Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kutya"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.10.07. 13:52

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmányáruháza.- Jelentem, a szeptember 13-án a huskey Boszi és Rosszcsont, a labrador szerelméből született kiskutyák remekül vannak. Mind a 12! Boszi, a remek anyuka mindet szépen táplálta. Ma nagy nap következett, először kaptak a kutyabébik az anyatejen kívül más csemegét. Olvasóink már az első héten hetet lefoglaltak közülük, nekik is sok szeretettel küldöm ezeket a képeket. A kutyusok a hónap végén reményeink szerint elvihetők lesznek. Aki szeretne belőlük ingyen, írjon nekem: szerkesztoseg@miabonyunk.hu, vagy hívjon:30/9-670-313

Állatvilág:
Kutya   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.22. 06:47

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza

Eltűnt vizslát keresünk, 9 hónapos kan, és Brúnó névre hallgat!

 06 20 26 52 406

Képünk csak illusztráció

Állatvilág:
Kutya   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.20. 10:50

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- Boszi, a huskey és Rosszcsont, a labrador szerelméből a képeken látható 12 ( ! ) kiskutya született nálunk szeptember 13-án. Jelentem, jól vannak, szépen cseperednek, Boszi kiváló anyuka. Hamarosan gazdit keresünk nekik, hathetes korukban a gyönyörű csöppségek elvihetők lesznek. Már most érdemes lefoglalni őket, mert az előző " alomban " túljelentkezés miatt nem jutott mindenkinek kutyus. Ingyen elvihetők! Nagyra nőnek, remek házőrzők lesznek, hűségesek, jámborak. Ha szeretnél majd belőlük, telefonálj: 30/9-670-313, vagy írj nekem: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.12. 12:54

 

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- A képen látható fajtatiszta vizsla kutyusnak keresünk odaadó gazdit sürgősen! Ez a kutyafajta nagyon igényli a gondoskodást, emberi törődést. Ha szeretnéd őt örökbe fogadni, kérlek írj nekem: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Csakis megbízható helyre adja a gazdi a kutyust! A vizsla másfél év körüli, kan.

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.08. 15:38

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA takarmány Kisáruháza.- Butch vagy Bubuka névre hallgat a kutyus. A kutya beteg és kezelésre szorul, és hát nem mellékes, hogy másfél éves kisfiú nagyon várja haza. Chip van benne, de a bátyám nevén van a kutya (angol telefonszámmal). Információkat várunk a 30 / 813 46 50-es telefonszámra. Bárki aki látta, vagy tudja hol van a kutya, akkor hívjon. Köszi

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.16. 21:37

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja.- Emlékeznek még a szomorú, de jól végződött történetre? IDE kattintva elolvashatják, hogy kik is ezek a kiskutyák, és azt is, hogy hogyan mentették ki őket a polgárőrök az abonyi MÁV állomás kinti budijából. 

Állatvilág:
Kutya   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.30. 10:45

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza- Kedves Olvasónk írja:

Kérem tegye közzé a "Miabonyunk"-on, hogy a Kőrösi -és Bocskai út sarkon lévő szelektív hulladékgyűjtő környékén néha látni egy angol cocker spániel kinézetű, vörös színű kutyát. Kb. 2 hónapja láttam először. Talán megkeresi ott a gazdája, vagy valaki be tudja fogadni. 

Képünk csak illusztráció

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.07. 12:33

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- Kedves, fiatal Olvasónk írja: A Pék ABC-vel szemben az árokban egy gazdis, nyakörves, ápolt vizslakutyus keresi elveszett gazdiját! Lehet valami baja is van, mert üvölt, nyüszít! Légyszi segíts megtalálni a gazdit!

Állatvilág:
Kutya   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.31. 14:56

 

Egyre több gazdi köt sárga szalagot kutyája nyakörvére, vagy a pórázra. Ezzel jelezve a többi embernek. Sokan, viszont nem tudják, hogy mit jelent a sárga kendő, szalag vagy masni.  A kutyák több ezer éve élnek együtt az emberrel, ők az egyedüli élőlények az állatvilágból, akik tudományos nevükben megkapták a 'familiaris' vagyis családi, családhoz tartozó jelzőt. Az évek során életünk részévé váltak. Több kutya munkatársként, segítőként szolgál minket. Mára már létfontosságúvá vált, a forgalomban résztvevő segítő, terápiás vagy szolgálati kutyák egyértelmű megkülönböztető jelzése. Ki ne látott volna már az utcán járőröző rendőrkutyát, police vagy rendőrség feliratú kutyahámban vagy éppen vakvezető kutyát keresztel ellátva jól-láthatósági mellényben. A The Yellow Dog Project (A Sárga Kutya Projekt) kanadai kezdeményezés, viszont a hétköznapi kutyák és kutyatartók életét hivatott megkönnyíteni.

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.29. 12:31

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja.- Olvasónk írja: " Nagy Pálné vagyok, szolnoki lakos. Édesanyám Abonyban lakik és ellopták zárt helyről 3 hónapos keverék kan kiskutyáját. Rendőrségi feljelentést tettünk, de amennyiben lehetséges miabonyunk állatvilág rovatába szeretnénk ha felkerülne. Chippelve, oltva. "

Ha valaki tud a kutyusról kérem hívja a következő telefonszámot: 70/577-5518

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok