Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Horgászat"
<< Előző12

veroniq - 2013.06.23. 13:26

Az Abonyi Horgász Egyesület a vakáció első hetében a legfiatalabb korosztálynak szervezett horgásztábort a tavon, ahol a gyerekek megtanulhatták a horgászat alapjait és ifjúsági horgászengedélyt is kaptak. A Nagyabonyi Íjászok is eljöttek hozzájuk és nyilaztak, célba lőttek. A kis csapat ellátogatott az Abonyi Állat- és Szabadidő Parkba is. Képgaléria a címre kattintva elérhető!

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.20. 10:21

Az Abonyi Horgász Egyesület 2013. május 10-én rendezte meg a II. Török Károly Emlékversenyt. Nagyon jó hangulatban telt. A verseny győztese Gulyás Gábor horgásztársunk lett, és ezzel elvitte a vándorkupát és a vele járó oklevelet és a kis kupát is. Minden versenyző és hozzátartozója vendégünk volt egy hallére. Gratulálunk a nyertesnek. HH

Sport:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.10. 12:30

Kattints a címre, nézd meg mekkora!Olvasónk jelentette az örömhírt, mely szerint tegnap a Bágeren, az Abonyi Horgász Egyesület taván egy 62 kilogrammos, 198 cm-s harcsát fogtak ki a horgászok, három órás fárasztást követően. Mészáros Róbert és Ördög György boldog lehet, hiszen a karácsonyi menü már így tutira biztosított. Szabó Géza, a Horgász Egyesület elnöke lapunknak elmondta, hogy ő maga is örül a nagy fogásnak, hiszen az egyes tavon kifogott ragadozó hal pusztította a kisebb halakat. 

Közélet:
 2 Hozzászólás    

tyb - 2012.09.14. 19:29

Nem megyek többet vdékre horgászni! Eldöntöttem. Abony határában a Báger horgásztavak bőséges fogással és kuturált körülmények között várják a horgászat szerelmeseit.  Én csak udvarlója vagyok ennek a sportnak, de két hónap alatt Abonyban, már sok olyan inger ért, melyek eredménye, talán több lesz mint szerelem...

Sport:
Báger   
 10 Hozzászólás    

tyb - 2012.08.16. 11:10

 

 

Csodálatos vidékeket járunk be vidéki, vagy külföldi utazásaink során és kissé elfeledkezünk a szűkebb környezetünk, lakóhelyünk szépségeiről. Minap Abony felett repülve  csodáltam városunk gyönyörű látképét, amikor a számomra különösen kedves, "Báger" horgásztó fölé értünk.

Közélet:
Báger   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok