalálta azt a férfit, aki megkísérelte kizökkenteni Alessandro Diamantit, az olasz válogatott csatárát az Anglia-Olaszország Európa-bajnoki negyeddöntő tizenegyespárbaja során. Diamanti az ötödik, sorsdöntőnek ígérkező olasz büntetőhöz készülődött: ha belövi, nyernek a taljánok. Nem biztos, hogy észrevette - de ha igen, akkor nem zavarta -, hogy egy, az angol válogatott kapusmezét viselő férfi váratlanul felrántotta magán a pólót....

Nyehehe:
Abony   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok