Mi Abonyunk - Remek pályázati lehetőség munkahelyteremtésre!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7975, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.01.11. 13:27

Rovatunk támogatója a KLB könyvelőiroda.- A Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 13 milliárd Ft támogatási keretösszeggel, 6500 új munkahely létesítésére írt ki pályázatot, a magyarországi székhellyel vagy telephellyel rendelkező mikro-, kis-, és középvállalkozások részére. A támogatás vissza nem térítendő támogatás, amely új munkahelyek megvalósítására irányuló beruházásokhoz használható fel. A beruházás tartalmazhat építést, épületgépészeti fejlesztést, új gépek és berendezések, valamint immateriális eszközök (szoftverek, szabadalmak, know-how) beszerzést, informatikai fejlesztéseket. 

A fejlesztés a pályázat benyújtását követően kezdődhet meg, és 2014. november 30-ig kell megvalósítani. A fejlesztés tárgyát képező eszközöket 3 évig fenn kell tartani, és a pályázat keretében létrehozott új munkahelyek 2 évig történő fenntartását vállalni kell.

A támogatás összege 3-120 millió forint között alakulhat. A támogatás aránya, a beruházási költségre vetítve, Budapesten 30%, Pest megyében 50%.
A támogatás összege az új munkahelyek számához igazodik. Ez alaphelyzetben 1,5 millió forint új munkahelyenként. Az új munkahelyeken foglalkoztatottak számának el kell érnie a két főt.

A támogatás összege növelhető 0,2 millió forinttal, ha a fejlesztés hátrányos helyzetű, és 0,3 millió forinttal, ha a fejlesztés a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben kerül megvalósításra. 0,5 millió forint kiegészítő támogatásra jogosultak az álláskeresőket, 0,3 millió forint kiegészítő támogatásra pedig a roma munkavállalókat alkalmazók. A szabad vállalkozási övezetben megvalósításra kerülő új munkahelyek esetén 0,4 millió forint további kiegészítő támogatás érhető el.

A pályázónak, 15 millió forintot meghaladó támogatás igénybevétele esetén biztosítékot is kell nyújtania. A biztosíték bankgarancia, ingatlan és/vagy ingóság is lehet, értékegyeztetéssel.

Pályázati dokumentáció:
A támogatás részletes feltételeit, a pályázat elkészítéséhez szükséges információkat, valamint a kötelezően kitöltendő, a pályázattal benyújtandó dokumentumokat a pályázati felhívás, a pályázati útmutató és mellékletei együttesen tartalmazzák. A pályázati dokumentáció a Nemzetgazdasági Minisztérium (a kormányzati portálon: www.kormany.hu, a keresőbe beírni a pályázat kódjelét: NFA-2014-KKV) és a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (nfsz.munka.hu, www.munka.hu/Foglalkoztatás) honlapjáról letölthető, valamint kérés esetén a munkaügyi központokban és a járási munkaügyi kirendeltségeken átvehető.


A pályázatokat a beruházás helye szerinti fővárosi/megyei kormányhivatal munkaügyi központjához 2014. január 9-től 2014. február 14-ig lehet benyújtani a pályázati dokumentációban meghatározott feltételek szerint. A teljes dokumentáció, az alábbi linken érhető el: http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/foglalkoztataspolitikaert-elelos-allamtitkarsag/hirek/palyazati-felhivas-a-mikro-kis-es-kozepvallalkozasok-munkahelyteremto-beruhazasainak-tamogatasara-kodjel-nfa-2014-kkv

A pályázatok 2014. májusáig elbírálásra kerülnek.

Pályázati információk és szaktanácsadás ingyenesen IDE kattintva

53/656-455
 

Gazdaság:
KLB   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Így alakult az ingatlanpiac az elmúlt fél évben

Megéri Abonyban családi házat venni?

A kötelező biztosítás váltás menete lépésről lépésre

Fiatalos lendülettel fejlődik a Niki- Bau Trans

20 millió forint vásárlóértéke Abony és környékének ingatlanpiacán

Vádemelés az abonyi nevelőszülő ellen

Vezetéstechnikai tréningek Budapest környékén: mik a lehetőségek?

Kedvezően alakul az abonyi lakáspiac

Elindult, de szerdán megint leáll a kecskeméti Mercedes gyár

371596 Ft a bruttó átlagkereset megyénkben

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok