Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7477, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kutya"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.07.18. 17:56

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza- Figyelem! Új rovatot szeretnénk indítani,a  www.nagykorosma.hu weboldallal közösen. Mivel a közösségi oldalon megosztott kutyás témájú írásom nagy sikert aratott olvasóink körében , és elkezdték mesélni saját tapasztalataikat, kérem, hogy küldjenek nekem ide képeket, kis írást kedvenceikről, a kutyusokról: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Szeretettel közzéteszem! Szóval az alapcikkem a következő volt a facebook-on: Tudod, azt hiszem, mi kutyabolondok vagyunk. Amit a képen látsz, az nem mindennapos jelenség nálunk, sőt nagyon helytelen cselekedet. Beengedni a hatalmas testű labradort a konyhába,megszeretgetni, és ezt még fényképezgetni is? Hát,megtörtént....

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.17. 20:37

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- Kedves olvasónk üzeni, hogy egy nagy testű gyönyörű, barátságos kutyus kóborol szomorúan, gazdiját keresve a vasútállomásnál! Keressük a gazdit! Képünk egyelőre nincsen sajnos.

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.06. 18:31

 

Kedves Olvasónk írt egy levelet, amiben panaszkodik, hogy kutyasétáltatás közben az otthonról gazdájának hanyagsága miatt elkóborló ebek rendszeresen megtámadják őt és pórázon tartott kutyáját.


Ezt a levelet kaptuk tőle:


"Olyan kérdéssel fordulok Hozzád, hogy kihez lehet fordulni, jelenteni, ha utcán lévő kutyával találkozok, legyen az kóbor vagy szimplán kiszökött kutya.
Kutyánkkal rendszeresen járunk sétálni és sajnos nem egyszer előfordult, hogy utcán lévő kutya nekünk támadt.
Legutóbb tegnap történt az Antos János utcában, ahol egy németjuhász támadt meg olyan szinten, hogy a kutyám sebét össze kellett varrni. 

Közbiztonság:
Kutya   
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.28. 19:21

 

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- Olvasónk írja:

KEDVES BARÁTAIM!


Tudom butaság hogy egyéni szocproblémámat nyilvánoságra hozom és kiírom de mint a közmondás is mondja a jó pap is holtig tanul, és az okos ember a más kárából tanul, hát okuljatok belőle íme a saját tudatlanságom és jó szívem ,,áldozata" lettem családommal együtt egy hálátlan és általunk még is imádva szeretett kutya végett az előtörténeteket talán tudjátok hiszen mindig kiírtam.
A lényeg a szomszédok most már joggal szólnak hogy, az utcán van Fruzsi szökik a környék összes kutyája ugat, tombol a kerítésen belül nem beszélve arról hogy, az utcán is csatlakoznak hozzá. Ma is ismét kihívták ránk a közterület felügyelőket munkából hazajövet a szomszéd asszony már az utcán meg állított.
ELÉG BETELT A POHÁR BÁRMI FÁJDALOM.

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.22. 09:56

 Sikerült a gazdinak megtalálni a kutyus és épségben hazavinni! Kösznet a segítségért!

 

Előző cikkünk:

  Ma reggel jelentkezett az elkóborolt szomorú kutyus gazdija, aki elment megkeresni, de sajnos az említett helyen már nem találta. Szeretné kérni, hogy aki látja, az írjon a szerkesztoseg@miabonyunk.hu e-mail címre, a kutya tartózkodási helyéről, és mi azonnal értesítjük az ugyancsak elkeseredett gazdit.

Közélet:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.16. 18:52

 Frissítve!

Meglett a kutyus gazdája, aki már el is vitte az eltévedt kedvencet, írta nekünk Olvasónk! 

 

 Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza. Kedves Olvasónkat hazáig követte ez a fekete Pit Bull jellegű kutyus. Az Abonyi Lajos útról kezdte el követni, és még most is náluk van! A kutyus fiú, és várja a szerető gazdija jelentkezését, hogy haza vigye.  Jelentkezni a szerkesztoseg@miabonyunk.hu email ímen lehet , vagy a Budai Nagy Antal utca 17 szám alatt.

Közélet:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.02. 09:10

 

 Rovatunk támogatója Medvecz kiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza-  Elveszett 31-én a kedvenc kutyusunk. Fekete színű chippel ellátott. 2 éves fiú, Döni névre hallgató keverék, középtestű kutyus. Egyik lábán és a hasán fehér a szőr. Fekete bőrnyakőrv-bilétával, névvel és telefonszámmal ellátva a nyakában lógott, 16,5 kg a testsúlya, játékos, labdát nagyon szerető kutyus.
Esetleg, ha valaki leadná, kérem szíveskedjenek értesíteni.
 

 Köszönettel:
Andó Anikó
Krajcsi József
Abony
30/496-1217 

Közélet:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.27. 11:32

Rovatunk támogatója Medvecz  kiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza- 

Ez a kiskutya már három nap óta a Kécskei út 15. szám környékén tartózkodik, járkál fel-alá, itt éjszakázik stb. De nem tudjuk honnan jöhetett. Adtunk neki enni-inni, meg a pokrócot alá, de hátha hiányzik valakinek, vagy befogadná más..

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.04. 16:55

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- A képen látható, mintegy 9 hónapos kan németjuhász gyönyörűséges kutya sürgősen gazdit keres! Kedves, közelben, a Szelei úton lakó ismerősöm szólt, hogy segítsek, mert a " kis " drága nagyon szökős, és sajnos a szomszédoknak is sok borsot tör így az orra alá. Így olyan gazdit keresünk, aki zárt udvaron, szökésmentes helyen tudja tartani őt! Kérem, ha szeretné valaki őt örökbe fogadni, hívjon engem, szólok a gazdinak akkor! 30/9-670-313 - Lőrinczy Veronika

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.02. 18:59

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza.- A képen látható tündéri kutyus a Pingvines oviban várja szerető gazdiját!

Az óvodavezető írja:  " Tegnap reggel óta az óvoda udvarán van egy kicsi (2-3 hónapos) puli-jellegű kutya. Nagyon aranyos, de sajnos nem találtam eddig neki gazdát , itt pedig sokáig nem maradhat. Az én telefonszámomon, vagy az óvodában helyben lehet érdeklődni. Melinda (06-20/264-73-01) "

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok