Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "KLB"
<< Előző12345Következő >>

veroniq - 2014.08.28. 18:34

Rovatunkat a KLB könyvelőiroda  támogatja! - Még három nap és becsöngetnek - A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek  a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei. Az alkalmazottak a több mint 30 ezer  forintos, közoktatásban tanuló gyermekek után járó támogatást utalvány formájában kaphatják.  30 450 forint adható gyermekenként a munkavállalónak iskolakezdési támogatás címen 2014-ben.

Közélet:
Abony   
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.19. 15:04

Rovatunkat a KLB könyvelőiroda támogatja! - Holnap éjfélkor lejár a személyijövedelemadó-bevallás benyújtásának és az adó megfizetésének határideje. Az utolsó napon, május 20-án a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Magyar Posta Zrt. is az ilyenkor szokásos forgalomnövekedésre számítva  meghosszabbítja a kiemelt ügyfélszolgálatok, illetve postafiókok nyitvatartási idejét. A  kitöltött és aláírt bevallás benyújtható a NAV ügyfélszolgálatain, feladható postán, vagy  elküldhető az Ügyfélkapun keresztül. 2014. május 20-án, kedden a NAV fővárosi központi ügyfélszolgálatai (IX. kerület, Vaskapu utca 33-35., XIII. kerület, Kresz Géza utca 15. és Dózsa György út 128-130, valamint XIV. kerület, Gvadányi út 69.), hosszabb nyitva tartással, 8.15-től 18 óráig várják az adózókat.

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.30. 10:29

Április 30-áig mintegy 77 ezer fővárosi és Pest megyei magánszemély kapja kézhez személyes bevallási ajánlatát a NAV-tól. Az egyre népszerűbb egyszerűsített bevallást  csak akkor kell visszaküldeni az illetékes adóigazgatóságnak, ha az adatok nem  egyeznek, más esetben nincs további teendő. Évről-évre egyre többen bízzák a NAV-ra személyijövedelemadó-bevallásuk elkészítését, az  idén 84 329 (az előző évhez képest 8 százalékkal több) fővárosi és Pest megyei
magánszemély nyilatkozott úgy, hogy az egyszerűsített adóbevallást választja. Közülük 7 410 adózónak nem készíthetett bevallást a NAV. Az elutasításra leggyakrabban (5 377 esetben) az adóköteles jövedelmekre vonatkozó kifizetői (munkáltatói) adatszolgáltatás hiányában került sor.

Gazdaság:
NAV   
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.28. 10:15

Vállalkozói rémtörténet következik. Arról szól, hogy a magyar igazságszolgáltatásban előfordulhat, hogy egy 7, azaz hét éve csődbűntett és sikkasztás miatti ügyben még érdemi tárgyalást sem tartottak. Holott a vállalkozó számos cégével nem egy szalámi, hanem egy egész szalámigyár árát sikkasztotta el. 

Gazdaság:
   
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.15. 08:17

Kedves Olvasónk talált egy kulcscsomót, melyen régi típusú kulcsok vannak. A kulcsokat a KLB Könyvelőirodába adta le, melyek ott átvehetők, amennyiben a jogos tulajdonos jelentkezik értük és pontosan elmondja, hogy még mi van azon a kulcscsomón. Tehát a kulcsok Abonyban, a nagykőrösi úton várják a jogos tulajdonost, a Nagykőrösi út 47. szám alatt.

Közélet:
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.11. 13:27

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda- A Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 13 milliárd Ft támogatási keretösszeggel, 6500 új munkahely létesítésére írt ki pályázatot, a magyarországi székhellyel vagy telephellyel rendelkező mikro-, kis-, és középvállalkozások részére. A támogatás vissza nem térítendő támogatás, amely új munkahelyek megvalósítására irányuló beruházásokhoz használható fel. A beruházás tartalmazhat építést, épületgépészeti fejlesztést, új gépek és berendezések, valamint immateriális eszközök (szoftverek, szabadalmak, know-how) beszerzést, informatikai fejlesztéseket. 

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.09. 11:22

Rovatunk támogatója a KLB könyvelőiroda.- A mezőgazdaság jó teljesítménye, és a turizmus folyamatos bővülése mellett több feldolgozóipari ágazat is tartósan exportvezérelt növekedési pályán van. A munkanélküliségi ráta 9% alá süllyedt. A nemzetgazdaság 2013. évi gazdasági adatai alapján már sejthetni lehetett, hogy a Pest megyei folyamatokban is kedvező változásokra számíthatunk. A Központi Statisztikai Hivatal részéről decemberben kiadott, az első három negyedévre vonatkozó statisztikai tájékoztatóban található részletes adatok pedig megerősítették ezt a feltételezést. A megye gazdasági teljesítményének stagnálása, egyes ágazataiban lassú csökkenése megállt, sőt, több stratégiai jelentőséggel bíró tevékenységcsoportban növekedésnek indult. Ennek köszönhető, hogy több negyedéven keresztül tartó csökkenés után ismét növekedett a foglalkoztatottak száma.

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.03. 17:47

Rovatunk támogatója a KLB Könyvelőiroda.- Köztük olyan nagyok, mint a Mal Zrt. A 10 legnagyobb megszüntetett cég együttes éves árbevétele a speciális helyzetű Mal Zrt. nélkül is megközelítette a 100 milliárd forintot. A felszámolások a nagyvállalatokat sem kerülték el, miközben egyre kevesebb új cég alakult. Több mint 33 ezer céget töröltek 2013-ban a cégbíróságok Magyarországon, ami 16 százalékkal meghaladja a 2010-es negatív rekordot, és 22 százalékkal több az egy évvel korábbinál - közölte az Opten céginformációs szolgáltató.

Gazdaság:
Gazdaság   
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.02. 19:12

Rovatunkat a KLB könyvelőiroda  támogatja- A kormányváltás óta minden évben történt minimálbéremelés – hangsúlyozta hétfői sajtótájékoztatóján Zsigó Róbert. A kormánypárt nevében üdvözöljük a minimálbér megállapodást – jelentette ki a Fidesz szóvivője, hozzátéve, 2014-ben először kúszik 100 ezer forint fölé a minimálbér összege.Jövőre 101 ezer 500 forint lesz a minimálbér és 118 ezer forint lesz a szakmunkás bérminimum.

Gazdaság:
Kormány   
KLB   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.05. 09:01

Rovatunk támogatója a biztos megoldások mestere, a KLB Könyvelőiroda.Kevés okuk van az ünneplésre a takarékoskodóknak, a kamatok ugyanis rekordmélységbe zuhantak. Számos közgazdász azt feltételezi, hogy az Európai Központi Bank decemberben ismét csökkenteni fogja az irányadó, jelenleg 0,5 százalékos kamatot. Ha figyelembe vesszük az inflációs rátát és a hozam utáni adót, a takarékbetét egyértelműen veszteséges üzletnek számit. Ám a dolog még rosszabb is lehet - írja a Die Presse.

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok