Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kutya"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.01.25. 09:25

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza! A képen látható kutyust menhelyről vették ki. Korábban már másik új gazdijától megszökött! Most ismét eltűnt! Aki látja a dárga kis szökevényt szóljon! Legutóbb a Szövetkezet útról szökött el, telefonszám: 06-70/314-3712

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.20. 15:00

Családi okok miatt gazdit keresünk a képen látható, Lord névre hallgató kutyusnak.  Német dog, nagy testű, igen játékos. 2010. februárban született, 4 éves lesz. Törzskönyve nincs. Csippeltetve, oltva van. Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +3630/949-4773  Ha szükséges, a kutya házát is adjuk, az új gazdájának, amely egy hőszigetelt kutyaház.

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.12. 14:51

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza- Ma délelőtt 10-11 óra körül yorkshire terrier 4 éves kan kutyusunk az udvarról megszökött.  Kétségbe esve keressük, a segítségedet szeretnénk kérni, szinte családtagnak számított. Telefonszámom: 0630- 483- 1667  A megtalálónak még jutalmat is felajánlunk, csak hozzák vissza.  Sajnos a nagy szél kilökte a kapunkat és kiszökött. 

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.12. 14:27

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza- Az utcánkban (Kiss Ernő utca) kb.3 napja kóborló kutya gazdáját keressük!  Megítélésünk szerint egy fiatal Stafford terrier jellegű,hím,zsemle színű és középméretű kutya.Kezdetben elszakadt póráz volt a nyakán.  Mellékelten küldök egy képet, információ: tel.szám.:063042- 71- 548

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.05. 15:01

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány kisáruháza.- A gazdik nevében ezúton is szeretnénk megköszönni az aggódást, a sok segítséget és megosztást a kutyussal kapcsolatban. No, meg persze azt, hogy egy hölgy felhívta a gazdit és elmesélte, hogy a tehenészeti tepepnél, Abony és Újszilvás között befogták Bárót. Így a kutyus visszakerült a gazdihoz.

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.03. 19:30

Rovatunkat az abonyi PURINA Takarmány Kisáruház támogatja! -  Szilveszter este elkóborolt a kutyánk, de még nem jött haza. Mindenhol próbáljuk keresni, hívni, de nem jártunk sikerrel! Aki tud bármit is szegény szökevény ebről, kérem hívja a gazdit!  Telefonszám: 06-30-297-15-27, vezetékes: 53/360-391

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.31. 02:09

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja.- Sajnos hétfőn délután, amíg nem voltunk otthon ismét megriadt a tüzijátéktól/ petárdázástól a kutyusom. Hiába volt ezúttal kennelben, félelmémeben kimászott a drótkerítésen és újra elszaladt. Szegény biztosan nagyon rémült, mert különben nem megy el. Kérlek, ha nem gond tedd fel ismét a "miabonyunk"-tra, hátha valaki meglátja és szól mere látta, hátha újra szerencsésen megkerül. Most egy erős sötétbarna bőr nyakörv van rajta, és a nyakörvön egy rózsaszín műanyag kapszulában benne van a nevem, címem, telefonszámom.

Állatvilág:
Kutya   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.27. 14:10

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja- A kutyus képét tegnap tettük közzé, de Démon szerencsére előkerült. 

Vigyázzanak kutyáikra! Hogy minél kevesebb ilyen történetet kelljen közzétennünk!  Olvasónk írja: Már tegnap este is kerékpároztam egy kört Radák út-Szelei Út-Újszászi út és a köztük lévő kis utcákban. Ma reggel nem tudtam aludni, úgyhogy ismét nyeregbe pattantam és nekivágtam. A rendőrök mondták, hogy tegnap este látták a kistemetőnél, de félt és beszaladt a szántásra.

Közélet:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.04. 09:05

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja.- Olvasónk írja:  Eltűnt! Tegnap délután eltűnt a kiskutyánk. Köszönöm az eddigi megoszlásokat, es ha tudtok valami infót jelezzétek. 3 hónapos staffordshire terrier kislány, vörös színű az első két lábánál fehér zoknija van. Tel.: 20/2700-910  agyon merem remélni, hogy nem az történt, ami már sok abonyi kutyával! Lopják a fajkutyákat ugyanis eladásra. A gazdi pénzjutalmat ajánl fel a nyomravazetőnek

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.18. 15:01

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány kisáruháza támogatja!- Fiatal, rövid szőrű magyar vizsla kan kutyus várja sürgősen a gazdiját! A postánál szaladgált össze-vissza, ezzel veszélyeztette saját magát, és nem utolsó sorban az autósokat is, ezért "összeszedtük", de nagyon össze van zavarodva, és várja a Gazdit!  Érdeklődni: 70/ 225 0001 vagy 30/5258 168 - Képünk csak illusztráció!

Állatvilág:
Kutya   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok