Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8065, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kutya"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.04.30. 10:45

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza- Kedves Olvasónk írja:

Kérem tegye közzé a "Miabonyunk"-on, hogy a Kőrösi -és Bocskai út sarkon lévő szelektív hulladékgyűjtő környékén néha látni egy angol cocker spániel kinézetű, vörös színű kutyát. Kb. 2 hónapja láttam először. Talán megkeresi ott a gazdája, vagy valaki be tudja fogadni. 

Képünk csak illusztráció

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.07. 12:33

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- Kedves, fiatal Olvasónk írja: A Pék ABC-vel szemben az árokban egy gazdis, nyakörves, ápolt vizslakutyus keresi elveszett gazdiját! Lehet valami baja is van, mert üvölt, nyüszít! Légyszi segíts megtalálni a gazdit!

Állatvilág:
Kutya   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.31. 14:56

 

Egyre több gazdi köt sárga szalagot kutyája nyakörvére, vagy a pórázra. Ezzel jelezve a többi embernek. Sokan, viszont nem tudják, hogy mit jelent a sárga kendő, szalag vagy masni.  A kutyák több ezer éve élnek együtt az emberrel, ők az egyedüli élőlények az állatvilágból, akik tudományos nevükben megkapták a 'familiaris' vagyis családi, családhoz tartozó jelzőt. Az évek során életünk részévé váltak. Több kutya munkatársként, segítőként szolgál minket. Mára már létfontosságúvá vált, a forgalomban résztvevő segítő, terápiás vagy szolgálati kutyák egyértelmű megkülönböztető jelzése. Ki ne látott volna már az utcán járőröző rendőrkutyát, police vagy rendőrség feliratú kutyahámban vagy éppen vakvezető kutyát keresztel ellátva jól-láthatósági mellényben. A The Yellow Dog Project (A Sárga Kutya Projekt) kanadai kezdeményezés, viszont a hétköznapi kutyák és kutyatartók életét hivatott megkönnyíteni.

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.29. 12:31

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja.- Olvasónk írja: " Nagy Pálné vagyok, szolnoki lakos. Édesanyám Abonyban lakik és ellopták zárt helyről 3 hónapos keverék kan kiskutyáját. Rendőrségi feljelentést tettünk, de amennyiben lehetséges miabonyunk állatvilág rovatába szeretnénk ha felkerülne. Chippelve, oltva. "

Ha valaki tud a kutyusról kérem hívja a következő telefonszámot: 70/577-5518

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.27. 09:50

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.

 

A tegnapi napon, azaz március 26-án délután három óra körül a Bicskei út elejéről megszökött egy fekete szuka törpe spicc kutyus. Gazdái nagyon várják őt haza. Kérjük, hogy aki látta, jelentkezzen a 30/955-3733-as telefonszámon. Köszönjük a gazdik nevében is! Képünk csak illusztráció!

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.26. 14:22

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja.-  Puli mamától és keverék apától származó lány kiskutyák szerető gazdit keresnek. A kutyusok ingyen, azonnal elvihetők!

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.01. 09:10

 

Rovatunkat a PURINA- Abony, Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja! - Tegnap d.u. 2014.02.28-án 16:00-kor a Nyári Pál u. és a Tószegi u. sarkán találtunk egy felnőtt máltai szuka kutyát! Egyenlőre befogadtuk korlátozott időre! Van a kutyának egy jellegzetessége, amit a gazdája biztosan ismer! Chip nem tudjuk, hogy van-e benne. Megköszönnénk, ha kitennéd ezt az információt a http://www.miabonyunk.hu/ -ra!

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.21. 19:30

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja.- Hat hetes németjuhász -tacskó keverék kisfiú kutya, nagyon játékos szerető gazdit keres! 0620- 2291- 508 Kérem, a telefonszámot csak délután hívják!

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.29. 14:40

Tegnap este negyed tízkor tettem fel oldalunkra azt, hogy Olvasónknak eltűnt a kutyusa. Ma boldogan hívott három óra tájban, könnyek között és elmondta, hogy a hirdetésnek köszönhetően már vissza is vitte hozzájuk a megtaláló a kutyát. Megtudtam, hogy az eb Tószeg irányába elkóborolt, Abonytól mintegy nyolc kilométerre egy tanyán fogadta be egy kedves gazda, aki már kereste a valódi gazdit. Meglátta hirdetésünket és az ideiglenesen nála lévő kutyust vissza is vitte otthonába. A gazdi nevében ezúton is hálásan köszönjük ezt a jótettet! Azt, hogy ideiglenesen befogadta, óvta, majd visszaadta annak, akié. 

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.26. 14:47

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja! - Tegnap délután 4 óra tájban elveszett a Radák útról a képen látható fekete palotapincsi!  Aki látta vagy hollétéről tud valamit kérem hívja a következő számot: 30-306-7019

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok